האם פנטזיות מעידות על "בגידה"?

GMjoy

New member
האם פנטזיות מעידות על "בגידה"?

מה אתם יכולים להגיד על זה? אני מאוד מתעניין בשאלה הזאת לאחרונה, ואני אשמח לדעת מה אתם חושבים על זה. למשל אדם בונה חזון או מדמיין בראשו משהו שהוא רוצה לקבל (כאילו כבר שלו), אבל באותה מידה גם מסתכל לצדדים. נגיד ואני רוצה מכונית ממודל מוסיימת, ואני אפילו כותב על כך בחזון שלי. באותה מידה אני רואה בחוץ עוד מכוניות יפות ונהדרות, וגם מדמיין שאותה אחת שלי ! זה גורם לי להיות מפוזר בבקשות שלי ? מדמיין משהו אחד, וגם מסתכל על דברים אחרים? אשמח לקרוא תגובות שלכם, וללמוד מהם =]

GMjoy

New member
תוספת להודעה

הרעיון לשלאול בא לי מאתמול בנסיעה עם המכשיר GPS
הרבה פעמים מדמים את הGPS ליקום שמביא לנו הגשמות עפ"י הניווט (התדר) שאנחנו שולחים אליו . ובאמת אפשר לבחון עליו גם אמונה (למי ששואל מה זה אמונה אמיתית). אתם יכולים לחשב מסלול לא ידוע לכם, ולכוון בGPS למקום מסויים - אתם מרגישים באמונה שתגיעו באמת לשם? גם אם בדרך לא תדעו למה אתם עוברים במקומות מסויימים, אבל בעצם הם מובילים אתכם בדרך למקום הנכון ? והנה אני חושב פה: הרי כשאני מכוון מסלול מסויים, אני לא אמור להסתכל מחוץ לתחומים שמראה לי הפס במכשיר -במיוחד כשאני לא מכיר את הדרך... אז אם אני למשל מכוון מסלול (כותב חזון) ומדי פעם גולש לפנטז על עוד דברים (כמו בדוגמא על האוטו), אני פועל הפוך? אני אמור להיות נאמן סופית לחזון שלי ? או שהמסלול להגשמה אינו מתעכב על פנטזיות מהצד ? שוב, תודה !

גיא איזה שאלה טובה שאלת

גם אני שואלת את עצמי את השאלה הזו. אני חושבת שאם אתה ממוקד לפרטי פרטים על מרצדס (לשם הדוגמה) ואתה רואה את זה בדימיונך ואז כשאתה רואה רכבים אחרים וחושב עליהם זה לא גורם לך לבלבול אלא ממשיך להשאיר אותך ממוקד על המרצדס אז לא נראה לי שיש עם זה בעיה. אני לדוגמה מפנטזת על רכב אבל לא מרגישה ממוקדת בו, לא יודעת עליו הרבה דברים, לא נעולה עליו עד הסוף ואז כשאני רואה רכבים אחרים זה מבלבל אותי ואני חושבת שזה כן עלול להסיט את זה מהמטרה ולבלבל את היקום. מה אתה חושב? באהבה, נורית

ע ו פ ר ה

New member
גיא, נראה לי שאתה מתאמן

ב"אני רוצה". אז כן, יש לך חזון ואתה נלהב מהחזון ובדרך אתה עושה אימונים בלירצות. אני לא רואה פה שאלה של נאמנות או לא. ואם בדרך תחליט שבעצם מכונית אחרת יותר טובה ותעשה שינוי, בעיני זה גם טוב. זה מחזק את המושג "לקבל את מה שהכי טוב לאני הגבוה שלי" (אולי לא ניסחתי טוב). באהבה עופרה

orli997

New member
על פנטזיות יש לי דיעה

אבל זה לא שייך לדיון
לדעתי להציב לעצמי מסלול או מטרה זו דרך לצמצום, אני מעדיפה להשאיר את דרכי פתוחה ולא לקבוע ולקבע אותה, מנסיון חיי למדתי שהרבה פעמים כשחשבתי שדרכי מכוונת ליעד מסויים והגעתי לאחר או במחשבה עדיין לא הגעתי, כל הלךמחשבתי היה שגוי כי בכלל הייתי צריכה להגיע למקום אחר, ואת זה לא תמיד ניתן לדעת מראש, אז למה להחליט ובכך לסגור אופציות אחרות? בכלל אני לא מבינה את רעיון החזון שאתם מדברים עליו, מצתערת בטח תגובתי לא לעניין.....

