האם "עובדים אלינו בעיניים"?

צביקה5311

Well-known member
הגיע הזמן לפנות אליכם הביביסטים
מטרות המלחמה המוצהרות הן הכרעת החמאס והחזרת החטופים (לצערי בסדר שנקבתי).
שנה וחצי של מלחמה. הכרעת החמאס? אפילו לא בכיוון.
צבא החזק במזרח התיכון, שנה וחצי לא מצליח להכריע את החמאס? הדרג המדיני לא רוצה.
ביבי עדיין דוגל באגנדה של חמאס "מוחלש" מתאים לו
האם יתכן שסיוע הומנניטרי שהוכנס לעזה, החמאס הפך אותו "למקור הכנסה" ולא נעשה כלום כדי למנוע את זה?
כי הדרג המדיני לא רצה!
סטיב ויטקוף ירד כנראה מנושא החטופים בהוראת טראמפ כי הבין שלביבי "לא בוער".
אתם באמת לא רואים את זה?
מדיניות הממשלה בראשות נתניהו היא למעשה מדיניות העומצה היהודית.
האם מסעודה מאופקים שבה אתם עושים שימוש ציני
לא רואה שהבנים שלה, של משפחתה ושל שכניה, הופכים למצבות, לא שואלת את עצמה, בשביל מה?
אתם טוענים "רצון העם".
רצון העם כבר השתנה מאז ה 7/10 והתהפך.
כל סקר אפשרי מצביע על אובדן אמון בכם.
אתם בורחים מהעם כמו מאש.
קשה לי להאמין שהימין הביביסטי קובר את בניו ולא שואל, בשביל מה?????

Harrington

Well-known member
מנהל
הדרג המדיני מאוד רוצה. הדרג הצבאי עשה מה שבראש שלו עד כה. חילופי הגברי בהנהגת מערכת הבטחון אמורה לשנות זאת ואי"ה אכן תביא סוף סוף לשינוי המיוחל ולכך שצה"ל יתחיל לפעול להשגת מטרות המלחמה.
זאת המצאה שלך נטו כמובן. זו מעולם לא הייתה עמדת רוה"מ וממילא זאת לא "עדיין" עמדתו.
האם יתכן שסיוע הומנניטרי שהוכנס לעזה, החמאס הפך אותו "למקור הכנסה" ולא נעשה כלום כדי למנוע את זה?
כן.
כי הדרג המדיני לא רצה!
לא, אלא כי הדרג הצבאי לא מילא את הדירקטיבה שקיבל גם בעניין הזה.
לא ירד ולא בטיח.
אתם באמת לא רואים את זה?
למה שנראה משהו שאין לו כל אחיזה במציאות?
מדיניות הממשלה בראשות נתניהו היא מדיניות הממשלה הנבחרת.
לא רואה שהבנים שלה, של משפחתה ושל שכניה, הופכים למצבות, לא שואלת את עצמה, בשביל מה?
כנראה שמסעודה, שאתה זה שעושה בה כאן שימוש, גם היא לא שותפה לדעתך ולניתוח שלך.
אתם טוענים "רצון העם".
אכן.
ספק, אבל בלי שתפרט למה כוונתך קשה להתייחס עניינית.
לא נכון. למעשה רוב רובם של הסקרים מעמידים את ראש הממשלה הנבחר שוב בראשות המפלגה הגדולה גם בבחירות הבאות. לא שהסקרים האלה שווים משהו, אבל אם כבר מצטטים אותם רצוי לדייק.
אתם בורחים מהעם כמו מאש.
לא מכיר אף אחד שבורח מהעם.
הוא יודע היטב בשביל מה. בשביל ולמען בטחון ישראל ותושביה. זה שיש מי שמבקש לפגוע במורל העם ולהכניס בו מורא באמצעות סיפורי סבתא רל"ביים, ברוך ה' לא משכנע את רוב הציבור.

צביקה5311

Well-known member
הדרג המדיני מאוד רוצה. הדרג הצבאי עשה מה שבראש שלו עד כה. חילופי הגברי בהנהגת מערכת הבטחון אמורה לשנות זאת ואי"ה אכן תביא סוף סוף לשינוי המיוחל ולכך שצה"ל יתחיל לפעול להשגת מטרות המלחמה.

