האם פגעתי בכבודה של מנהלת הפורומים?

האם פגעתי בכבודה של מנהלת הפורומים?

ובגלל זה נמחקה ההודעה שלי פה ? או שמא זה היה בגלל שנכתבו בה מילים מגעילות ? בכל אופן, אני אכתוב אותה שוב, בעברית יפה, ללא כל מילה מגעילה, ואני עדיין רוצה תשובה. למה אני צריך לחכות שבוע כדי שנטע תחזיר לי אמייל, ועד שהיא מחזירה לי אותו .. אז כתובה בו שורה אחת שהיא לא ממש חכמה (זאת הדרך הכי טובה להגיד את זה אני חושב) ? למה אתם לא מחזירים את הממשק הישן (אני לא מדבר על ההכי ישן, אלא על הרגיל, שבו הודעות לא קופצות למעלה) אם כולם מבקשים אותו שוב ? ולמה אתם לא חוסמים את A_DUCK ? הוא לא מועיל במיוחד ... אה כן, ולמה אתם פותחים פורומים שלא כותבים בהם בכלל ? נ.ב סליחה שאני משמיץ יותר מדי את תפוז, אבל בשביל זה נועד הפורום הזה. גלעד

אני חושב שזה מזה טעות להחזיר את

הממשק הישן של תפוז. ואתה אומר שכולם מבקשים את זה..ואתה ממש טועה...אני מכיר מלא ילדים שרוצים שזה ישאר ככה.. הפורומים בממשק החדש של תפוז לפי דעתי הכי טובים ברשת.

flowr..

New member
אבל בגלל הממשק הזה

קורה הרבה פעמים שהודעות פשוטות גוררות 100 תגובות אפילו, וע``י כך סותמות את הפורום למשך כמה ימים. flowr..

a_duck

New member
זה כל הרעין של הפורום....

שיהיה הרבה תגובות...אם לכל הודעה תהיה תגובה אחת זה יהיה צ`אט ולא פורום...

OPERATi0N_iVY

New member
חסמתם אותי על כלום...בפורום רוק...

כתבתם בסיבה לחסימה ``שתפסיק לקלל תחזור`` - קודם כל לא אומרים ``שתפסיק`` אלא ``כשתפסיק`` ודבר שני מאז שחסמו אותי בפעם שעברה אני לא מקלל - אני כותה את מה שאני רוצה בלי קללות... אתם מוחקים כל הודעה מסכנה שאני כותב - לא הוגן בכלל הכל שם היה נטול קללות... חשבתי שקורט היה מנהל גרוע אבל עכשיו אני רואה שכל מי שמקבל את תפקיד מנהל הפורום מתחיל להתלהב מזה ולחסום רק בגלל שהוא יכול... זה מזכיר לי את הלוזרים האלה שמקבלים פעם בחיים שלהם איזה תפקיד קטן שהם חושבים עליו כעל תפקיד גדול ומשחקים אותה נשיאי ארה``ב... אגב....כיוון שאתם לא מבדילים בין קללה/ביקורת לדברים אחרים אני כבר אומר לכם שזה לא היה נגדכם - זאת עצה לשאר החיים... -עוד חבר פורום שנפגע מגישת המנהלים...

הודעתך נמחקה כי לא היתה ראויה

קיבלת תשובה מנטע לפני למעלה משבוע, ולא טרחת להשיב לה. אנו מודים לך על ההערה לגבי חכמתה, ונשמח להעביר לה את המסר. הממשק החדש של תפוז הוא היום המתקדם ביותר בארץ, ואיננו מעוניינים להחזיר את הממשק הישן. כמו כן, להערכתנו לא ``כולם מבקשים אותו`` כדבריך. איננו מעוניינים לדון בגולשים אחרים בפומבי.

אוקיי , זה מוגזם

לפי דעתי לפני שאתם מגיבים אתם צריכים לחשוב טיפה. ``קיבלת תשובה מנטע לפני למעלה משבוע, ולא טרחת להשיב לה`` היא שאלה אותי אם היא חושבת שנוכל להפגש, כתבתי לה אי מייל של איזה 15 שורות. היא לא ענתה לי שבוע שלם .. עד שכתבתי את זה פה .. ואתם כתבתם לי ``העניין בבדיקה, נחזיר לך תשובה``. איזה בדיקה בדיוק ? אני ציפיתי למכתב חכם שמסביר לי למה היא צריכה להפגש איתי, איפה, מתי, איך ... ומה היא כתבה לי ? ``אנחנו כנראה נפגש`` מה זה אמור להביע בדיוק ?

*may*

New member
מה שגלעד מנסה להגיד

זה שהוא רוצה יותר פרטים. לא הודעה של שתי מילים שאומרת ש``כנראה הם ייפגשו``. ובנוגע לזמן בין שליחת ההודעות- אולי זה בגלל שאתם עמוסים או שסתם אין לכם תשובה, אבל קחו בחשבון שאנחנו צריכים לחכות עד שיגיע אימייל. האימייל, ברוב הפעמים, מגיע לאחר שבוע. וגם אז הוא לא מפורט ממש. לנמען אין מושג למה צריכה להתקיים פגישה, מה זה כולל (לפי מה שהבנתי זאת אמורה להיות פגישה מול מחשב - למה בדיוק, איך וכו`..) וכבר אמרו כאן קודם, אם אני לא טועה, שפעולת קפיצת ההודעות - גוררת אחריה השלכות כמו מאה תגובות להודעה ראשית אחת, מה שגורם להתפתחות של צ`אט ולא של פורום. לא לכולם זה נוח, לכן, לדעתי, צריכה להיות אפשרות של ביטול האופציה לקפיצת ההודעות - למי שזה לא נוח לו. ככה כולם יהיו מרוצים. :) תודה רבה, מעיין.

נער

New member
אני חושב שמאי נתנה את הרעיון המושלם

תחשבו על תפוז...

כפי שנאמר לעיל

ממשק המשתמש של תפוז הוא מהמתקדמים בארץ, ואנו סבורים שהו ממשק מצויין. ייתכן שהקפצת ההודעות מחייבת הסתגלות מסויימת, ואולם אנו בטוחים שהיא משרתת את מטרת הפורום. לא ניתן בשלב זה לקבוע ממשק מיוחד לכל פורום.

זה אומר שכנראה תיפגשו

עד כמה שהבנו, אתם הסברתם שתוכלו להגיע לתל אביב, וגם אז על מנהלת הפורומים לפגוש אותכם בשעות מסויימות הנוחות לכם. אנחנו מבינים שאתה מעוניין בפתיחת הפורום, אך הדרישה שלך נראת מעט מוגזמת. יחד עם זאת נאותה מנהלת הפורום להיפגש - על פי תיאום איתה. היות שמועד הפגישה היה אמור להיות מחר, היא לא תתקיים. אנו מציעים שתעברו לתיאום טלפוני.

אוקיי

אם היא תדע להחזיר לי אי מייל .. אז נוכל לתאם שיחת טלפון לפחות .. רק אל תגידו ``אתה לא טורח להחזיר תשובה``. גלעד

למעלה