האם עברך ה"הונגרי" השפיע על תפיסת עולמך או יצירתך.(שורשי כאלו לכן שואלת)
ח חיננית New member 6/12/01 #1 האם עברך ה"הונגרי" השפיע על תפיסת עולמך או יצירתך.(שורשי כאלו לכן שואלת)
ח חיננית New member 6/12/01 #2 אגב-אוהבת מאד הספרים של אמך השולמית ביחוד אלו הבאר שבעים כלוקל פטריוטית מב´ש
י יאיר לפיד New member 6/12/01 #3 הונגרי לא ממש. נולדתי פה, ואני לא מדבר מילה הונגרית. יש סביב ה´הונגריות´ הרבה פולקלור משפחתי (וקלוריות) אבל לא יותר מזה
הונגרי לא ממש. נולדתי פה, ואני לא מדבר מילה הונגרית. יש סביב ה´הונגריות´ הרבה פולקלור משפחתי (וקלוריות) אבל לא יותר מזה
ח חיננית New member 6/12/01 #13 תראי קרן-יאיר מונוגמי ידוע -- אז תיזהרי עם הסרטלאק שלך חביבתי...לליהיא הזכויות שמורות.
ק קרן יבור New member 6/12/01 #17 כבר כתבתי שאני לא מהמאמינות ב- לויאליות המוחלטת של הגבר....... אוחחחחחח הוא שונה!! הוא עומד בפיתויים... נו בחייכם!!! כולם אותו דבר....ואין שום דבר אבסולוטי בעולם שלנו.....
כבר כתבתי שאני לא מהמאמינות ב- לויאליות המוחלטת של הגבר....... אוחחחחחח הוא שונה!! הוא עומד בפיתויים... נו בחייכם!!! כולם אותו דבר....ואין שום דבר אבסולוטי בעולם שלנו.....
ק קרן יבור New member 6/12/01 #16 אתה מדבר כאילו אתה מתבייש...... ולא אוהב את היותך הונגרי......תכיר בזה אביך הונגרי לא???????? אז יש בזה יותר מקלוריות...!!!!!!!! אלה השורשים שלך..... * אני אישה של הונגרי גאה!!!!
אתה מדבר כאילו אתה מתבייש...... ולא אוהב את היותך הונגרי......תכיר בזה אביך הונגרי לא???????? אז יש בזה יותר מקלוריות...!!!!!!!! אלה השורשים שלך..... * אני אישה של הונגרי גאה!!!!
צ ציפי ג New member 6/12/01 #4 פרט טריויה שאולי את יודעת חיננית הואיל והזכרת את "ההונגריות" כמה ילדים מנתה משפחתו של סבו של יאיר, אבי אמו?
פרט טריויה שאולי את יודעת חיננית הואיל והזכרת את "ההונגריות" כמה ילדים מנתה משפחתו של סבו של יאיר, אבי אמו?
ח חיננית New member 6/12/01 #9 חושב כבר על הספר הבא? יש לך רעיון על מה? או שיותר מזה..? או שעכשיו הפסקה לביביסיטר וטלויזיה.?
י יאיר לפיד New member 6/12/01 #12 מתחיל בערך. יש איזה רעיון לבלש נוסף שכבר מתגנב לו בתוכי, אבל הוא עוד חשאי מאוד.