האם פונדקאות עשויה להיחשב כאונס?

כאן הם

New member
קישקוש מטומטם

פונדקאות זה לא אונס ולא יכול להיות אונס. נקודה. סוף עניין.

יש אנשים שאוהבים להמציא שטויות (כדי לקבל תשומת לב) ותמיד יהיו אנשים שיאמינו לשטויות שלהם (עוד תשומת לב).

למרות זאת, אשמח לשמוע ממך, מחשיבה עצמית, למה את חושבת שפונדקאות יכולה להיות אונס. ואשמח לענות לך בצורה יפה למה אני לא מסכים.

רענן

כאן הם

New member
את ההודאה הלא נחוצה שלך היית מוחק

כן, אני יודע שאצלך פונדקאיות הן נשים מסכנות שנאנסות ע"י גברים שובניסטים שקורעים וחוטפים תינוק אומלל מהרחם של האישה האומללה. סיכמתי את זה נכון?

נ.ב. טוב שאתה לא מנהל הפורום יותר.

רענן

אבא גאה

New member
דווקא לא בגלל הדיעה שלך הייתי מוחק

אלא בגלל שבחרת להתחיל את הודעתך ב"קשקוש מטומטם".

גם אם רצית באמת לנהל דיון עם ספי, אחרי הפתיחה שלך זה כבר לא יקרה.

כאן הם

New member
בגלל הדיעה שזה אונס כתבתי שזה קשקוש מטומטם

זה קשקוש מטומטם להגיד שפונדקאות זה אונס.

יותר מזה: זה מעליב לאלו שבאמת היו קורבנות של אונס לשמוע דבר כזה.

אבל כמו שאתה יודע, זה רצח לעשות ברית מילה, ופשע נגד הטבע להיות הומו, נכון?

בוא נהיה שפויים: אפשר לתת טעונים סבירים נגד פונדקאות, או ברית מילה, או הומוסקסואליות, אבל ברגע שמתחילים להקריץ ביטויים קיצוניים בצורה היסטרית ולהדביק אותם לדברים שאין להם שום קשר, זה מראה רק דבר אחד - מי שאומר את זה לא מסתמך על נימוקים הגיוניים וסבירים, אין לו מושג בנושא, והוא רק מנסה להמציא דברים כדי לקבל תשומת לב למשהו שהוא נגד, אבל אין לו מושג למה הוא נגד.

רענן

אתה בכלל קראת את הלינק שהוא צירף?

הוא מציג שם טיעון לוגי משפטי יותר מכל דבר אחר. אני לא מסכימה איתו, אבל זה תרגיל מחשבתי מעניין.

גם לי לא ממש נעים לקרוא את המילים "קשקוש מטומטם" בכותרת, וזה בכלל לא משנה באיזה טיעון. בעיני כל מי שכותב כאן ראוי לכבוד של לפחות להגיד למה לא מסכימים איתו, בלי לזלזל בטיעונים, עד כמה שנראים לך אולי מופרכים. אני בטוחה שאתה מצפה לכבוד דומה כאן.

ומה הקשר בכלל לברית מילה? השרשור הוא על פונדקאות.

כאן הם

New member
קראתי ברפרוף. כמוך, גם אני לא מסכים איתו.

אני גם לא מסכים עם אנשי משפט שמשתמשים בחוק, נגד רוח החוק, כדי לזכות פושעים ולהאשים חפים מפשע.

אז אנס יצא לחופשי בגלל "בעיות טכניות באיסוף מידע" ומישהו אחר יואשם באונס כי החברה שלו פתאום באמצע אמרה שלא בא לה יותר.

וכמובן, אני אנס, כי השתמשתי בשירותיה של פונדקאית.

רענן

למעלה