האם עיריית י-ם, אשמה בפיגוע הרצחני?

האם עיריית י-ם, אשמה בפיגוע הרצחני?

כידוע העירייה מעסיקה במספר מוקדים שונים, ברחבי העיר, ערבים על טרקטורים, שיכולים בן רגע להיהפך למחבלים, ע"ע הפיגוע היום בצהריים. מה דעתכם?

ישרkל1

New member
כידוע.. מוסדות תולדות אהרן

ושאר החסידיות במאש מעסיקים ערבים בעבודות מטבח. וכידוע לא חסר סכינים שם. אולי שהם יתחלקו באחריות עם העיריה? לדעתי העיריה לא אשמה. אם כבר המשטרה. בכל מקום עבודות ופיקוח אמורים להיות שוטרים שזה חלק מהתפקיד שלהם!

odery

New member
מה זה אשמים?

אני חושבת שצריך להסיק מסקנות- אין אשמים כי זההיה רצונו ,האם היה עליהם לעשות השתדלות ? כן ללא ספק,אחרי מרכז הרב הם היו אמורים ללמוד כבר להבא...

כיום...

אין לה אופציות אחרות העומדות לרשותה שלא להעסיק ערבים. אתה רוצה להיות נהג טרקטור? או אולי לעבוד על פיגומים בקומה שביעית תמורת 20 שקלים ו70 אגורות לשעה?

רמבש א

New member
השאלה

היא אם יש ברירה! אין מי שיעשה את העבודות האלה חוץ מערבים סינים? אצלנו למשל יש בניה שהסינים רק מצפים מבחוץ ועבודת פנים שלד רק ערבים מישהו יודע על תחליף ב. תראו שלהרוס בית יש בגץ להפסיק לעבוד איתם??? יגידו בבגץ אנטישמיות...

לפי זה כל אמא שקונה לגו אחראית למוות אפשרי

של השכן התינוק שימצא את זה בחצר אחרי שזרקו את זה דרך החלון ויבלע את זה...

odery

New member
את רצינית על ההשוואה?

להזכירך אנחנו לא בעיתות שלום.

odery

New member
אני גם גורסת שאין ענין של אשמה

אבל לא סכויי קלישות בליעת לגו ע``י בן השכנים כהרי סכויי ערבים לפגע.(קמץ צירה) מחצית מתושבי מזרח י-ם מחזיקים בשתי תעודות זהות.נכון שזה נתון סטטיסטי,אבל ספק רוצחים להחמיר.

ספק רוצחים להחמיר, השאלה עם מי להחמיר?!

עם הרוצח? בבקשה, בי מיי גסט! עם הבית שלו / המשפחה שלו / השכונה שלו? בסדר, נעשה לך מחיר טוב להכל ביחד. אם אתה רוצה להעמיד לדין - אפשר גם את מנהל העבודה והאחראי על הפרויקט. אבל את העיריה? מה הקשר? בגלל שהרכבת הקלה זה מטעם העירייה? יש כללים וחוקים מי מותרלו להשתתף במכרזים של העירייה ומי לא, ואת מי מותר להעסיק ואת מי לא. מה את רוצה?!

odery

New member
יוו,ורוד אני לא רבה איתך

מה זה ``מה את רוצה``? אני חושבת שאולי יש מקום להעלות את סוגיית עובדי קבלן מטעם או תחת פיקוח העיריה שהינם בעלי ת.ז כפולות לסדר הציבורי,לקח הרבה זמן עד שחוקקו חוק שחברי כנסת שביקרו במדינות אויב לא יוכלו להבחר מחדש לכנסת,אולי מדיון מסוג זה אפשר להביא לשינוי מינורי בנדון.

לא רבה איתך, מותק..

רק במקרה הזה אי אפשר להאשים את העירייה, אלא אם כן תמצאי תלונה קשורה שהוגשה על הרוצח או מישהו מסביבתו או משהו בסגנון...

odery

New member
באסה.

מיד עם היוודע הפיגוע המשטרה פרסמה כי הוא מוכר לה,זה מספיק פלילי? חוצמזה שאני אחזור שוב,לא דורשת עריפת ראשים,מאד רוצה שיעלו את נושא שילוב בני מיעוטים לסדר היום,אולי יצמח מזה תקנון פנימי.

הם לא אשמים

כל הארץ עובדים בהם ערבים יותר מזה עוד מהשטחים אז הם יותר יש להם שנאה ירושלים היא רק במקרה ספגה 2 פיגועים של אזרחי מזרח ירושלים כי יש להם יותר אומץ גם לבצע פיגוע כי הם רואים לא עושים להם כלום.

פורשה 911

New member
ממש לא... המשטרה אשמים!!

למה לא היה שוטר באתר בנייה??? אם היה שוטר זה לא היה קורה.

ישרkל1

New member
כל השאלה מיותרת!

הרוצח עבד באתר בניה פרטי של חברת הבניה לנדאו...

רמבש א

New member
נו אז מה יעשו הקבלנים?

אגב בדיוק החברה הזו בונים ליד הבית שלי

למעלה