האם צריך תעודת לידה לגרין קארד

Cheefcheef

New member
האם צריך תעודת לידה לגרין קארד

שלום
אני נשוי לאזרחית והולך לבקש גרין קארד. יש לי את הדרכון שלה ותעודת הלידה. יש מקומות שבהם אומרים שצריך גם את תעודת הלידה שלי למרות שבהוראות של טופס i130 זה לא רשום. אז שאלה ראשונה זה האם אני צריך לצרף את תעודת הלידה שלי?.
אם כן אז הבעיה שיש לי היא שהשם שלי שונה מאוד ממה שרשום בתעודה. שינינו את השם והשם משפחה בכניסה לארץ ולא יודע איך להוכיח את זה. האם לא כדאי להצניע את התעודה ולא להציג כדי לא לעורר שאלות מיותרות?

תודה לעונים

tair1986

New member
אי אפשר להצניע

אני לא זוכר לגבי השלב הראשוני של USCIS ה I-130, אנחנו שלחנו בכל מקרה, אבל לשלב ה NVC אתה חייב תעודת לידה מקורית שלך פלוס תרגום לאנגלית.
לא יודע איך אתה צריך לפעול אבל אתה חייב ת.לידה מקורית, לא תוכל לעבור את התהליך בלי זה.

ChicagoGurl

New member
בדיוק שאלתי על זה לא מזמן, מאוד פשוט

כן, חייבים לצרף תעודת לידה מקורית, אבל תתפלא כמה פשוט לקבל אותה, עשיתי זאת לפני כמה שבועות.
ממלאים טופס באתר משרד הפנים והתעודה נשלחת לכתובת בארץ הרשומה אצלם. בטופס אפשר לבקש את התעודה דו לשונית, כך שתקבל אותה בעברית ואנגלית גם יחד ואין צורך בשום תרגום. פשוט ומהיר. לפעמים כיף להיות מופתעת לטובה מהתנהלות משרד ממשלתי...
&nbsp

tair1986

New member
לא נראה לי שזה רלוונטי לגבי פותח השרשור

הוא ציין "שינינו את השם והשם משפחה בכניסה לארץ", זאת אומרת שהוא כנראה לא יליד הארץ, משרד הפנים לא יעזור לו.

ChicagoGurl

New member
My bad

פספסתי את העובדה שהשואל כנראה לא יליד הארץ.
ניתן למומחים לענות אם כך!

ilanvag

New member
כמו שכבר כתבו לך, צריך תעודת לידה מקורית בשביל

תהליך גרין קארד.
&nbsp
אם היה שינוי שם בדרך, והשם כיום הוא לא מה שמופיע בתעודת הלידה, אזי אתה צריך להראות מסמכים לכל הליכי השינוי הללו, כך שיהיה רצף ניירת מהשם המקורי ועד לשם הנוכחי.
&nbsp
אם השם שונה בארץ, אז לא אמורה להיות בעיה -- משרד הפנים יוכל מן הסתם לספק לך הוכחה/מסמכים לכך.

למעלה