עדיף לך שלא...
סתם רק הזמן יגיד אם זו החתמה טובה קצת מהידע הכללי מאוד שלי עליו וממה שקראתי היום בקלרין קרלוס אישיאה "אל פלאדו" (או איקיאה אם הוא שמר על המקור האיטלקי) היה עוזר מאמן של ביאנצ'י בזמנו בבוקה וולס ונחשב לפונטציאל טוב לאימון אבל מאז שקיבל את הקבוצה הבוגרת הראשונה שלו בתחילת העשור (נראה לי ולס או בקולומביה אני לא בטוח) לא הצליח ואפילו אפשר להגיד שנכשל. את הקדנציה האחרונה שלו שאני זוכר היטב הוא עשה ברוסאריו סנטראל שם נכשל טוטאלית , להגנתו המצב שם חרא כללית , הקבוצה שיחקה כדורגל סביר אבל לא הצליחה להשיג תוצאות ומסובכת קשה במאבקי התחתית. מבחינת סגנון משחק , כיאה לתלמיד של ביאנצ'י , הוא מהאסכולה הותיקה שמאמינה במשחק עם פליימייקר שכולל הרבה מסירות קצרות לפחות ככה הוא עשה בסנטראל וכנראה זה מה שנראה בבוקה של ריקלמה. פרט שולי ומעניין עליו , היה אוהד של ריבר עד שנעשה אוהד של צ'אקאריטה ויותר מאוחר שעבד בבוקה נהייה אוהד בוקה. ההחתמה גרמה לביקורת רבה מצד מראדונה על המועדון למי שזה מעניין וזו גם הייתה ההחתמה הראשונה של הנשיא החדש של בוקה פומפילי אחרי שמאקרי עזב לנהל את בואנוס איירס. מבחינת שחקנים , לחלק גדול מהסגל של בוקה כרגע יש הצעות מחוץ לארגנטינה ככה שהמצב שם עוד לא ברור , פאלאסיו , מאידנה , סילבסטרה , באטאגלייה ובאנגה מבוקשים באיטליה...לדסמה מקושר לבטיס...קרדוסו בדרך למקסיקו...קרלוס בואנו וברטולו יועזבו כנראה כמו גם בוסלי שיושאל לקבוצה ארגנטינאית. נראה לי יהיה טורניר קשה לבוקה על אף ריקלמה אבל רק לקראת סוף ינואר תהייה תמונה יותר ברורה של הסגל