האם צריך להפעיל את הנדידת הנתונים במכשיר הנייד אם אני טס לדובאי או שזה לא חובה

אוקי אז ככה בעוד שבוע וקצת אני טס לדובאי והשאלה שלי היא האם צריך להפעיל את הנדידת הנתונים במכשיר הסלולרי או שלא חובה למה אני שואל כי יש מקומות שאומרים שצריך ואני לא יודע אם להסתמך על זה או לא

תודה לכל העונים

Permafrost

Well-known member
אוקי אז ככה בעוד שבוע וקצת אני טס לדובאי והשאלה שלי היא האם צריך להפעיל את הנדידת הנתונים במכשיר הסלולרי או שלא חובה למה אני שואל כי יש מקומות שאומרים שצריך ואני לא יודע אם להסתמך על זה או לא

תודה לכל העונים
אם אתה נוסע בלי 'תכנית חו"ל' - נטרל "Data Roaming" והסתמך על Wi-Fi מקומי, ככל שקיים.
שיחות ומסרונים לישראל יעלו יותר וכן שיחות נכנסות מישראל. עיין בתעריפי ה- carrier שלך לשיחות ולמסרונים בנדידה.
שיחות ומסרונים למספרים במדינה הזרה בה אתה מטייל או לכל מדינה זרה שלישית - תלויים בתעריפי ה- carriers המקומיים...

SupermanZW

Well-known member
לא צריך, קל היום למצוא מקומות עם WiFi חינמי בכל מקום כולל דובאי. יש היום WiFi חינמי בכל קניון, בכל מסעדה, בכל בית מלון, לפעמים אפילו בחוץ בעיר.

Permafrost

Well-known member
לא צריך, קל היום למצוא מקומות עם WiFi חינמי בכל מקום כולל דובאי. יש היום WiFi חינמי בכל קניון, בכל מסעדה, בכל בית מלון, לפעמים אפילו בחוץ בעיר.
טווח של Wi-Fi הוא עשרות מטרים ספורים.
קניון, מסעדה, בית מלון - OK!
אבל מה תעשה תוך כדי תנועה בשטח פתוח?

פרט לכך, Wi-Fi "שיתופי" הוא מסוכן במקצת.

SupermanZW

Well-known member
טווח של Wi-Fi הוא עשרות מטרים ספורים.
קניון, מסעדה, בית מלון - OK!
אבל מה תעשה תוך כדי תנועה בשטח פתוח?

פרט לכך, Wi-Fi "שיתופי" הוא מסוכן במקצת.
התקן VPN על הטלפון שלך וזכור להפעיל אותו לפני שאתה מתחבר לWiFi. בשטח פתוח פשוט תיהנה מהנוף, תיהנה מהטיול, לא צריך לגלוש כל הזמן.

למעלה