זאת המצאה שלך נטו כמובן. זו מעולם לא הייתה עמדת רוה"מ וממילא זאת לא "עדיין" עמדתו.

כן.

לא ירד ולא בטיח.

אכן.

לא נכון. למעשה רוב רובם של הסקרים מעמידים את ראש הממשלה הנבחר שוב בראשות המפלגה הגדולה גם בבחירות הבאות. לא שהסקרים האלה שווים משהו, אבל אם כבר מצטטים אותם רצוי לדייק.

הוא יודע היטב בשביל מה. בשביל ולמען בטחון ישראל ותושביה. זה שיש מי שמבקש לפגוע במורל העם ולהכניס בו מורא באמצעות סיפורי סבתא רל"ביים, ברוך ה' לא משכנע את רוב הציבור.
נראה לך שאותה מסעודה מכירה את מצא הליכוד?
בעלה,הבנים שלה והסובבים אמרו לה ביבי, נתנו לה פתק, והיא הלכה.
חייתי 8 שנים בטירת הכרמל. מחילה מראש משלום אסייג, שרון גל וראובן עטר.
הכרתי מקרוב הרבה מסעודות. אני יודע בדיוק על מה מדובר. ספק אם אותה מסעודה יודעת קרוא וכתוב.
אמרו לה ששמאלני זה רע. אמרו לה שביבי זה טוב לדת
אז היא שמה את "הפתק הנכון"

Harrington

Well-known member
מנהל
הכרתי מקרוב הרבה מסעודות. אני יודע בדיוק על מה מדובר. ספק אם אותה מסעודה יודעת קרוא וכתוב.
מברוק. מניח שזה לא שונה במפלגת העבודה וכנראה גם במפלגות אחרות. לכולן יש את המסעודות שלהן ולכולן יש את המשכילים שלהן. הטעות של השמאל היא לחשוב שלליכוד יש רק מסעודות. מתוך טעות זו הוא ממשיך לא להבין מדוע הוא מפסיד בבחירות כל הזמן. אולי יבוא יום והוא יבין. על פניו זה בינתיים לא מתקדם לכיוון ופוסטים כמו זה שלך ורבים אחרים כאן מלמדים על כך. הימין נהנה כמובן :).

מה כל זה קשור לתגובתי למעלה? לבעלה של מסעודה הפתרונים.

צביקה5311

Well-known member
מברוק. מניח שזה לא שונה במפלגת העבודה וכנראה גם במפלגות אחרות. לכולן יש את המסעודות שלהן ולכולן יש את המשכילים שלהן. הטעות של השמאל היא לחשוב שלליכוד יש רק מסעודות. מתוך טעות זו הוא ממשיך לא להבין מדוע הוא מפסיד בבחירות כל הזמן. אולי יבוא יום והוא יבין. על פניו זה בינתיים לא מתקדם לכיוון ופוסטים כמו זה שלך ורבים אחרים כאן מלמדים על כך. הימין נהנה כמובן :).

מה כל זה קשור לתגובתי למעלה? לבעלה של מסעודה הפתרונים.
אתם "רוכבים" על מסעודה, לא אני.
ברור לנו ש 34 מנדטים שקיבלתם, מסעודה היא אפילו לא רבע מנדט. בשביל להפוך אותנו להונגריה, הפכתם את מסעודה לקול של הליכוד.
מסעודה, כבודה במקומה מונח.
זה לא עובד ככה. מי שמשפיע על מי ישלוט הם אלה שרוב הממון בידיהם. הם אלה שמיצרים מקומות עבודה.
אם מסעודה תקבע מי יהיה בשלטון, כנראה שבעלה יהפוך למובטל כי מי שמעסיק אותו יגיע למסקנה שפה מסוכן לשים כסף. הוא פשוט ישקיע במקום בטוח יותר
מבחינה כלכלית. זו כלכלת שוק. אם תחליטו "למגר" את השמאל לשיטתכם, ותכניעו את מערכת המשפט, הכסף יברח מפה. בהונגריה זה כבר קרה. מה עוד לא הבנתם?

