האם צריך להתלבט ?

amor

New member
האם צריך להתלבט ?

המעשים האחרונים של מרצחים -חיות הולכי על שתיים -כלפי יהודים רק בגלל היותם יהודים , מקוממים ומרגיזים בצורה קיצונית כל אחד ואחד מאיתנו ללא קשר לאיזה צד של המתרס הפוליטי הוא משתייך. מידי פעם עולות הצעות - רעיונות של משתתף כזה או אחר לקום ולפעול באופן פרטיזני ולנקום בערבים. האם יש מקום לכך? האם יכול כל אזרח לקום ובחמת זעם ``לנקום`` את נקמת הנרצחים? האם ניתן לחמת הזעם האוחזת בנו להתפרק בדרך של נקמה ? לדעתי אין כל מקום להתלבט והתשובה צריכה להיות שלילית לחלוטין. איני חשוד באהבת יתר של ערבים בכלל ומרצחים בפרט , אולם חברה תרבותית אינה יכולה להרשות לעצמה כל סממן של נקמה פרטית של אזרח בין בדרך שך הרג ובין בדרך של פגיעה גופנית ,אחרת נהפוך במהרה ללבנון שניה.שחרור היצרים יכול בקלות להתפרץ מנקמה בערבי לנקמה ביהודי ולגלוש בקלות לאנרכיה. אנו מעונינים במדינה שתדע להגיב במהירות ובחזקה על כל מעשה של אלימות כלפי אזרחיה , אולם גם אם התגובה מאחרת לבוא עלינו להמתין ולא להסחף בסערת רגשות ולפגוע בעצמנו בגופם של בני אדם וחלילה להגיע למצב של איש הישר בעיניו יעשה.

אלוני.

New member
אכן .

לא נותר לי אלא להסכים לדבריך ולקוות שאף אחד לא ינסה להפוך מילים למעשים .

mosheka

New member
צודק

נכון שאסור לקחת את החוק לידיים רק הצבא והממשלה צרכים לטפל במצב

a - s -inv

New member
אמור ואלוני מה לעשות והבנתכם קצרה?

כל מי ששמעתם או קראתם את הודעותיו והתבטא בצורה חריפה והביע רצון לפעולות נקם אכזריות לא התכוון ש,,, יקומו קבוצות קניבלים כמו קבוצותיו שלMS2000 לא חבורות רחוב ולא מחתרת מר גוגל אלא,,,שזו תהיה מדיניות מדיניות נקם בשעת חירום זו לו היו אומרים לכם שבעד ריסוס בית ג``לה על הכלולים בו אנשים נשים וטף ימנע הרג של יהודי אחד או הלינץ נמחריד האחרון לא הייתם בעד מדיניות אכזרית זו? אני יודע אלוני שהרבה מהמחנה שלך לא היו חושבים כן שכן הדם הוא אותו דם אבל כלל עם ישראל לא חושב כך כך ש,,אמור אף אחד לא דיבר על טרור יהודי ולא על פעולות אישיות למעט אוהדי בית``ר יקיריך שביקשו את מבצעי הלינץ לטדי חבר``ה לקרוא לחשוב ואחר כך לכתוב

amor

New member
בוא נסכים שצריך

לחשוב לפני שכותבים וגם לחשוב לפני שקוראים. אגב מנין לך הסטטיסטיקה לגבי מחשבות רוב עם ישראל? ומדוע לא תמתן את קצב האש שלך ?אתה מבזבז תחמושת על מטרות דמה.

amor

New member
האם לדעתך יש מקום

למחתרת בכל תחום שבו קבוצת אזרחים אינה מרוצה מהקו שבו נוקטת הממשלה? למשל מחתרת נגד גביית מיסים. מחתרת נגד הגבלת מהירות הנסיעה וכו` כיד הדמיון.

google

New member
לא מסכים איתך

אני חושב שמחתרת משרתת את המדינה. אין לי בעיה גם לכתוב על זה כי אין בכוונתי הלפלפית לעשות את זה. אז שהשבכ לא יבוא אליי

amor

New member
אם זה חוקי אין לך מה לפחד

ואם זה צודק נסה לשכנע את הנוגעים בדבר . אך ברור לנו שזה לא חוקי וגם לא משרת ולא ישרת שום מטרה אלא רק יגרום נזק וחוסר שליטה בחיינו.

אלוני.

New member
חברי המחתרת זקנים

ואני מקווה שהם לא מהווים מיתוס לאף אחד.... וזקנים לא מתייחס לגיל

למעלה