ע ו פ ר ה

New member
אורלי יקרה

הרעיון שאנחנו מדברים עליו הוא: תציב לך מטרה שאליה אתה רוצה להגיע. אפשר לכתוב על תחום מסויים ואפשר על כל התחומים. מה שחשוב הוא מה אנחנו רוצים. ל"איך" היקום כבר ידאג. בפורום הזה אנחנו מתייחסים גם למטרות וגם לתהליך. הדברים שאת כותבת פה, הם נפלאים, כי הם פותחים את החשיבה ומאוד תורמים. לפעמים אנחנו מתכננים משהו ומגיעים למשהו אחר, כי מה שרצינו לא התאים לנו לגמרי, גם אם לא הצלחנו לראות את זה. לפעמים אנחנו מכשילים את המטרה בעזרת אמונות מגבילות או ערכים שמתנגשים. הסוד הוא בעצם איזה שהוא אופן לחיות את החיים במודעות. אז תודה לך שאת לוקחת פה חלק. אני אוהבת את הראש שלך ולכן מזמינה אותך לדיונים פה. באהבה עופרה

naty3

New member
כן, לדעתי אתה מבלבל את התת מודע

זה כמו שתיתן ל GPS או לתת מודע עשרים הוראות שונות למקום כלשהוא-לאן תגיע בסוף? אני למשל ממוקדת על מאזדה 6 טורקיז (כן, יש עוד מכוניות יפות, אבל לדעתי מאזדה פשוט מהממת). דע מה אתה רוצה והתמקד בזה. שאל את עצמך מה אתה הכי צריך באוטו-בטיחות, עיצוב, אמינות של החברה , מבחני ריסוק וכו'. כך תצטמצם הרשימה עד שתגיע לאחת שמתאימה לך. (שיטת האלמינציה). כאשר תגיע לאחת הזאת, תדע. :)

עוז86

New member
מאיפה הבאת את הכותרת? ../images/Emo6.gif

חשבתי שאתה הולך לכתוב- האם פנטזיה על בחורה אחרת מהווה בגידה בחברה שלך? אז בקשר למכונית שלך... אם אתה מפנטז על מכוניות אחרות סימן שמה ש"עושה לך את זה" זה לא מכונית ממודל מסוים אלא בכלל מכונית חדשה אז עדיף (ואפילו מומלץ) להתכוונן למשהו כללי יותר ולא למשהו ספציפי- שזה מכונית חדשה

SugarMm

New member
וואוו שאלה מצויינת !!!

אני גם רוצה לדעת!! תגידו, אני למשל רוצה בן-זוג כפי שרשום אצלי בחזון (עפ"י אישיות בלבד), ואני מפנטז על "קשרים" אפשריים עם כל מיני עוברים בדרך...וסתם מדמיין אילו הייתי איתם בקשר - אני פוגע בהכוונה של הקשר בדרך לפי החזון ? שאלה מאוד מעניינת...תענו לי בבקשה!!

איך אתה יודע שמי שאתה

רואה ברחוב וחושב על קשר אפשרי לא מגשימים לך את החזון ? אתה לא פוגע בשום חזון כל עוד אתה מכוון לחזון המקורי שלך (עפ"י אישיות) ומאוד ייתכן שגם יראו טוב

SugarMm

New member
עוברת אורח המקורית, זה בדיוק העניין../images/Emo13.gif

הרי בחוץ יש פחות או יותר הרבה אנשים יפים, נחמדים ובטעם הנכון לנו. לא כל עובר נמצא במהות החזון שלנו, אז אני לא באמת יכול לדעת. אני יכול לדעת עפ"י אינטואיציה או דחף כלשהו - כפי שזה קורה ברגעים שהיקום מארגן לנו את זה, ונותן סימן - פעל ! אני הולך לפי מהות, אבל גם חיצוניות זה דבר טוב, למה לא..חח אני לא הראשון שמתאהב או משהו...לפני ואחרי יש מלא זוגות נשואים או לא, וחיים באושר, ומתאימים אחד לשני/ה בצורה מעולה =] אז אני כנראה הנבתי שאני לא פוגע בחזון, כל עוד אני יודע מה אני רוצה. טוב, תודה לכם !

SugarMm

New member
אה ועוד משהו

הרבה פעמים אני שומע אומרים: האושר שלכם לפעמים נמצא כל-כך קרוב (והכוונה לזוגיות מאושרת), ואם להסתכל קצת סביב, אתם תראו שהיא ישנה ממש פה ! תזהו אותו ! וואי אני חושב באותו רגע על הסביבה. בסביבה שלי אני בינתים לא רואה משהו שאני ממש מתלהב ממנו, וגם משהו אחד שכן יש, אני לא רואה בזה משהו שיגרום לי אושר. כלומר, האדם שאני מכיר ופעם רציתי מאוד שנהיה ביחד, הוא לא בדיוק הראה לי משהו דומה..שהוא מעוניין אפילו. אז לא ממש הסביבה בינתים מראה לי. אני פשוט נתקל לפעמים בסיטואציות ובוחן את הצורה של הלך הדברים, ואני נדהם לפעמים מהגאוניות הזאת, שאני באותו רגע חושב: אני לא הייתי יכול לחשוב שזה יקרה ככה.

שאלה מעניינת מאוד...

נראה לי שהכי קרוב לדעתי היה עוז, אני לא מתמקדת בפרטי פרטים אלה במהות של מה שאני רוצה ואז יש אין סוף אופציות הרבה יותר מאשר משהו אחד
כשיוצרים לוח משאלות אפשר ליהות יותר ספציפים ולהדביק תמונות של מה שאתה רוצה למשוך אליך סוג הרכב, בית וכד' בגדול אני לא חושבת שאתה "בוגד" במשאלה שלך...אבל אם תמשיך לחשוב שזה מבלבל את המשאלה = זה בדיוק מה שיקרה כי אתה יוצר מציאות ע"י כוונה + מחשבה בהצלחה

למעלה