האם קהלת יכול ליעץ לגבר המודרני??

Y e d i d

New member
האם קהלת יכול ליעץ לגבר המודרני??

קהלת ממליץ לגבר את ההמלצה הבאה: "ראה חיים עם אשה אשר אהבת כל ימי חיי הבלך אשר נתן לך תחת השמש". האם כדאי לגבר המודרני לאמץ המלצה זו או שמא...?

אש אש

New member
מה יש לאמץ?../images/Emo4.gif

..."עם אשה אשר אהבת"... לא תירצה להישאר כל ימי חייך? מה בדיוק השאלה? מה לך ולקהלת?
שבת שלום לך

Y e d i d

New member
אש חביבתי - קהלת זיהה בעיה גברית

פוסט מודרנית (משתלבת עם כל "דילמות האהבה" המשתרשרות כאן לבקרים). האם "ניתן לראות חיים עם אשה אשר אהבת, כל ימי חייך". כלומר איך אנו "משלימים עם גורלנו" לחיות כל "ימי חיינו" עם אשה אחת אשר אהבנו, בלי לפזול אל מבחר הנשים מחוץ לזוגיות שלנו. קהלת מיעץ לנו "להסתפק באשה אחת אהובה כל ימי חיינו" ולא לחיות בתחושה שהדשא בחוץ ירוק יותר. מ

אלמרה

New member
קהלת שהיה כנראה שלמה המלך בכלל...

המליץ כ"חכם על חלשים" שכן היו לו רק 1000 נשים... אני ממליץ לאמץ גישה פחות ליברלית.

Y e d i d

New member
דווקא "בהפוכה"../images/Emo45.gif

שלמה המלך שהסתבך עם אלף נשים, חלקן, בודאי אהובות וחלקן, ללא ספק פחות אהובות, ממליץ לנו על סמך נסיונו - לדבוק באשה אחת שאנו אוהבים ולא ללכת בדרכיו ולנסות להשיג אלף נשים.

s h o o s h a

New member
כמו בכל המלצה

גם כך המלצתו של הוד רוממותו, כבוד המלך שלמה. הוא ממליץ. ואיך אמרו הגששים? ירצו- יאכלו לא ירצו- לא יאכלו (שים לב כמה פער הדורות בכלל לא מורגש
)

קארי3

New member
האם אתם מרגישים חוסר שיויון?

בחורות שמנצלות אתכם מינית ולא טורחות לעדכן אתכם כי זה היה סטוץ כי ברור שזה כל מה שגברים רוצים? בחורות שמכריחות אתכם לשלם כי זה תפקידו של הגבר? אנשים שמזלזלים בגבריותכם אם אתם מזילים דמעה? אנשים שצוחקים עליכם כי אתם מתעניינים באופנה או בישול? אני רוצה לשמוע גם אתכם קצת.אבל אתכם באמת.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה קארי3

אני לא מרגיש שם חוסר שוויון, להיפך ואדרבה, הייתי רוצה יותר עודף שוויון. אף בחורה עוד לא ניצלה אותי מינית (טוב נו פעם אחת כן אבל התמסרתי בקלות ולכן זו אשמתי לא?) גם אני לא טרחתי לעדכן שזה סטוץ כי סטוץ הוא סטוץ וכמו בסטוץ - לא "מעדכנים" פה, מזדיינים והולכים הביתה! על זכותי לשלם עבור.. מה? מונית הביתה אחרי הסטוץ? למה לא... העיקר ש... אוקצור: מדוע נדמה לי שהשתחלה לה כאן נימה צינית בשאלותייך קארי היקרה? אני גם רוצה לשמוע אותך ואת דעתך, אבל באמת.

שילה1

New member
שבת שלום ובוקר אור../images/Emo24.gifמשום מה

חשה מעט ציניות מול השאלות. אז כככה:ניצול מגיע משני כיוונים,וחושים בריאים מזהירים/או משלימים איתו,הכל לפי הרצון והעניין. לעדכן בנושא "סטוץ"?מה אני "קשבינו מיכאל גורדוס"? אם לא הבין/יבין/תבין לבד-שום הסבר לא יעזור. לנושא תשלום הגבר-יש כאן ג'נטלמניות ותו לא,קח או עזוב. ואת קארי-מה כל כך מציק לך? עוד לא למדת לומר "לא"ולהנות מכך?(ואין לי כל כוונה לפגוע-חלילה!)

Y e d i d

New member
לא הכל שחור ויש גם צבעי גלידה

ניצול מיני אינו אופייני דווקא לנשים, להבדיל מתקופתי בה "הנשים" רצו מערכות קבועות וגברים התענינו במערכות קצרות מועד, המצב היום שונה. נשים לוקחות יוזמה ואינן מוכנות תמיד להיות במערכת ארוכת טווח אלא דווקא להנות וללכת. גברים מזילים דמעות. מי שמזלזל בהם, כנראה סובל מליקוי כלשהו. אין טעם להתרגש. אני מתענין בבישול. אופנה לא כל כך מדברת עלי. האמיני לי שאף אחד לא צחק עלי כי אני מבשל. זכרי כי גדולי השפים בעולם הם גברים. בענין הבחורות שמכריחות לשלם, יצא לי לפגוש יותר מאשה אחת שהתעקשה על חלוקת החשבון. יחד עם זאת, הנושא פתוח לשיחה בין הצדדים ובדרך כלל מגיעים למודלים מקובלים על הצדדים.

מלחמתו היומיומית של המודרני

להיות נחמד אל החמה כך תצליח להגיע אל לב אשתך, להשקיע בתדירות גבוהה בחברתך בפרחים ושירים שאותם העתקת מהאינטרנט או מספרים, לקיים יחסי מין איתה ולחשוב על דברים אחרים הרי המטרה לא לגמור תוך 5 דקות מהירים, כי מאהב הוא יותר חכם לפני שגומר תוך 5 דקות הוא משקיע בה במיטה. ובשנת האבל הראשונה למותך היא מעל קברך תאמר לך: סליחה שבגדתי בך כי ב"בזוגיות"שלנו הייתי כה בודדה ואתה תסתובב בקברך ותאמר: בעידן המודרני גם אני גמרתי מהר אך לפני כן השקעתי במיטה עם אשתו של השכן.

אש אש

New member
למה המלחמה היויומית אביר?../images/Emo4.gif

נשמע מעייף בטירוף!!

אש אש

New member
תאר לך את חיי האישה המודרנית.

שנאלצת גם להתמודד עם גברים מודרנים.

אש אש

New member
והגברים בעידן המודרני

עושים ילדים עם נשים מהעידן המודרני.

הייתי מנסח זאת בצורה אחרת

גבר מודרני לא יכול להתקיים בלי אישה מודרנית. או בנוסחא אנושית: גבר לא מהעידן המודרני צריך לצידו אישה מודרנית או לא, גבר מהעידן המודרני צריך לצידו אישה מודרנית או לא, אישה לא מהעידן המודרני לא צריכה גבר מודרני או לא, אישה מהעידן המודרני לא צריכה גבר מודרני או לא. בקיצור בלעדייך אני חצי בנאדם.

מכירים את הדפיקות לב בפיגוע?

שמא יש מישהו שאתה מכיר או מהמשפחה? אז בשוק הכרמל דודי עובד וכששמעתי שום דבר לא עבד אצלי. מחשבות,מחשבות והלם.לשמחתי הוא בסדר. איזה תחושה מחורבנת זה ככשומעים פיגוע וישר חושבים אם יש שם מישהו מוכר.

למעלה