אלה שבציפוי שוקולד מריר כנראה טבעוניות.
זה על בסיס מקור אחד - שטיבו לא ברור לי סופית - שפרסם את רשימת הרכיבים.
כדי לוודא סופית - מומלץ להתקשר ולברר עם הספק שלהן, חברת שסטוביץ' טל. 1-700-70-93-70.
בכל מקרה, עוגיות גודיס האחרות עם שוקולד חלב ועם שוקולד לבן - אינן טבעוניות בודאות.