האם עדין אפשרי לשאול

estihuber

New member
האם עדין אפשרי לשאול ../images/Emo6.gif

את פרופ' בוסקילה ואם כן אז.... לאיזו משפחה שייך הכדור גליקס? יחס עם זה קבלתי כדור 10 מ"ג טרמדקס. קבלתי אותו כדי לנסות שיטה אחרת ולא הטיפול המקובל של דלקות. אני רוצה לציין שניסיתי כמה סוגים (כמו רבים וטובים כמוני קבלו)כמו:אטרוטול, ויוקס, אדויל נוזלי ועוד. אסתי

yamit23

New member
ה"חד פעמי" היה לגבי הקיבוץ לשרשור

אחד של כל השאלות. בד"כ כל שאלה תעמוד כשרשור בפני עצמה. לפחות זה מה שאני מבינה. נדמה לי שהיה לחץ, שאולי זה אומר שאי אפשר יהיה לשאול בעתיד, אז אני מסבירה את זה. א-מה-מה, לא דיברתי לפני עם נאווה, ואולי לא הבנתי נכון. אז אם טעיתי, אנא תקני אותי, נאוה. רק בריאות, ימית

טיפול בפיברומיאלגיה

הטיפול בטרמדקס בפיברומיאלגיה הינו טיפול מקובל בשנים האחרונות, אך 10 מ"ג הינו מינון נמוך ביותר, האם את מתכוונת ל100 מ"ג? בכל מקרה צריך לקבל מינון אופטימלי בתנאי שאין תופעות לוואי. עליך להתייעץ עם רופא ראומטולוג בקשר למינון ולתופעות הלוואי של תרופה זו.

estihuber

New member
טיפול בטרמדקס\ פרופ' דן בוסקילה../images/Emo6.gif

הכן מדובר ב-100 מ"ג כדור פעמיים ביום בנוסף גילקס 10 מ"ג כדור לפני השינה וזאת כמובן בהתיעצות עם ראומטולוג. הטיפול ניתן לי כרגע לחודש ימים, בינתיים אני מרגישה כמעת אותו הדבר הכעבים קצת יותר עמומים אך לא חלפו אבל יש לי לילות של ביעותי חלומות שאני לא כל כך זוכרת אבל אני מתהוררת מבוהלת. השינה שלי אותה שינה כמו לפני הטיפול אבל יש לי כל כמה ימים יום שאני מתה מעיפות והעיניים כל היום כבדות מאוד מאין רצון לעצום עיניים. אני רוצא לציין שאני מקבלת את אטיפול כשבועיים. תודה רבה להתיחסותך

למעלה