האם עושים בעיות לטוס לתאילנד כרטיס ONE WAY ?

lirans611

New member
האם עושים בעיות לטוס לתאילנד כרטיס ONE WAY ?

אני טס לתאילנד לגור שם (נשוי לתאילנדית) בשגרירות אני מוציא ויזה 3 חודשים לנשואים
אני מעוניין לקנות כרטיס טיסה רק להלוך מכוון שבתאילנד אחרי שהויזה נגמרת אני עובר למסלול
של ויזה נשואים של שנה ולא מתכוון לחזור לארץ בשנים הקרובות
השאלה היא האם עושים בעיות בכניסה לתאילנד כשאין כרטיס חזור ?

sani48

New member
לא אמור להיות לך בעיה

ולא אמורים לבדוק כרטיס טיסה למי שמוציא ויזה מראש,אבל אני אישית לא הייתי טס עם כרטיס חד צדדי(והיה לי דילמה דומה לפני שעברתי לגור בתאילנד ועדיין קניתי כרטיס רגיל פתוח לשנה)תקח בחשבון שמה שאתה מקבל בדרכון זה רק חותמת מהשגרירות אבל את הויזה מפעילים בכניסה לתאילנד,ואף אחד לא יכול להבטיח לך שבאמת יפעילו אותה,יכול להיות שתיפול על איזה פקיד עם שיגעון משלו שיחליט לעשות לך בעיות(למרות שזה סיכוי די אפסי אז תעשה את השיקולים שלך)יצא לי כבר להיתקל בתאילנד בכל מיני פקידים מוזרים במיקרים אחרים לכן אני לא לוקח איתם סיכונים בכלום :)

הסיכון קטן מאוד ואפילו

אפסי כפי שכתבו כאן, אך עדיין קיים. לך תדע מתוך ה 890 פקידים יפול עליך האחד הזה.
אני חייב להיות כנה ולהגיד שיכול להיות ואני אישית הייתי לוקח את הסיכון
ההמלצה שלי כמובן היא שלא תסתכן. אפילו הסיכון האפסי הזה לא שווה להגיע עד לשם ולא להכנס.

lirans611

New member
אני יעשה בדיקה בשגרירות שלהם

אני שואל את זה מכוון שהסוכן נסיעות אמר לי שהם במחשב שלהם רואים לי יש כרטיס יציאה מהארץ
&nbsp
אם אני יקנה כרטיס יציאה לויאטנם שוב רק ONE WAY מבנגקוק לויאטנם האם מבחינת החוק זה תופס ?

sani48

New member
כן

כרטיס טיסה לויאטנם או לכל מדינה אחרת יכול לשמש כהוחכת יציאה

ויזה

הרבה מטיילים מדווחים שהם הגיעו עם כרטיס פיקטיבי ליציאה מהמדינה ונתנו להם לעבור בלי בעיה

lirans611

New member
איזה מן דבר זה

איזו סיבה אני ישלם להם 300 שח על הויזה שלא בטוח שנותנים לי

sani48

New member
שמע

כמו שאמרתי לך הסיכוי שלא יכבדו את הויזה שקיבלתה בשגרירות די אפסי,ואני אישית יצאתי וניכנסתי במעבר יבשתי(כל פעם שאני הולך לשגרירות לסדר את הויזה)לפחות 20 פעם ללא כרטיס טיסה,אבל אתה מגיע בטיסה לשם מהארץ, ולפי מה שזכור לי שאני טסתי לתאילנד עם ויזה מוכנה מראש דווקה כן ביקשו שאני יציג כרטיס טיסה לכן הצעתי לך לא לקחת סיכונים

lirans611

New member
תודה רבה

נכון עכשיו שאני חושב על זה לא בודקים כרטיס טיסה
אבל מה שנכון הוא שאם אתה מראה להם שיש לך ויזה אז הם מבקשים מימך כרטיס טיסה
אין בעיה להיות אם כרטיס טיסה יציאה 3 חודשים ולבוא אם ויזה של חודשיים מכוון שניתן להאריך בחודש בתאילנד
זה לפחות מה שעשיתי ממש בהתחלה בתאילנד
אז כן אתה צודק מבקשים לראות שאתה בא אם ויזה מוכנה
אני לא יקח סיכון ויקנה כרטיס יציאה לויאטנם (מקווה שזה יתפוס)

למעלה