Harrington

Well-known member
מנהל
אתם "רוכבים" על מסעודה, לא אני.
ברור לנו ש 34 מנדטים שקיבלתם, מסעודה היא אפילו לא רבע מנדט. בשביל להפוך אותנו להונגריה, הפכתם את מסעודה לקול של הליכוד.
מסעודה, כבודה במקומה מונח.
זה לא עובד ככה. מי שמשפיע על מי ישלוט הם אלה שרוב הממון בידיהם. הם אלה שמיצרים מקומות עבודה.
אם מסעודה תקבע מי יהיה בשלטון, כנראה שבעלה יהפוך למובטל כי מי שמעסיק אותו יגיע למסקנה שפה מסוכן לשים כסף. הוא פשוט ישקיע במקום בטוח יותר
מבחינה כלכלית. זו כלכלת שוק. אם תחליטו "למגר" את השמאל לשיטתכם, ותכניעו את מערכת המשפט, הכסף יברח מפה. בהונגריה זה כבר קרה. מה עוד לא הבנתם?
שמע, ניסיתי לקרוא את הגיגיך עד הסוף. באמת. פעמיים אפילו :). כך יצא שיש חלק שקראתי פעמיים וחצי ויש חלק שלא הצלחתי להביא את עצמי להמשיך אליו. במלוא הכנות והרצינות וללא טיפת ציניות, העצב והרחמים שחשתי באמצע כלפיך פשוט לא אפשרו לי להמשיך. כאילו, זה לא חדש לאף איש ימין שהשמאל בנה לעצמו תילי תילים של תיאוריות על מצביעי המחנה הלאומי. אבל חשבתי לתומי שאיכשהו פה ושם הדברים מתחברים להגיון או לכל הפחות לאמת, לעולם המציאות. לא ידעתי שזה עד כדי כך הרחיק לכת. שזה פשוט סיפורי אלף לילה ולילה ברמה כל כך, בעצם, אפילו לא יודע להגדיר את זה בדיוק באיזו רמה זה נמצא.

אני מתנצל, ברצינות. אבל נאלץ לעצור כאן. לא יהיה הוגן מבחינתי להמשיך את ההתכתבות הזאת (דיון זה ממילא אף פעם לא איתך, לאור היעדר הקשר הענייני בין פוסט לתגובה וכו'). אולי מאוחר יותר אחזור שוב לדברים ואנסה בכל זאת עוד פעם ואז גם להתייחס ביתר ענייניות (על אף שכאמור, זה ממילא לא מה שאתה עושה, כך שאני לא מרגיש יותר מדי מחויב). עד אז אקח הפסקה מתת-שרשור זה ברשותך. עמך הסליחה.

evglev1

Well-known member
מנהל
גיסי הוא מזרחי והוא מצביע רל"ב מאז בחירות מועד ב', פעם גנץ, פעם סער ושקל להצביע לליברמן. גם אביו של גיסי שגם ממוצא מזרחי שאל לפני שש שנים כמה זמן ביבי יכול ראש ממשלה, והשווה אותה לדיקטטורות רק על סמך שהוא נשאר כל כך הרבה זמן וזה היה כשהוא היה ברצף רק 10 שנים. וזה עוד בלי לדבר על המזרחיים במפלגה של גנץ.

צביקה5311

Well-known member

כן.

לא ירד ולא בטיח.

אכן.

זה מה שמספרים לך, כל מה שמצליח, זה "בזכות" הדרג המדיני, כל מה שלא, זה הדרג הצבאי. אולי כבר תלמדו לקחת אחריות? המינימום שמצופה מנבחרי העם.
אולי גם אייל זמיר "שמאלני"
אולי תמצאו איזה רמטכ"ל אצל בן גביר?
אחד שלא גוייס?
אולי קודם באמת תחליטו לחסל את החמאס, בלי קריצות עין?

Harrington

Well-known member
מנהל
זה מה שמספרים לך, כל מה שמצליח, זה "בזכות" הדרג המדיני, כל מה שלא, זה הדרג הצבאי. אולי כבר תלמדו לקחת אחריות? המינימום שמצופה מנבחרי העם.
אחד שלא גוייס?
אין לי מושג מה לדעתך "מספרים לי". לא שמעתי שום דבר בעניין.

