האם צריך להביא דרכון כאשר מבקשים ויזת סטודנט?

rotemiki2

New member
האם צריך להביא דרכון כאשר מבקשים ויזת סטודנט?

לא ראיתי בשום מקום שהם מבקשים להביא איתי את הדרכון. יכול להיות?? יש לי לפני כן פגישה בשגרירות ארה"ב לחידוש ויזה ויתכן שהם יקחו לי את הדרכון לשם חידוש הויזה אז אני רוצה להיות בטוחה שיש לי לשם מה ללכת להגיש את הבקשה לויזת סטודנט בלי דרכון (בטפסים רשמתי מספר דרכון) תודה לכם!

amirshuval

New member
צריך דרכון

וצריך גם את מכתב הקבלה ממוסד הלימודים.אני לא בדיוק מבין את ההתנהלות שלך כי אמרת שיש לך PR.זה נכון שהבן זוג לא יוכל לעבוד עד הליך ספונסרשיפ,וזה נכון שתצטרכי לחכות שנתיים עם ההגשה של הספונסרשיפ,אבל עדין עדיף להחזיק בPR שכבר יש לך, אם הכוונה שלך בסופו של דבר להישאר בקנדה גם אחרי הלימודים.

rotemiki2

New member
הי אמיר

תודה על התשובה ועל דאגתך בגלל שנושא הPR שלי מורכב, כפי שאכן ציינתי בעבר, ההורים שלי החליטו להתייעץ עם עו"ד הגירה (אחרי שביררו עליו הרבה דברים טובים) והוא יעץ לוותר על הPR ולבקש ויזת סטודנט. אם אני נכנסת בתור PR ו"עולים עליי" שהוא כבר לא בתוקף, זה רק יסבך דברים, לטענתו. בגלל שהוא הרבה שנים בתחום וראה הרבה מקרים כאלה (והם מכירים אנשים שהוא עזר להם) הוחלט לשמוע בעצו. אז מחר אני בשגרירות קנדה. תחזיקו לי אצבעות... ואני אדחה את הראיון היום לשגרירות ארה"ב להוצאת ויזה, הבנתי שהם לוקחים את הדרכון למספר ימים. שוב תודה

rotemiki2

New member
../images/Emo124.gif אמיר או מי שיודע לגבי ויזת סטודנט

הקנדים יצטרכו את הדרכון שלי לכמה ימים או שאני רק מגישה את הבקשה ומשאריה את הדרכון אצלי? חשבתי להספיק אותם הבוקר, לפני השגרירות האמריקאית, איזה בלאגן...

Skyfire42

New member
לא יקחו

אבל יבקשו ממך להמתין עד שיעברו על הבקשה (חצי שעה אם אין תור), אז תזהר עם תכנון הזמנים.

artishok8

New member
לא יקחו

הם יעברו על כל הטפסים (בין השאר הם צריכים גם צילום של הדרכון) ובסופו של דבר יתנו לך מכתב. את המכתב הזהה תצטרכי להביא איתך לביקורת הגבולות בכניסה לקנדה ושם כבר יעשו מה שיעשו בדרכון שלך. בהצלחה. קחי בחשבון שהם עשויים להנות לטרטר אותך על כל מיני טפסים קטנים ושטותיים, אז אורך רוח הוא דבר חשוב.

amirshuval

New member
רותם

הבעיה היא ש"עלו עליך" דרך הבקשה לויזת סטודנט.אין שלילת סטאטוס אוטומטית,אלא רק כשCIC החליטו שאיבדת אותו. בכל אופן שיהיה בהצלחה ובבקשה תדווחי איך העסק הלך.

למעלה