האם עלי לעשות משהו?

A nnette

New member
האם עלי לעשות משהו?

היי אני חדשה בפורום הזה... בערב ראש השנה הייתי במסיבה ורקדתי עם בחור שפגשתי ( הכרתי אותו כבר 3 שנים אבל חוץ מכמה מילים לא יצא לנו לדבר- הוא חבר טוב של מישהו שלומד איתי באוניברסיטה),הוא ממש נדלק עלי.. אח``כ הלכנו לאוטו שלו ושכבנו, האמת פעם ראשונה ככה במסיבה- לאחרונה נהייתי פרועה..הוא אמר שזה היה מוזר אבל כיף והוא גם אף פעם לא עשה את זה ככה-כשהוא אמר את זה הרגשתי חיבה אליו.. הוא גם ביקש את מס` הפלא` שלי.. למחרת הוא התקשר ויצאנו,העברנו לילה מדהים,למרות שכמעט לא דיברנו...(כשמישהו באמת מוצא חן בעיניי פתאום אני כאילו מפחדת לדבר כרגיל) הוא מתחיל ללמוד בחיפה עוד שבועיים, וכששאלתי אותו על כך אמר לי שאני מוזמנת לבוא לבקר אותו שם.. הרגשתי שהוא גבר אמיתי לפי כל תנועה וכל מילה שלו..כמו שתמיד רציתי.. ביום שני הזה הוא הזמין אותי למסיבת יום הולדת של חברים שלו. האמת, לא הכרתי שם אף אחד חוץ מהבחור שלומד איתי, נלחצתי משום מה ולא דיברתי כמעט, רק ישבתי בשקט, והוא כל הזמן היה לידי-הכיר לי את כולם,חיבק אותי, אח``כ שתינו ( אני הקדמתי תרופה למכה כפי שהתברר אח"כ, השתכרתי לגמרי) וכשיצאנו משם למסיבה במועדון הייתי ממש שיכורה.. הוא החליט לחתוך הביתה..(חשבתי שאליו..) אבל בדרך הוא הביא אותה בשיחה!- פתאום שאל אותי לאן הקשר שלנו מוביל לדעתי ( לא שיכולתי לענות-חח..בקושי הכרחתי את השפתיים והלשון שלי להוציא מילה ולמקד את מבטי עליו- דווקא הראש תמיד צלול והמחשבות הלכו בכיוון מאוד הגיוני, וזה עוד יותר ביאס אותי שרציתי לדבר ולא יכולתי). הוא אמר לי שחשב עלינו במשך יומיים ולדעתו ומנסיונו זה לא יהיה טוב אם נמשיך ונקשר אחד לשניה, כי הוא יגור בחיפה, ואני בירושלים ויהיה קשה..אמרתי שאם זה מה שהוא חושב אני מקבלת את זה ורק רציתי לדעת האם זאת הסיבה האמיתית להחלטה שלו- התקשתי להאמין,- והוא ענה לי שכן ושגם אותו זה מבאס שעד שסוף סוף מצא מישהי מתאימה ונאלץ להפסיק את זה..אמר לי שהסקס היה מדהים...לקח לי כמה זמן להתמקד שוב בעייניו ואמרתי שנורא חבל לי כי גם אני בד``כ לא מרגישה שום דבר כלפי אנשים שרוצים להיות איתי ושאליו כן הרגשתי... לצערי כל מילה שהוצאתי דרשה מאמץ כ"כ גדול שלא אמרתי את כל מה שעבר לי בראש. הוא עוד אמר שאם יחזור לירושלים הוא ידבר איתי ( נשארתי הגיונית כמו תמיד- חשבתי לעצמי שזה מגוחח מה שהוא אמר, כי סביר להניח שאם זה יקרה ועד אז הוא לא יתחתן בכלל אז זה יהיה עוד 3-4 שנים כשהוא יסיים ללמוד..) ברגע זה של אמת, לפחות מבחינתי, התנשקנו וביקשתי שילווה אותי עד הבית כי פחדתי ליפול.כשהגענו לדלת הוא הלך. ככה זה נגמר. ובבית פתאום נהייה לי כל כך עצוב שהתחלתי לבכות ולמחרת גם, ואפילו היום הרגשתי כאילו הכל בוער בפנים. מכל האנשים הרגשתי שדווקא איתו הייתי רוצה להיות,ואולי סתם התאהבתי- היה לי נורא כיף איתו, בימים האלה הייתי ממש מאושרת..אבל אני אף פעם לא מתאהבת וגם אם זה קורה אני גם נכבית ממש מהר..אף פעם לא הייתי כ``כ מבואסת בגלל מישהו שהייתי איתו כ"כ מעט זמן. אני ממש לא יודעת מה לעשות והאם הסיבה שהוא אמר היא אמיתית או שמשהו פשוט לא מצא חן בעייניו.. יצא ארוך- הרגשתי צורך לכתוב את כל הפרטים שכל המצב הזה יהיה יותר ברור.. בבקשה תביעו את דעתכם ותגידו מה נראה לכם והאם אפשר לעשות משהו.. תודה

