האם עדיין יש הופעות של מופע בחונטוס ? או שזה הסתיים ? תודה :)
S SHANILIROY New member 23/3/10 #2 לצערנו הסתיים ../images/Emo7.gif אבל את מוזמנת להשאר ולהתעדכן ,בכל אופן יש הופעות של דיויד .... בואי לברבי כולנו נהיה שם .
לצערנו הסתיים ../images/Emo7.gif אבל את מוזמנת להשאר ולהתעדכן ,בכל אופן יש הופעות של דיויד .... בואי לברבי כולנו נהיה שם .
G glitter8 New member 23/3/10 #4 אנחנו יותר בעיניין של מופע ההשקה בבארבי חברים, התארגנתם על כרטיסים? חוץ משני שאני יודעת שכבר שמה את הכרטיסים מתחת לכרית, מי עוד קנה?
אנחנו יותר בעיניין של מופע ההשקה בבארבי חברים, התארגנתם על כרטיסים? חוץ משני שאני יודעת שכבר שמה את הכרטיסים מתחת לכרית, מי עוד קנה?
ב בטי369 New member 23/3/10 #5 מאוד רוצה ללכת... אנלא מצליחה לתפוס אותם בטלפון ובאתר עדיין לא פרסמו את ההופעה אז איך אפשר לרכוש כרטיסים???
מאוד רוצה ללכת... אנלא מצליחה לתפוס אותם בטלפון ובאתר עדיין לא פרסמו את ההופעה אז איך אפשר לרכוש כרטיסים???
ב בטי369 New member 24/3/10 #7 יששששששששששששששששששש הזמנתי 2 . מקווה שהיה לי את מי לסחוב.. אז נפגשים לשמוע ולשמוח. איזה מתנת אביב/פסח משגעת... תודה שני על ההכונה.
יששששששששששששששששששש הזמנתי 2 . מקווה שהיה לי את מי לסחוב.. אז נפגשים לשמוע ולשמוח. איזה מתנת אביב/פסח משגעת... תודה שני על ההכונה.
G glitter8 New member 25/3/10 #8 גם אני../images/Emo13.gif ואם יש לך בעיה את מי לסחוב -אני בטוחה שתמצאי פה, רק תעדכני בזמן כדי שלא יקנו ויתקעו עם כרטיס עודף, כי לפי מה שראיתי באתר של הבארבי המדיניות שלהם די קשה עם החזרת כרטיסים..
גם אני../images/Emo13.gif ואם יש לך בעיה את מי לסחוב -אני בטוחה שתמצאי פה, רק תעדכני בזמן כדי שלא יקנו ויתקעו עם כרטיס עודף, כי לפי מה שראיתי באתר של הבארבי המדיניות שלהם די קשה עם החזרת כרטיסים..