האם פיני רק מועיל או גם....

האם פיני רק מועיל או גם....

לגבי המשחק אתמול אין הרבה מה לברבר, לא היה ספק שינצחו את המשחק, ובאו נאמר שאין הרבה סיכוי שמכבי לא תזכה ב``טורניר`` הזה. מה שנראה לי מענין יותר אתמול על הפרקט היה גור שלף. כידוע הביאו אותו הוא היה תקוות העולם, ועד היום אין ישראלי 3 טוב ממנו. אלא מה שכידוע ההתאקלמות במכבי, זה לא מהדברים הקלים בחיים, והוא עבר את זה די.... בעונה שעברה (שהחלה כהמשך לעונתו הקודמת) התקדם בהרבה, עד שאפשר להגיד שלזכותו ייזקף חלק מההופעות היפות בסיבוב השני (שמכבי לא הפסידה בהם), שהוא היה בחמישיה אז, ונתן משחקים באמת יפים. לאחר מכן הוא נפצע ולקראת משחקי הפלייאוף הוא לא נכלל בחמישיה, ולא רק זה, אלא שהוא גם הסתכסך עם פיני (על שטויות כמובן). וכידוע שעם פיני לא מסתכסכים כי לאחר מכן הוא לא קיבל דקות משחק, ועוד יותר שפיני התבטא עליו שמי שלא רוצה לשחק 3 דקות, לא יקבל 30 דקות. בקיץ הוא מאוד רצה להשתחרר ממכבי, ולדעתי זה הדבר הטוב ביותר בשבילו ובשביל מכבי. אלא שהצמד מזרחי את גרשון החליטו משום מה להשאיר אותו (הוא חתום וזהו זה). אבל לקבל דקות משחק בשום אופן לא, שיתיבש על הספסל. ואכן ראינו אתמול הבחור איבד את שמחת המשחק, אפילו אשתו (התחתן בקיץ במז``ט) לא נראתה אתמול עם חדוות משחק, הגיעה כנראה בשביל לחזקו, (אולי חייבים נשות השחקנים להופיע למשחקים). נראה לי שבמקרה דנן פיני יותר מזיק מאשר מועיל. נקוה בשבילו שהוא ישתפר, ושיתן הופעות כמו בעונה שעברה.

roi cohen

New member
זה היה כל כך ברור...

מהרגע ששלף דרך במכבי אני ידעתי שזה מה שיקרה לו. גור הוא אכן ה-3 הכי טוב שיש לנו, וחבל מאוד, הן מבחינתו והן מבחינת הכדורסל הישראלי שכשרון גדול כמוהו פשוט איבד את חדוות המשחק ו/או מתייבש על הספסל. ישנן 2 פתרונות: או שפיני יבין שיש לו 3 תותח ויפסיק לאלתר עם בריסקר או רדוביץ`, או שגור יעבור קבוצה, אפילו לאירופה. לטובת הכדורסל הישראלי.

אתה צודק....

פשוט חבל עליו, אין לי מושג למה פיני החליט ליבש אותו. ולתת לו לראות פרקט רק כשיש 30 הפרש. אחרי הכל ההפסד הוא שלנו בפרט, וגם של הכדורסל הישראלי בכללותו. כבר בקיץ לא הבנתי על מה התעקשו בקבוצה להשאירו, אם הם בכל מקרה לא נותנים לו לשחק, האם רק רצון לייבש בכדי שלא יוכל להתקדם? נקוה באמת שעוד נראה ממנו משחקים יפים, וביצועים כמו שרק הוא יודע.

למעלה