Vdrums

New member
גם לפעמים שמרגישים

הכי טוב בעולם והכל נראה מושלם זה לא תמיד זה. תעמדי רגע בצד ותסתכלי על זה, אתם לא יוצאים הרבה זמן רק התחלתם, כנראה שזה לא אמור להיות, הוא לא מעוניין בקשר רחוק, זה לא מתאים לו אז כל הכבוד לו שהוא בא ואמר את זה והיה כנה מאשר היה גורר את זה וגורם יותר כאב לב. שורה תחתונה, תעברי הלאה, מחר יבוא נסיך אחר.

magenta73

New member
אני גם לא יודעת אם זו הסיבה האמיתית

ובכל מקרה את צריכה לעבוד על בטחון העצמי שלך. מה זה חוסר היכולת הזאת לתפקד?... תשמעי, יש אנשים שמסתכלים "ריאלי" או שנגיד "לוגית" על דברים. ויש במה שהוא אומר סוג של אמת. אם את לא רוצה לוותר - תנסי. תתקשרי ותדברי איתו. החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות, לא?... ואם שני אנשים מעוניינים זה בזו, גם מערכת יחסים מרחוק יכולה לעבוד.

misty10

New member
שני רעיונות שעלו לי עכשיו

לדעתי, בהחלט את צריכה לעשות משהו, אבל המשהו הזה לא ממש ברור. לפי מה שאת כותבת, אתם ממש נדלקתם אחד על השני, וקשר כזה חבל לפספס בלי לנסות ולעשות הכל כדי ליעבוד. לפי דעתי כדאי שתקלו להשאר בקשר באינטרנט, ומדי פעם, כשהוא בירושלים (וגם לך כדאי מדי פעם להגיע לחיפה) לצאת (אולם כדאי מאוד שתהיה שיחה ביניכם, כי קשר בלי שיחה זה כמו הריון בלי לידה, בקיצור לא יוצא מזה כלום). אופציה נוספת שאולי כדאי לך לשקול (וזה רק אם הבחור באמת מעוניין בקשר, כי אם לא תיראי טיפשית) זה לעבור לחיפה. כמובן שצריך לדבר בהמשך לגבי מגורים ביחד, אולם בשלב קצת יותר מאוחר, אם זה יתאים כדאי לך למצוא מקום לשכירות קצרה (משהו כמו חצי שנה) ולראות אם זה מתאים. כרגע אין לי רעיונות יצירתיים נוספים אולם, תמיד, עולה משהו אחר במחשבה. מקווה שנתתי לך חומר טוב למחשבה. תשאירי הודעה מה את מתכוונת לעשות, ומה יצא מזה, זה מעניין אותי. להתראות וצום קל.

למעלה