האם צריך להחליף טיפול- אנא תגובתך!!

האם צריך להחליף טיפול- אנא תגובתך!!

התור שלי לרופא הוא עוד חודש, ואני מודאג ואין לי סבלנות ,אז אני מקווה שתוכל לענות לי. אני בן 16, מאובחן לפני שנה וחצי. השנה היו לי שתי התלקחויות רצינית שבהן טופלתי בסטירואידים. בפעם האחרונה התגובה שלי הייתה ממש נהדרת. מיד עברו לי כל התופעות (ירידה בתיאבון,כאבי בטן, שלשולים, דם וירידה במשקל). אני מטופל בראפסאל ולוקח תוספים כולל פרוביוטיקה. עכשיו זה חודש וחצי בערך אחרי סוף הסטירואידים. בשבוע האחרון, כל יום קורה משהו חדש. בסך הכל אין לי תיאבון(אוכל- אבל בכוח),חולשה בעקר ברגלים (זה יש בעצם רוב הזמן, אבל עכשיו יותר), אתמול הרגשתי צריבה ברקטום (ככה קוראים לזה), והיום היה לי שילשול פעם אחת. בינתיים אין לי חום וגם אין דימום. האם עלי להקדים את התור לרופא? אני עושה בדיקות דם בשבוע הבא. האם אצטרך להתחיל תרופה חזקה יותר, כמו אימורן? אני נורא פוחד מזה.

גם אני הייתי ממליץ על אימורן

נשמע לי שאתה נמצא בידיים טובות אני ממליץ לחולים שלי שנזקקו לסטרואידים בגלל התלקחויות להתחיל אימורן נראי לי שאתה מתאים לתאור הזה אם תרצה לשמוע דיעה נוספת הדלת שלי פתוחה בפניך כל טוב

תודה רבה על התשובה

אני חושב שאחכה קודם לתוצאו של בדיקות הדם ולפגישה עם הרופא שלי. איך אפשר לקבוע אצלך פגישה? אני חבר בקופ"ח כללית .

אוריגל

New member
אימורן או ראפסאל?

מתי ניתן להתספק בראפאסאל ומתי מומלץ לקחת אימורן?

עומר173

New member
קרוהן...

דבר ראשון אין לך מה לפחוד מאימוראן, אני לא מבין את הפחד, אני מטופל בזה כבר חודשיים בערך ואין לזה שום תופעות לוואי וחוץ מזה זה תרופה טובה מאוד שרק יכולה לקדם את הטיפול שלך. אני גם מתפלא למה לא התחילו לך את הטיפול באימוראן במגביל למתן סטרואידים, כי האימוראן בעצם "גומל" אותך מהסטרואידים וזו תרופה שניתנת לטווח יותר רחוק.

עומר173

New member
חולה קרוהן....

אני בן 16 וחצי, אני מאובחן כחולה קרוהן כבר כמעט 3 חודשים בערך מתוכם ביליתי 5 שבועות באישפוז.אצלי הכול קרה מאוד מהר ומאוד חזק היו לי הרבה סיבוכים אבל עכשו 3 חודשים אחרי אני מרגיש הרבה יותר טוב ואני כבר בבית והחיים שלי מתנהלים כרגיל. אם אתה רוצה לשאול משהו, כל מה שתרצה , אתה מוזמן...

למעלה