האם קובי הוא תוניסאי מרוקאי
1 1מאיוש New member 18/1/07 #2 טוניסאי. ועוד משהו... להסתכל אם שאלו את השאלה הזו קודם כי שאלו אותה קודם איזה 3 פעמים אני חושבת.. יום טוב [= וסופ"ש נעים
טוניסאי. ועוד משהו... להסתכל אם שאלו את השאלה הזו קודם כי שאלו אותה קודם איזה 3 פעמים אני חושבת.. יום טוב [= וסופ"ש נעים
1 1מאיוש New member 19/1/07 #5 כמו שהוד אמר הוא טוניסאי מלא. רשמתי טוניסאי לבד כי זה הכוונה למלא אם היה עוד צד הייתי רושמת. וסליחה, סתם מתוך התעניינות... למה זה כ"כ חשוב ?
כמו שהוד אמר הוא טוניסאי מלא. רשמתי טוניסאי לבד כי זה הכוונה למלא אם היה עוד צד הייתי רושמת. וסליחה, סתם מתוך התעניינות... למה זה כ"כ חשוב ?
B bartar New member 21/1/07 #7 זה חשוב כי כרגע הפסדתי ארוחה היתערבתי עם חבר שהוא מרוקאי והוא אמר שהוא תוניסאי כניראה שהוא אף פעם לא טועה כי אני חייב לו כבר מיליון ארוחות
זה חשוב כי כרגע הפסדתי ארוחה היתערבתי עם חבר שהוא מרוקאי והוא אמר שהוא תוניסאי כניראה שהוא אף פעם לא טועה כי אני חייב לו כבר מיליון ארוחות
ק קובי לא אוז New member 21/1/07 #8 יש סוג של אנשים שהם לא מתערבים אלא אם הם יודעים (אני מדגיש "יודעים" ולא "בטוחים") שהם צודקים. אם החבר שלך הוא מהסוג הזה תפסיק להתערב איתו. פשוט חבל...
יש סוג של אנשים שהם לא מתערבים אלא אם הם יודעים (אני מדגיש "יודעים" ולא "בטוחים") שהם צודקים. אם החבר שלך הוא מהסוג הזה תפסיק להתערב איתו. פשוט חבל...