החלטה השגוייה ומחירה
היי לך לפי מה שכתבת ,"לפי נסיון הגעתי למסקנה נכונה לגבי עצמי ."אסור לי לחשוב ולא להחליט. רק להקשיב. ולבצע". המסקנה הזאת שהיגעת אליה מסוכנת מאד, במידה ואם תאמץ אותה, במשך הזמן היא תהייה בלתי הפיכה. מתוך הניסיון שלי וביצועו לצערי במשך כמה שנים ,אוכל להצביע על כמה נקודות פגיעות שגם אני לא "חשבתי " עליהן בזמן ההחלטה. (אני מנסה כעת בכל כוחי לחזור לחיים ,כי החלטתי שזהו זה מיציתי . ולא משנה מה הסיבות שלי או מה הסיבות שלך ) כעת בשלב זה בחיי אני מנסה ,לחשוב ,להחליט ,לקחת אחריות, להרגיש שימחה, והכל בהדרגה.וגם מצליחה פה ושם ,, ומסקנתי הסופית לעת עתה היא , אין כמו להרגיש -בן אדם ,יצור אנושי, בן תמותה, והומני. חוסר המחשבה וחוסר ההחלטה גורמים לתאי המח להתנוון ובמשך הזמן מהותו ואישיותו המקורית נעלמים .!! ובמקומם מופיעה דמות לא מזוהה .לא אנושית כלל ,מן תת אדם כזה. לדוגמא,יכולותיך המנטליות והמעשיות פוחתות מאד , ואם פעם היית מסוגל לעשות שתי דברים או שלושה ביחד ,תרגיש איך זה לעשות בקושי ,דבר אחד קטן. אם תרצה להיזכר במשהו שיעזור לך לעבור את הרגע, לא תוכל, כי הזיכרון הטוב והחד שהיה פעם ,כהה ,מרב אי שימוש בו. ברור שגם יכולת הקריאה פוחתת , יכולת ההבנה והתפיסה נעשים הזויים ,ואז הסבלנות ומצב הרוח בהתאם לכך ,מתגברים מרב עצבים.ואז חוסר האונים וחולשה דובקים בך כעלוקה בלתי שייכת. תעשה היקש למצב שתיארתי עם אדם ישיש וערירי קשה יום , ותראה את התמונה הזאת שתיארתי וחוויתי יותר בברור.,דומה יותר ויותר לדמותך בעוד שנה שנתיים .ללא חשיבה וללא החלטה ואחריות. זה מזכיר לי עוד סיטואציה מהעולם הטכנולוגי, הרובוט .וההקש בלשון הפסיכולוגייה הוא, אדם תלוי ,לא עצמאי, ללא יכולת לאינדבידואליות , פועל לפי הרגלים וחושים כ אוטומט . ועוד דבר כל מה שכולם כתבו לך על המחשבות החיוביות הרצויות הצודקות והמפרות על מחשבות שטן,על כמות המחשבות או כיוונן ועוד ,כולם צודקים במאה אחוזים. שלך ו.