קבלי../images/Emo24.gifצרור בדיחות../images/Emo6.gif../images/Emo192.gif../images/Emo9.gif
אשה אחת סבלה מגזים.משהו נורא.הלכה לרופא וסיפרה את הבעיה והוסיפה שהוא חייב לעזור לה מיידית כי הערב היא מארחת בביתה חברים ולא רוצה שבגלל זה הם יברחו עוד בתחילת הערב. הרופא אמר לה שהוא לא יכול לטפל בזה בשיטת ה"זבנג וגמרנו" לכן הו ממליץ לה שלערב הזה שהיא תשתמש במטהר אויר בריח אורנים.באמצע הערב ניגשת אליה חברה טובה ולוחשת לה: "מישהו חירבן ביער!" בדיחות > בלונדיניות מה ההבדל בין בלונדינית ליתוש? היתוש מקבל מכה בראש ומפסיק למצוץ בדיחות > בלונדיניות מה היתה המילה האחרונה ששמעו מהחללית צ'לנג'ר? תנו לאישה לנהוג מה כבר יכול לקרות?... בדיחות > בלונדיניות בעל חוזר מאוחר בלילה הביתה. מתעוררת אשתו ושואלת, ברוך מה השעה? עונה ברוך, בסך הכל עשר יקירתי. ובאותו הרגע ממש מצלצל השעון שעל הקיר צלצול אחד. שואלת האשה. ברוך? אם השעה עשר אז למה השעון מצלצל צלצול אחד? עונה הבעל בכעס. מה את רוצה?.. שהוא יצלצל גם את האפס? איש זקן עומד בתחנת אוטובוס ולפתע מופיע צעיר עם צבעים בשיער ירוק כחול ואדום. הזקן מתבונן בו. לאחר כמה דקות נגש הצעיר אל הזקן ואומר "מה קרה זקנציק' אתה לא עשית מעשים פרועים כשהיית צעיר?" "כן" עונה הזקן "פעם שכבתי עם תוכי ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש סיכוי שאתה הבן שלי " כורדי אחד יושב בבית.פתאום הוא מקבל טלפון ומתחיל לבכות.אשתו שואלת אותו: "מה קרה?"הוא מספר לה: "אבא שלי נפטר..."היא מרגיעה אותו ושוב הטלפון מצלצל,הפעם הוא בוכה יותר מהפעם הראשונה.אשתו שואלת: "מה קרה?",הוא מספר לה: "אחי התקשר - גם אבא שלו מת." שטן מעיר ערס באמצע הלילה ומאיים: "באתי לקחת את הנשמה שלך!" הערס: "אין בעיה אחי! הנה היא, ישנה פה לידי". שאלה: איך כורדי מטמין מוקש?תשובה: חופר בור ,שם את המוקש,מכסה את המוקש, מכסה באדמה,וקופץ לבדוק אם הוא עובד. ערס אחד עומד ערום מול המראה ועושה פוזות של חתיך. "וואלה אם שלי היה גדול בכמה סנטימטרים הייתי מלך!" אמר הערס. אישתו: "וואלה יש לך מזל שיש לך מה שיש לך, כי אם שלך היה קטן בכמה סנטימטרים היית מלכה". מספרים לכורדי שאשתו שוכבת עם החבר הכי טוב שלו.הוא חוטף קריזה ורץ הביתה.כעבור זמן מה יוצא עם חיוך ואומר:,"הגזמתם!! זה חבר זה30 !? שנה לא ראיתי אותו". שופט: "למה הרבצת לתובע?" ערס: "כי לפני שלוש שנים הוא קרא לי היפופוטם". שופט: "אז למה הרבצת לו רק היום?" נאשם: "כי אתמול הייתי פעם ראשונה בגן חיות וראיתי מה זה היפופוטם". שאלה: מה יוצא כשמערבבים כורדי עם מרוקאי?,תשובה: אדם עצבני שלא יודע למה.