לקיחת אחריות? בעניין הספציפי הזה בוצע עם חילופי הגברי בראשות מערכת הבטחון. נקווה שזה יביא את התוצאה המיוחלת.

את כל ה"אולי'ים" שלך תצטרך לפתור עם עצמך. לא מצאתי קשר מיוחד בינם לדברי עליהם התיימרת להגיב, אלי באופן כללי, או לעמדותי ודעתי.

שחר 676

Well-known member
אחד שלא גוייס?
אני אנסה להמחיש לך את הנושא בדרך פשטנית משהו אך מאד יעילה.

הבה נניח שלראש ממשלת ישראל יש כמות מאבטחים מסוימת אשר מאבטחים אותו 24 שעות ביממה.

האם הם לא אמורים לקחת בחשבון כל תרחיש תקיפה אפשרי ?

ואם חבורת המאבטחים המיומנת בקרב מגע , ירי מעשי וחמושה בכל כלי הנשק המתקדמים ביותר ונגישות מיידית לכח צבאי עצום הצליחה להיות מובסת על ידי מחבלים לא מיומנים אז מה הקשר לדרג המדיני ?

מדובר כאן בדרג מקצועי שנכשל קשות במילוי תפקידו. הדרג המקצועי נכשל , לא הדרג המדיני.

הדרג המדיני אינו אשם אם הדרג המקצועי רחוק מלהיות מקצועי.

הרי כל בר דעת מבין שאין שום סיכוי שהצבא החזק במזרח התיכוו יצליח להיות מוכה שוק על ירך על ידי חבורת עזתים עלובה חמושה בסכינים , קילשונים ונשק קל.

הבושה הזאת אינה מוטלת על הדרג המדיני - היא מוטלת אך ורק על הדרג המקצועי היינו צה"ל ושב"כ.

ובדיוק כמו שבמלחמת העולם השניה אף אחד לא האשים את הנשיא רוזוולט במפלת פרל הרבור בה נרצחו 3000 חיילים אמריקאים - כך לא תצליחו להדביק מאומה לדרג המדיני וזאת מפני שהוא פשוט אינו אשם.

שחר 676

Well-known member
צודק בהחלט. הכרעת מוחלטת של חמאס היא האינטרס העליון של כל יהודי החי במזרח התיכון. 850 חיילי צה"ל לא מסרו את חייהם במלחמה בכדי שחמאס ישאר בשלטון. לאחר השואה שעברנו בשביעי לאוקטובר חמאס בעזה חייב להיות מושמד סופית שהרי אם לא כן חיינו כאן אינם חיים. השארת חמאס בשלטון על עזה תקבע בעיני אויבינו את הביטוי "ישראל היא נמר של נייר". כולם מחכים לראות אם הצבא שמתיימר להיות החזק במזרח התיכון יצליח להתגבר על הארגון הזה....במידה וצה"ל יכשל אנו כבר כעת יכולים להפוך את שעון החול שכן הספירה לאחור אל עבר המלחמה הבאה החלה....שלא לדבר על ערעור קשה של המצב הבטחוני על הגבולות ובתוככי ארצנו - בשלב ההתחלתי אנו נשלם בחיי אדם ובהמשך בהרבה מאד חיי אדם.

תכניס לעצמך טוב טוב לראש - אין לנו זכות לחיות כאן אם חמאס בעזה אינו מושמד סופית !
צבא החזק במזרח התיכון, שנה וחצי לא מצליח להכריע את החמאס?
עד החלפת הרמטכ"ל היה לנו מטכ"ל שמאלנים אחוז קונספציה יחד עם שר בטחון שמאלן שעשו הכל בכדי לתקוע מקלות במטרות המלחמה שהותוו על ידי הדרג המדיני. מטכ"ל צה"ל בראשות הלוי חתר תחת רצון הדרג המדיני הממונה עליו , תדרך נגדו ובפועל דחף אל עבר עסקת חטופים כוללת כשסינוואר ונסראללה עדיין בחיים ואת הכל הם עשו כשהם נתמכים מאחור על ידי הממשל השמאלני האמריקאי הקודם של ביידן.

