האם עוד מישהי כאן סובלת

שפנים

New member
האם עוד מישהי כאן סובלת

מכאבי גב?!?! מאז הלידה ובעקבותיה אני פשוט סובלת. כואב, כואב, כואב לי הגב (לא כמו הצירים
) אבל זה כאב שמלווה אותי כל הזמן. בהנקות אני מקפידה לשבת זקוף ובנוחות, כשהגמד על הידיים, אני משנה המון תנוחות כדי שיהיה לשנינו נוח, המנשא גם עושה את שלו, ואולי המתח שקיים (עכשיו פחות
) גם תרם את שלו... אבל כל כך כואב. ללכת לרופא? ואיזה רופא בדיוק? משחות לא עזרו, כדורים אני לא לוקחת כל עוד אני מיניקה... מסז' אני מקבלת פעם ב.... בקיצור, למישהי יש תרופת פלא? המלצה? תובנה? הכל יתקבל בברכה

nubi

New member
גם לי כאב נורא

למזלי התחלתי לעבוד בבי"ח חודש אחרי הלידה והמרדים אמר לי שזה מהאפידורל. אחרי חודש וחצי- עבר.

דנצ

New member
כדור ספורט

ממליצה על כדור מיוחד לספורט שבא בכל מיני גדלים, צריך להתאים לגובה האשה. לנשים ממוצעות מתאים קוטר של 75 ס"מ. אחרי שמנפחים אותו הוא קפיצי, קל לשבת עליו גם להרבה זמן, כולל יחד עם תינוק על הידיים והוא ממש עוזר לכאבי גב ו"מפזר" אותם. טוב גם בהריון וגם אחרי. אפשר להשיג בכל חנות ספורט. הבנתי שבמגה ספורט הוא עכשיו במבצע לקראת חג הפסח. כדאי לבדוק . . .

מזאלונה

New member
כאבי גב

לא סבלתי מזה אישית, טפו טפו, אבל זו תופעה נפוצה אחרי ההריון. אל תשכחי איזה משקל הגוף שלך סחב עד לא מזמן, איזה שינויים הוא עבר וכמה הוא עובד עכשיו. אני יודעת שהתעמלות בשיטת פילאטיס אמורה לעזור ולשפר את היציבה, ואולי כדאי גם להתעניין ברפואה אלטרנטיבית - יש אפילו דרך קופות החולים.

משוש30

New member
לי כל הזמן תפוס הצוואר והגב התחתון

לדעתי במקרה שלי זה מהנקה. אני יושבת בלי תמיכה בלילה אין לי כח או זמן לארגן לי סביבה נוחה.

lulyK

New member
הגב לא כאב במיוחד, אבל כל תחושת

הגוף היתה מעיקה. חמישה חודשים אחרי פתאום קמתי בוקר אחד בהרגשה שהחלמתי

boringvered

New member
הצוואר....

לא היה משהו גם קודם... אבל עכשיו, עם המשקולת הפרטית שלי זה הולך ומחריף. אני כבר הבטחתי להקים מקדש לבן גיי שהוא ההצלה שלי. לא אכפת לי שאני מריחה למרחוק בזכותו, אבל איזו משחת פלאים... נכון, הציעו לי אביטרן שזה קרוב משפחה של וולטרן, אבל לא כל כך הולך עם הנקה... ז.א. - אמרו לי שרצוי לקחת הכי סמוך לאחר ההנקה כדי שיתנקה מהגוף עד ההנקה הבאה, ואם כבר אז עדיף בהנקה האחרונה של הלילה... אבל זה כבר אומר דרשני... אם זה ימשיך, אני מתחילה לשקול טיפול אלטרנטיבי... דיקור או מקורביו... נראה... ורד

כן ../images/Emo4.gif

ובנוסף אני יושבת גרוע ליד שולחן הלימודים שלי... בסיכום כללי עם העייפות הרבה אני מרגישה שכל הגוף כואב לי

אפרת12

New member
כל הזמן כואבים לי דברים

אני לא יודעת איך אני אסחוב עוד הריון. בכל מקרה - אחרי שיפור של ההרמה והישיבה בהנקה יש שיפור גדול במצב הגב. ועדין - פה, נתפס, שם חורק... מה שעוזר לי הרבה פעמים זה נשימות עמוקות למקום הכואב (עוזר בעיקר בגב התחתון)

mummy

New member
דווקא לא יותר מתמיד מאז הלידה

אבל לי יש הסטוריה קשה של כאבי גב, אז התכוננתי לגרוע מכל (בלי קשר אני בדרך כלל מצפה לגרוע מכל... אבל זה לר קשור לכאן. זה פאק באישיות...). היום (8 חודשים אחרי) יש ימים שכואב מאוד יש ימים שפחות. אבל כמעט תמיד הגב מורגש ביותר. מהניסיון שלי (העשיר, אני מזכירה) - רק טיפול אלטרנטיבי. אל תבזבזי את הזמן אצל אורטופדים. אני מטופלת אצל כירופרקט מעולה בתל אביב כבר שנים, וזה הדבר היחיד שממש עוזר. אבל זה יקר, וגם לא מיידי - תהליך ההחלמה אורך הרבה זמן יחסית, ובד"כ זה גם נהיה יותר גרוע לפני שנהיה יותר טוב... אבל זה עובד.

ornaok

New member
ועוד איך...

הגב - במיוחד הגב התחתון. כואב רוב הזמן. אם לא כואב זה יוצא דופו. לפעמים יש הבזקי כאב כמו סכין ננעצת... והצואר גם - כנראה בגלל ההנקה כמו שכתבו כאן הבנות. אני המשכתי להשמין ולהשמין אחרי הלידה (היום אני שוקלת כמו בחודש תשיעי
)כך שממש קשה לי לסחוב את עצמי. אני בדיאטה, ומקווה לרדת...יש לי כמעט 30 ק"ג עודפים, ואין לי מה ללבוש. ואני ממש שונאת להסתכל במראה...

למעלה