האם עב"ם התרסק בברזיל ב-1996?

חפY

New member
זהו מיקרה ידוע.

גם שם לדעתי, היה טיוח (Cover-up), לכן בהחלט אפשר לומר שזה מקרה בדיוק כמו ברוזוול.

כריסטין

New member
מה טייחו לאחרונה בנושא העב"מים ?

אבל ממש משהו חשוב לא תצפיות של עב"מים... הכוונה למשהו גדול כמו התרסקות עב"ם או המצאות חוצנים בשטח , אני זוכרת את המקרה משנות ה90 עם היצור הגבוה ממושב יציץ אבל חוץ מזה יש עוד תקרית מסתורית ?

לפני כשנתיים

לפני כשנתיים היו רצף של דיווחים של טייסים על עב"מים בקרבת נתב"ג. אם אני זוכר נכון אז היו משהו כמו 3 מקרים כאלו תוך שבועיים. נפתחה חקירה של מנהל התעופה האזרחי בנושא אבל "לא היו תוצאות".

Gilliana

New member
לי לא ידוע על התרסקות בתחומי ישראל

אולי חנן יודע יותר. מה שכן, היו כמה מקרי התקלויות של חיילים עם תופעות מסתוריות שהושתקו, בכמה וכמה ארועים נפרדים ב-20 השנים האחרונות.

כריסטין

New member
נכון , היה מקרה של חייל שנחטף...

למספר ימים וחזר מטושטש ובמצב של הלם , מישהו יודע על כך פרטים ?

Majestic12

New member
ה"התרסקות" היחידה בישראל

המקרה היחיד שתואר כ"התרסקות" (או יותר נכון - התנגשות ופיצוץ בין 2 עצמים לא מזוהים), אירע באזור ראש העין בשנת 1995. האירוע כולו תועד וצולם (בין החוקרים היו ברי חמיש ודוד רונן). מעניין שלא נמצאו שרידים על הקרקע. עד היום לא ברור מה אירע שם בדיוק. בסרו המקורי מתוארים 2 עצמים הטסים במהירות אחד לעבר השני ומתפוצצים. לא היו אלו טילים (הדבר אירע מעל לאזור מיושב), ולא נמצאו שום שרידים.

Gilliana

New member
מה שזה לא יהיה (או היה)...

... כמעט בטוח שלא מדובר בתאונה ו/או התנגשות מקרית. שני העצמים נראים כנמצאים ב-Collision course מכוון. לגבי שרידים - לא ניתן להעריך באיזה גובה היו העצמים בעת ההתנגשות (אולי אפילו מחוץ לאטמוספירה), יתכן גם ששני הגופים פשוט נשרפו כליל בעודם באוויר. בכל מקרה - מעניין.

בקשר לחיילים

תקנו אותי אם אני טועה, אבל סיפורי החטיפה הראשונים בישראל (עוד בשנות ה-60 וה-70 היו) היו של חיילים. אני זוכר מספר מקרים שקרו בשנות ה-70: חיילת שראתה חללית וחוצנים מביטים בה מתוך החללית, חייל שנחטף, קבוצת חיילים שראו עב"ם נוחת ועוד מספר רב של מקרים (כולל בשנים האחרונות) שבהם חיילים פתחו באש לעבר חוצנים ועב"מים.

Patrick kim

New member
מידע יופולוגי

מסווג יותר ממידע על נשק ושאר טכנולוגיות. האטימות והלגלגנות הם הראיה המחשידה נסיבתית מס. 1שהרשויות יש להן היתעקשות מיוחדת בכל הקשור לנושא.

למעלה