האם עלי לתבוע בבית דין לעבודה?

מצב
הנושא נעול.

בייבי 29

New member

עבדתי במקום עבודה קיבלתי 3 משכורות לפי שכר מינימום ושעות נוספות לא שולמו החוזה שסגרתי היה בעל פה ולא בכתב שכר אחר לחלוטין אז אחרי שראיתי שלא שילמו לי מה שמגיע במשך 3 חודשים קמתי ועזבתי האם יש לי עילה לתביעה???|

תיאוטית כן - על הפרת חוזה.

עבדתי במקום עבודה קיבלתי 3 משכורות לפי שכר מינימום ושעות נוספות לא שולמו החוזה שסגרתי היה בעל פה ולא בכתב שכר אחר לחלוטין אז אחרי שראיתי שלא שילמו לי מה שמגיע במשך 3 חודשים קמתי ועזבתי האם יש לי עילה לתביעה???|
תיאוטית כן - על הפרת חוזה.
מעשית - לדעתי זה יהיה בעיתי ביותר עד כדי מיותר. תהיה לך בעיה להוכיח שאכן הובטח לך הסכום שאת טוענת שהובטח.

בייבי 29

New member
../images/Emo127.gifמילה לא חשובה בבית משפט

תיאוטית = תאורטית.
מילה לא חשובה בבית משפט
האם להתחיל את התהליך או לא?

אני לא אענה לך אם לקחת סיכון או לא.

מילה לא חשובה בבית משפט
האם להתחיל את התהליך או לא?
קראת מה שכתבתי ואני חושבת שזה די ברור מה אני דעתי על סיכויים שלך. בבית משפט המילה של הצעסיק לא שווה פחות משלך ולמי שיש הוכחה קל יותר. אם אין לך הוכחה אז למה שדווקא יצדדו בך?

בייבי 29

New member
../images/Emo77.gifבתור עו"ד מילה זה משהו שתופס

קראת מה שכתבתי ואני חושבת שזה די ברור מה אני דעתי על סיכויים שלך. בבית משפט המילה של הצעסיק לא שווה פחות משלך ולמי שיש הוכחה קל יותר. אם אין לך הוכחה אז למה שדווקא יצדדו בך?
בתור עו"ד מילה זה משהו שתופס
אף פעם לא עמדתי מול שופט ולא נכחתי בבית משפט מצטערת על הבורות

שיר ורד

New member
אם לא שולמו שעות נוספות

בתור עו"ד מילה זה משהו שתופס
אף פעם לא עמדתי מול שופט ולא נכחתי בבית משפט מצטערת על הבורות
אם לא שולמו שעות נוספות
ויש לך הוכחות שעבדת שעות נוספות, את יכולה לתבוע תשלום בעד השעות הנוספות. כמו-כן , את יכול לנסות לתבוע שכר לפי מה שהובטח לך בעל פה. אם תצליחי להוכיח שהמעסיק משקר ואכן הובטח לך שכר גבוה ממה ששולם תזכי במשפט. האם בתקופת עבודתך דרשת מהמעביד לשלם לפי מה שסוכם בעל פה? אם כן, מה היתה תשובתו? האם שיחה כזו הוקלטה או שהיו לה עדים נוספים?

מצב
הנושא נעול.
למעלה