במילים אחרות היה לנו מטכ"ל שלא חתר להכרעת חמאס - הוא חתר לעבר תיקו. מטכ"ל של פוליטיקאים שמאלנים במדים שאיבדו כל קשר לאינסטינקט הבסיסי שלהם.....זה מה שקורה לכל מסוממי השלום מטעם הסכם אוסלו.

כעת צה"ל הפך דיסקט והוא חותר אל עבר הכרעה שתביא לאחד משניים או הכרעת חמאס בעזה או הגלייתו. מאד פשוט.
מנהיג מדינה חייב לחשוב מהראש - הוא לא יכול להכנע לרגש. הוא חייב להביט על סיטואציה ממעוף הציבור ולקבל החלטות קשות ולכן אני חוזר ומדגיש בפניך כי שמונה מאות וחמישים חיילי צה"ל שנהרגו במלחמה זו לא מסרו את חייהם בכדי שחמאס ישוב לשלוט בעזה"....תכניס את זה טוב טוב לראש.
כל סקר אפשרי מצביע על אובדן אמון בכם
יקירי..."סקרים לא באים לתאר מציאות , הם באים לייצר אותה" או במילים אחרות סקרים מטעם שווים לעכוז. הסקר היחיד הקובע הוא הבחירות ולכן אין לכם ברירה אלא להמתין עד קיומן.

צביקה5311

Well-known member
צודק בהחלט. הכרעת מוחלטת של חמאס היא האינטרס העליון של כל יהודי החי במזרח התיכון. 850 חיילי צה"ל לא מסרו את חייהם במלחמה בכדי שחמאס ישאר בשלטון. לאחר השואה שעברנו בשביעי לאוקטובר חמאס בעזה חייב להיות מושמד סופית שהרי אם לא כן חיינו כאן אינם חיים. השארת חמאס בשלטון על עזה תקבע בעיני אויבינו את הביטוי "ישראל היא נמר של נייר". כולם מחכים לראות אם הצבא שמתיימר להיות החזק במזרח התיכון יצליח להתגבר על הארגון הזה....במידה וצה"ל יכשל אנו כבר כעת יכולים להפוך את שעון החול שכן הספירה לאחור אל עבר המלחמה הבאה החלה....שלא לדבר על ערעור קשה של המצב הבטחוני על הגבולות ובתוככי ארצנו - בשלב ההתחלתי אנו נשלם בחיי אדם ובהמשך בהרבה מאד חיי אדם.

תכניס לעצמך טוב טוב לראש - אין לנו זכות לחיות כאן אם חמאס בעזה אינו מושמד סופית !

עד החלפת הרמטכ"ל היה לנו מטכ"ל שמאלנים אחוז קונספציה יחד עם שר בטחון שמאלן שעשו הכל בכדי לתקוע מקלות במטרות המלחמה שהותוו על ידי הדרג המדיני. מטכ"ל צה"ל בראשות הלוי חתר תחת רצון הדרג המדיני הממונה עליו , תדרך נגדו ובפועל דחף אל עבר עסקת חטופים כוללת כשסינוואר ונסראללה עדיין בחיים ואת הכל הם עשו כשהם נתמכים מאחור על ידי הממשל השמאלני האמריקאי הקודם של ביידן.

במילים אחרות היה לנו מטכ"ל שלא חתר להכרעת חמאס - הוא חתר לעבר תיקו. מטכ"ל של פוליטיקאים שמאלנים במדים שאיבדו כל קשר לאינסטינקט הבסיסי שלהם.....זה מה שקורה לכל מסוממי השלום מטעם הסכם אוסלו.

כעת צה"ל הפך דיסקט והוא חותר אל עבר הכרעה שתביא לאחד משניים או הכרעת חמאס בעזה או הגלייתו. מאד פשוט.

מנהיג מדינה חייב לחשוב מהראש - הוא לא יכול להכנע לרגש. הוא חייב להביט על סיטואציה ממעוף הציבור ולקבל החלטות קשות ולכן אני חוזר ומדגיש בפניך כי שמונה מאות וחמישים חיילי צה"ל שנהרגו במלחמה זו לא מסרו את חייהם בכדי שחמאס ישוב לשלוט בעזה"....תכניס את זה טוב טוב לראש.

