felixcohen
Member
היי. אם אני רוכש בסופר מוצאים ובמעמד התשלום מוסר לקופאית כרטיס מועדון שלי מופיעים אצלה נתונים שלי על מסך? אם אני רוכש עם כרטיס אשראי של חבר ומזוהה במחשב של קופאית היא יכולה לומר לי שלא מקובל לרכוש עם כ"א שלא שייך לי?
באופן רשמי אסור לך להשתמש בכ"א שלא שייך לך והקופאית צריכה לבקש לראות תעודה מזהה כל פעם שמשתמשים בכרטיס אשראי.היי. אם אני רוכש בסופר מוצאים ובמעמד התשלום מוסר לקופאית כרטיס מועדון שלי מופיעים אצלה נתונים שלי על מסך? אם אני רוכש עם כרטיס אשראי של חבר ומזוהה במחשב של קופאית היא יכולה לומר לי שלא מקובל לרכוש עם כ"א שלא שייך לי?
ואם זה כ"א של קרוב משפחה ממדרגה ראשונה (אותו שם משפחה)?באופן רשמי אסור לך להשתמש בכ"א שלא שייך לך והקופאית צריכה לבקש לראות תעודה מזהה כל פעם שמשתמשים בכרטיס אשראי.
העסק רוצה למכור ולא ממש איכפת לו אם תזדהה בכרטיס מועדון של מישהו אחר, גם אם מדובר בהנחה של אלפי שקלים בקניה של משהו גדול, ואתן כמה דוגמאות אישיות - בעבר קניתי פעמיים רכב וקיבלתי כמה אלפי שקלים הנחה - פעם הנחת חבר ופעם הסתדרות המורים, לקרוב משפחה נתנו הנחה גדולה בחברת תקשורת כשהציג כרטיס עובד שלי (בכל המקרים לא שולם בכרטיס שהוצג, הוא הוצג לקבלת הנחה בלבד.היי. אם אני רוכש בסופר מוצאים ובמעמד התשלום מוסר לקופאית כרטיס מועדון שלי מופיעים אצלה נתונים שלי על מסך? אם אני רוכש עם כרטיס אשראי של חבר ומזוהה במחשב של קופאית היא יכולה לומר לי שלא מקובל לרכוש עם כ"א שלא שייך לי?
לא רק עם כרטיס מועדון של מישהו אחר. גם עם כרטיס אשראי של מישהו אחר.העסק רוצה למכור ולא ממש איכפת לו אם תזדהה בכרטיס מועדון של מישהו אחר, גם אם מדובר בהנחה של אלפי שקלים בקניה של משהו גדול, ואתן כמה דוגמאות אישיות - בעבר קניתי פעמיים רכב וקיבלתי כמה אלפי שקלים הנחה - פעם הנחת חבר ופעם הסתדרות המורים, לקרוב משפחה נתנו הנחה גדולה בחברת תקשורת כשהציג כרטיס עובד שלי (בכל המקרים לא שולם בכרטיס שהוצג, הוא הוצג לקבלת הנחה בלבד.
רוצה לחדד שהתכוונתי לכ"א שאינו ע"ש בעל המועדון, לא לכ"א של אדם אחר. למשל אם אישה משתמשת במועדון של בעלה אבל משלמת בכרטיס האשראי שלה.למיטב ידיעתי כשמעבירים כרטיס מועדון (או מוסרים ת"ז) מופיע שם החבר על המסך. לא התרשמתי שהקופאיות מסתכלות או מתעניינות.
בעניין כ"א, תלוי ברשת. בשופרסל אין בעיה לשלם בכ"א על שם אדם אחר, אבל יש רשתות (המשביר למשל) שיבקשו תשלום במזומן.
לא צריכה להיות עם זה בעיה. אני עושה את זה באופן קבוע. אין שום סיבה שמשפחה תאלץ לעשות כרטיס מועדון עבור כל אחד מבני המשפחה.רוצה לחדד שהתכוונתי לכ"א שאינו ע"ש בעל המועדון, לא לכ"א של אדם אחר. למשל אם אישה משתמשת במועדון של בעלה אבל משלמת בכרטיס האשראי שלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.