האם עברתי החלקה ברזילאית\קראטין?

שירנה1210

New member
האם עברתי החלקה ברזילאית\קראטין?

היי,
עשיתי היום החלקה שהספר אמר שהיא נקראת החלקת ג'ל משקמת..יש לי שיער עם גוונים בעיקרון..ופתאום אני אוכלת סרט שזו החלקה ברזילאית והיא מסרטנת ולא תחזיק מעמד ותהרוס לי את השיער.
אני אסביר את התהליך ותגידו במה מדובר: חפפו לי את השיער ואז מרחו על השיער חומר לבן עם מברשת כמו שצובעים. אחכ שמו לי מחממם כזה כמו שעושים ביביליס..שהשיער יתייבש.. החומר ששמו על השיער הפך לכמו נקודות ולכלוכים לבנים ועל זה עשו מחליק.
לאחר שכל השיער היה מוחלק חפפו שוב ואז ייבשו בפן.היה ריח יחסית חזק להחלקה שעשה כמו שורף באף..מנגד הספר חזר 80 אלף פעם שאין בהחלקה פורמלין והיא מאושרת ממשרד הבריאות ולא מזיקה.
הוא טוען שהיא אמורה להחזיק חצי שנה ..עלתה לי 1800.
הייתי ככ נואשת לסדר את השיער ולהיפטר מהפנים שעכשיו אני ממש מפחדת ממה שעשו לי...

בשרטי

New member
זה נשמע כמו החלקת 'קרטין וברזילאית

א.בקשי ממנו לראות את המוצר ולבדוק שהוא באישור
ב.אם החומר ללא אישור-זה מאוד מסוכן!!
ג.נזק לשיער לא יהיה
חצי שנה ממש לא-בין חודשיים ל4+- תלוי בשיער ובמספר החפיפות!
אצלי הקרטין באישור משרד הבריאות עולה 1000 (אני מראה ללקוחה את החומר+כל האישורים).
אצל אחרים שלא משתמשים בחומר שלי החלקות קרטין/ברזילאית עולות 800-500+סיכוי לסרטן.

שירנה1210

New member
הבנתי..תודה. האם יש החלקה כלשהי לשיער מובהר ש

שנשארת יותר מ- 4 חודשים?אני כבר לא מדברת על הכסף ..זה גם לפנות זמן ובתור אחת שעשתה שנים יפניות ואת ההחלקה הזו זה סיוט.. אחרי ההחלקה מרגישים ששרפו לך את המוח וכואב לך חצי גוף..
זה שאני לא אעשה יותר בסכום הזה ובטח לא אצלו..חחח זה בעיקרון בעצם כמו לק..כל פעם ששוטפים יורד עד שנעלם..
כנראה שעדיף להיות עם שיער טיפה יותר כהה ולעשות יפנית פעם ב8 חודשים..זה חלק לתמיד ועולה כמעט אותו הדבר..

קסומה

New member
צריך ממש להזהר מכל ההחלקות השונות בשוק

גם אני משתמשת בהחלקה המאושרת ע"י משרד הבריאות (לדעתי היחידה בארץ) וגם לי האישורים :)
לגבי המחירים שאתה מדבר עליהם להחלקות שאינן באישור, אז ראיתי גם מחירים נמוכים ממה שציינת.... חוסר המודעות של אלה שהולכים לעשות החלקות זולות משוועת...

לדעתי עברת החלקת קרטין / ברזילאית

לגבי הבריאות שלך... למעצבי השיער יש את הסיכון הרב ביותר להיפגע מהחומרים הללו.

אין לך מה לפחד, אך תמנעי מלחזור על התהליך.

בברכה עומר שמעוני

למעלה