האם קורה לכן שאתן מרגישות בדידות איומה ומתחרטות על הפרידה מהאבא של הילדים שלכן?
E EFRATY10 New member 16/11/07 #1 האם קורה לכן שאתן מרגישות בדידות איומה ומתחרטות על הפרידה מהאבא של הילדים שלכן?
M m i c h a l i New member 16/11/07 #2 לא הייתי בודדה יותר כשהייתי איתו אולי את מרגישה לבד ולא בודדה? כנראה התעורר אצלך הצורך בבן זוג שיהיה שותף לחיים ולאו דווקא לאבא של הילדים... ואולי את באמת מתגעגעת אליו (בהחלט יכול להיות)
לא הייתי בודדה יותר כשהייתי איתו אולי את מרגישה לבד ולא בודדה? כנראה התעורר אצלך הצורך בבן זוג שיהיה שותף לחיים ולאו דווקא לאבא של הילדים... ואולי את באמת מתגעגעת אליו (בהחלט יכול להיות)
E EFRATY10 New member 16/11/07 #3 אני מאוד רוצה בן זוג.ולא מוצאת.ולאחרונה הגרוש שלי היה בא ובוכה לי שלא טוב לו עם אשתו.אולי בגלל זה התעוררו הרגשות מחדש. אבל מבחינה הגיונית,הייתי מעדיפה בן זוג חדש ולא את הגרוש שלי.
אני מאוד רוצה בן זוג.ולא מוצאת.ולאחרונה הגרוש שלי היה בא ובוכה לי שלא טוב לו עם אשתו.אולי בגלל זה התעוררו הרגשות מחדש. אבל מבחינה הגיונית,הייתי מעדיפה בן זוג חדש ולא את הגרוש שלי.
M m i c h a l i New member 16/11/07 #4 אני מקווה בשבילך שתמצאי את מה שאת מחפשת בקרוב מאד... לא כדאי לפנות לדרכים שאנחנו יודעים שלא טובות לנו (הגרוש הנשוי מחדש)
אני מקווה בשבילך שתמצאי את מה שאת מחפשת בקרוב מאד... לא כדאי לפנות לדרכים שאנחנו יודעים שלא טובות לנו (הגרוש הנשוי מחדש)