יקירי..."סקרים לא באים לתאר מציאות , הם באים לייצר אותה" או במילים אחרות סקרים מטעם שווים לעכוז. הסקר היחיד הקובע הוא הבחירות ולכן אין לכם ברירה אלא להמתין עד קיומן.
נכון,אבל סקרים בהחלט מייצגים הלוך רוח בציבור.
בממשלה רואים ומתייחסים (חוששים).
אחרת איך תבביר את הפירסומים שבקואליציה מנסים לחוקק "חוק בנט", כלומר חוק שיחסום את בנט מלהתמודד. לא משנה כמה זה רציני. עצם העובדה שזה עולה. אתם רואים סקרים ומחרבנים במכנסיים

שחר 676

Well-known member
נכון,אבל סקרים בהחלט מייצגים הלוך רוח בציבור.
בממשלה רואים ומתייחסים (חוששים).
אחרת איך תבביר את הפירסומים שבקואליציה מנסים לחוקק "חוק בנט", כלומר חוק שיחסום את בנט מלהתמודד. לא משנה כמה זה רציני. עצם העובדה שזה עולה. אתם רואים סקרים ומחרבנים במכנסיים
אני ממש לא חושב שסקרים מטעם מייצגים את הלך הרוח הכללי , לדעתי הכל תלוי באופן בו מנסחים את שאלות הסקר.

לדוגמא : כשאתה שואל את קבוצת המדגם "האם אתה בעד ועדת חקירה ממלכתית לארועי השביעי לאוקטובר" ? או שאתה שואל "האם אתה בעד ועדת חקירה ממלכתית לארועי השביעי באוקטובר שאת חבריה ימנה נשיא העליון יצחק עמית" ?

אני יכול להבטיח לך שהתוצאות בסקר יהיו שונות משמעותית.

לגבי בנט.

בנט לא מטריד את גוש הימין כלל וזאת מפני שהיום הוא איש שמאל והוא פונה לקהל מצביעים המגדירים עצמם "מרכז/שמאל". שום איש ימין אמיתי לא יצביע עבורו - את זה אני יכול להבטיח לך.

ולכן תשאל מדוע בכל זאת מחוקקים חוקים נגדו למרות שלא חוששים מכוחו האלקטורלי ? התשובה לכך נעוצה ביצר הנקמה. בימין עדין לא שוכחים כיצד מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר שהתיימר להיות יותר ימני מהליכוד הקים קואליצייה עם מרצ אשר תלויה לקיומה במפלגתו הערבית של מנסור עבאס והכל תוך שהוא גונב/שודד קולות של מצביעי ימין רבים שלא חלמו להעניק את קולם לשמאל.

נורא , פשוט נורא. הרמאי הפוליטי הכי גדול שצמח כאן.....מדובר באדם שבעט בתפיסת עולמו הפוליטית בכדי להגשים את חלום חייו היינו ראשות ממשלת ישראל. האיש הזה הפך להיות "שמאלן מטעמי אינטרס".

האיש השאיר חובות עתק כשפרש מפולטיקה ואין שום סיבה שלא נתנקם בו באמצעות חיקוק חוק שיקשה עליו מאד להתמודד - מדובר באלמנט צודק מאין כמותו.

רמאי פוליטי צריך לקבל את עונשו הפוליטי באמצעות חוק המותאם למידותיו.....זה מסריח אבל כשר. הרבה יותר כשר ופחות מסריח מהתרגיל החלאתי שהוא עולל למצביעיו.

צביקה5311

Well-known member
אני ממש לא חושב שסקרים מטעם מייצגים את הלך הרוח הכללי , לדעתי הכל תלוי באופן בו מנסחים את שאלות הסקר.

לדוגמא : כשאתה שואל את קבוצת המדגם "האם אתה בעד ועדת חקירה ממלכתית לארועי השביעי לאוקטובר" ? או שאתה שואל "האם אתה בעד ועדת חקירה ממלכתית לארועי השביעי באוקטובר שאת חבריה ימנה נשיא העליון יצחק עמית" ?

לגבי בנט.

