האם עונש מוות למחבלים הוא העונש הטוב ביותר ?

DANIAVNI

Well-known member
לדעתי לא .
אני חושב על עצמי
נניח שהייתי צריך לבחור בין
1. מוות
2. להמשיך לחיות אבל כעיוור חירש קטוע ידיים ורגליים
מה יותר גרוע ?
יש חיים שגרועים מן המוות ולשם צריך לכוון .
עונש מוות זו חשיבה אידיוטית של אנשים שמקדשים בדתם את החיים יותר מכל
וחושבים שגם הצד השני רואה את הדברים באותו אופן
המוסלמים אינם יהודים שומרי מצוות
ולכן צריך לחשוב מה העונש הגרוע ביותר מנקודת ראות מוסלמית דתית ?
אני יודע שהיו עוד רעיונות בעבר כגון
- קבורה עם חזירים
- מוות מכדור שיורה אישה .
ושוב, השאלה היא לא האם לכם הרעיונות נראים טובים או מגוחכים אלא
איך יראה אותם הצד השני .

לדעתי לא .
אני חושב על עצמי
1. מוות
מה יותר גרוע ?
- קבורה עם חזירים
איך יראה אותם הצד השני .
גבר, עונש מוות לאנשים שמקדשים את המוות (מוסלמים) מין הסתם לא מרתיע אלא מעודד, יעני אצלנו יש שחושבים על זה כי הם מעריכים מוות אבל מתעקשים שהם היהודים...

evglev1

Well-known member
מנהל
גבר, עונש מוות לאנשים שמקדשים את המוות (מוסלמים) מין הסתם לא מרתיע אלא מעודד, יעני אצלנו יש שחושבים על זה כי הם מעריכים מוות אבל מתעקשים שהם היהודים...
דווקא לאחר שהם התרגלו לחוות את גן העדן עוד בחיים כשהם יושבים בכלא, אז מבחינת המחבל אם יהרג במבצע יגיע מבחינתו לגן העדן של אללה, ואם ייתפס יראה איך זה להיות בגן עדן בכלא הביטחוני הישראלי, כשכבר לא תהיה אפשרות למלון 10 כוכבים עם סורגים זה יכול להרתיע כי יכול להיות שבאינתיפאדת הסכינים והמספריים הם דקרו בין השאר כדי לנפוש בכלא הישראלי.

דווקא לאחר שהם התרגלו לחוות את גן העדן עוד בחיים כשהם יושבים בכלא, אז מבחינת המחבל אם יהרג במבצע יגיע מבחינתו לגן העדן של אללה, ואם ייתפס יראה איך זה להיות בגן עדן בכלא הביטחוני הישראלי, כשכבר לא תהיה אפשרות למלון 10 כוכבים עם סורגים זה יכול להרתיע כי יכול להיות שבאינתיפאדת הסכינים והמספריים הם דקרו בין השאר כדי לנפוש בכלא הישראלי.
גבר, הכלא הישראלי לא מנוהל ע"י יהודים שיודעים מה זה יהודי, יעני האכזרי מכולם, כי, דן את כולם לחיים...

1ספי11

Well-known member
שקר מטופש.
מושגי הגן עדן שלך מעוותים .מאיפה ולמה אתה ממציא שקרים כאלה?

evglev1

Well-known member
מנהל
לדעתי לא .
אני חושב על עצמי
1. מוות
מה יותר גרוע ?
- קבורה עם חזירים
איך יראה אותם הצד השני .
האמת חשבתי שהעונש הראוי עבורם הוא לאלץ אותם לאכול זה את זה. אחד מהם לפטם ולשחוט ואת השני להכריח לאכול את חברו לנשק והכי טוב מאותה משפחה, למשל לפטם ולשחוט את עבדאללה ברגותי ולהכריח את מראוון ברגותי לאכול את עבדאללה ברגותי.

עונש הכי טוב שישמשו מגן חי לחיילי צה"ל שכשהם נלחמים בחיילים הם יצטרכו קודם להרוג את המחבלים שנתפסו לפני שהם פוגעים חיילים הכי נחמד שיראו שחייל צה"ל או מאבטח יהודי/דרוזי ישראלי שם אותם בינו לבין הכדור של אחיהם לנשק. ועל זה גם חשבתי קודם שבמקום נוהל שכן, נוהל אסיר, שהמחבלים הם שידפקו בדלת למחבלים אחרים ויבקשו מהם לצאת וכך גם המחבל יהרוג מחבל אחר הרווחנו וגם אם המחבל יצא לאחר הדפיקה בדלת הרווחנו.

ועוד עונש להכריח אותם לעבוד בבניין במקום התאילנדים, גם יעבדו בפרך וגם יבנו בתים ליהודים ודרוזים.

DANIAVNI

Well-known member
האמת חשבתי שהעונש הראוי עבורם הוא לאלץ אותם לאכול זה את זה. אחד מהם לפטם ולשחוט ואת השני להכריח לאכול את חברו לנשק והכי טוב מאותה משפחה, למשל לפטם ולשחוט את עבדאללה ברגותי ולהכריח את מראוון ברגותי לאכול את עבדאללה ברגותי.

עונש הכי טוב שישמשו מגן חי לחיילי צה"ל שכשהם נלחמים בחיילים הם יצטרכו קודם להרוג את המחבלים שנתפסו לפני שהם פוגעים חיילים הכי נחמד שיראו שחייל צה"ל או מאבטח יהודי/דרוזי ישראלי שם אותם בינו לבין הכדור של אחיהם לנשק. ועל זה גם חשבתי קודם שבמקום נוהל שכן, נוהל אסיר, שהמחבלים הם שידפקו בדלת למחבלים אחרים ויבקשו מהם לצאת וכך גם המחבל יהרוג מחבל אחר הרווחנו וגם אם המחבל יצא לאחר הדפיקה בדלת הרווחנו.

ועוד עונש להכריח אותם לעבוד בבניין במקום התאילנדים, גם יעבדו בפרך וגם יבנו בתים ליהודים ודרוזים.
גם הרעיונות שלך טובים .

Harrington

Well-known member
מנהל

האם עונש מוות למחבלים הוא העונש הטוב ביותר ?​

לטעמי לא. ראשית אני מתנגד באופן גורף וכוללני לעונש מוות. שנית אני חושב שזה עונש קל מדי עבור מחבלים (וגם נאצים). מעדיף שישבו עד יומם האחרון בצינוק קטן, תא של 1X1 מטר, כאשר על כל קיר פלזמה גדולה ומרצדת בה נצפים ונשמעים ילדי ישראל משחקים, צוחקים ונהנים מהחיים.

הבעיה היא עם פוטנציאל השחרור שלהם בעסקאות למיניהן, משהו שלאחר עונש מוות כבר פחות צפוי לקרות.

למעלה