האם עיני מטעות אותי יש פה מנהל??? וככה את/ה מופיע? בלי שלום, בלי להציג את עצמך... צו צו צו....
ע עטלף77 New member 2/6/02 #1 האם עיני מטעות אותי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo132.gif יש פה מנהל??? וככה את/ה מופיע? בלי שלום, בלי להציג את עצמך... צו צו צו....
האם עיני מטעות אותי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo132.gif יש פה מנהל??? וככה את/ה מופיע? בלי שלום, בלי להציג את עצמך... צו צו צו....
ל לוו New member 3/6/02 #2 לדעתי המנהל החדש הוא מחברת ערוץ היסטוריה ויעזוב אחרי הביגרות בעוד שבועיים חבל שפורום היסטוריה אין מנהל קבוע היסטוריון או מורה בהיסטוריה
לדעתי המנהל החדש הוא מחברת ערוץ היסטוריה ויעזוב אחרי הביגרות בעוד שבועיים חבל שפורום היסטוריה אין מנהל קבוע היסטוריון או מורה בהיסטוריה
ע על ההיסטר New member 3/6/02 #3 מי המנהל המנהל הוא מורה ותיק להיסטוריה בעל תואר שני מחבר ספרי לימוד,מגיש לבגרות ומעריך בחינות בגרותבהיסטוריה.
מי המנהל המנהל הוא מורה ותיק להיסטוריה בעל תואר שני מחבר ספרי לימוד,מגיש לבגרות ומעריך בחינות בגרותבהיסטוריה.