בנט לא מטריד את גוש הימין כלל וזאת מפני שהיום הוא איש שמאל והוא פונה לקהל מצביעים המגדירים עצמם "מרכז/שמאל". שום איש ימין אמיתי לא יצביע עבורו - את זה אני יכול להבטיח לך.

ולכן תשאל מדוע בכל זאת מחוקקים חוקים נגדו למרות שלא חוששים מכוחו האלקטורלי ? התשובה לכך נעוצה ביצר הנקמה. בימין עדין לא שוכחים כיצד מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר שהתיימר להיות יותר ימני מהליכוד הקים קואליצייה עם מרצ אשר תלויה לקיומה במפלגתו הערבית של מנסור עבאס והכל תוך שהוא גונב/שודד קולות של מצביעי ימין רבים שלא חלמו להעניק את קולם לשמאל.

נורא , פשוט נורא. הרמאי הפוליטי הכי גדול שצמח כאן.....מדובר באדם שבעט בתפיסת עולמו הפוליטית בכדי להגשים את חלום חייו היינו ראשות ממשלת ישראל. האיש הזה הפך להיות "שמאלן מטעמי אינטרס".

האיש השאיר חובות עתק כשפרש מפולטיקה ואין שום סיבה שלא נתנקם בו באמצעות חיקוק חוק שיקשה עליו מאד להתמודד - מדובר באלמנט צודק מאין כמותו.

רמאי פוליטי צריך לקבל את עונשו הפוליטי באמצעות חוק המותאם למידותיו.....זה מסריח אבל כשר. הרבה יותר כשר ופחות מסריח מהתרגיל החלאתי שהוא עולל למצביעיו.
ימין פרגמטי וליברלי זה שמאל?

שחר 676

Well-known member
בנט מייצג את מפד"ל של פעם, זה היום שמאל?
בנט מזמן לא מייצג את המפד"ל של פעם....ברגע בו הוא בעט לעזאזל במצביעיו ושדד מהם את קולותיהם בכדי להקים קואליצית שמאל נתמכת לקיומה במנסור עבאס הוא סיים את תפקידו במחנה הימין.

כיפה על הראש או לא......הוא שמאלן בכל רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו.

בנט עבר לשמאל באופן מוחלט.

שחר 676

Well-known member
ימין פרגמטי וליברלי זה שמאל?
בנט אינו איש ימין פרגמטי וליברלי.

מי שמקים קואליציה עם מרצ אשר תלויה לקיומה בקולות מצביעי מנסור עבאס אינו יכול להיות איש ימין....זה אולי ליברלי (שמאלני) אבל בטוח שזה לא פרגמטי.

מי שמקים קואליציה עם חבורה המתנגדת לחוק הלאום לא יכול להיות איש ימין נקודה.

אל תתמם , אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר.

מעבר לכך - הבה אלמד אותך סוד. אין דבר כזה "מפלגת מרכז" יש רק ימין או שמאל ומי שמכנה עצמו "מפלגת מרכז" הוא איש שמאל.

נערך לאחרונה ב:

צביקה5311

Well-known member

לגבי בנט.

עובדתית, נתניהו היה רץ לבחירות אילו היה לו ברור שיזכה, ברור לו שלא. לכן, במבחן המעשה הוא זורק כספים קואליציוניים לכל כיוון כדי לחזק את הקואליציה שלו. ברור לו שמתיישהו זה יתנקם בו.
הוא בונה על זמן, אולי נורמליזציה עם סעודיה "תציל אותו". ברור לכל בר דעת שאת החמאס ביבי לא רוצה לחסל. אילו רצה, החמאס כבר היה מחוסל

ביטניקט

Well-known member
כי הדרג המדיני לא רצה!
אתם באמת לא רואים את זה?
אתם טוענים "רצון העם".
אתם בורחים מהעם כמו מאש.
אנשים כמוך משרתים את החמאס, גם אם לא במודע. זה בדיוק מה שהחמאס רוצה שתחשוב ואתה שמאלן טיפוסי משחק ישר לידיו. אם כל אזרחי ישראל היו כמוך מדינת ישראל כבר מזמן לא היתה קיימת.

למעלה