האם קיים אלבום COVER של PF לביטלס?

pagis

New member
האם קיים אלבום COVER של PF לביטלס?

שמעתי אצל מישהי בזמנו דיסק MP3 עם כל אלבומי הפינק פלויד ובין השאר היה שם אלבום שלם שלפחות נשמע (וככה היא הציגה אותו) כאילו כל האלבום זה COVER-ים לשירי הביטלס בביצוע הפינק פלויד. כמעט וקיבלתי עותק מהאלבום אך לצערי הכנה הקשר נותק בנסיבות מוזרות (בנות, לך תבין). אני מנסה כמה הרבה זמן לשים את ידי על הדבר הזה. מישהו מכיר? האם זה קיים או שאני רודף אחרי פאנטום? (כמו שאמרתי שמעתי את זה בעצמי אבל אולי בגלל שאני לא מומחה פינק פלויד זההיה מישהו אחר והיא פשוט הציגה את זה כפינק פלויד בטעות?) תודה רבה מראש

שלום Pagis

וברוך הבא לפורום. הפלויד לא הקליטו מעולם גרסאות כיסוי לשירים של אחרים (מלבד בדמו הראשון שהקליטו, לפני שהיה להם חוזה הקלטות). לכן ידידתך כנראה טעתה.

flowerboy69

New member
לא מדוייק

הם לא הקליטו אבל בהחלט בצעו בשנת 87 או 88 הם ערכו הופעת בלוז עם שירי כיסוי לקטעי בלוז.אני מחזיק בבוטלוג הזה שנחשב לנדיר-אבל לא אהבתי...

מה לא מדוייק?

כתבתי שהם לא הקליטו גרסאות כיסוי, וזה נכון. אם הם הוקלטו בלא ידיעתם לבוטלג - זה כבר סיפור אחר. אגב, אלו שירי בלוז הם ביצעו בהופעה? זה מעניין.

flowerboy69

New member
האמת שאני

לא מכיר משם שום שיר.אני יהיה בבית יום שני ואכתוב את רשימת השירים מהדיסק זו הופעה דיי ידועה שמופיעה ברשימת ההופעות שלהם באתר brain dameg

One Echoe

New member
אני אקדים את מ"מ ואומר:

עוד אחד ממחדלי הMP3. לא היה ולא נברא. אגב ציף, יש לך מושג איזה שירים הם הקליטו לפני שהיה להם חוזה?

מה שאני זוכרת כרגע:

Lucy Leave King Bee שני השירים האלו 'התגלו' לפני כארבע שנים, בעת העבודה על התכנית הדוקומנטרית על סיד, ב-BBC. לדברי ג'ון אדג'ינטון, הבמאי, ההקלטות ניתנו לו ע”י בוב קלוז - שהיה גיטריסט בפלויד באמצע שנות השישים - לאחר שזה חשש שלאף אחד אחר אין הקלטה של השירים, והיה חשוב לו לשמור על תעוד פומבי שלהם. King Bee היא גרסת כיסוי לשיר בלוז ישן. נדמה לי שמייסון כתב בספרו שהפלויד הקליטו באותה תקופה עוד שני שירים, שכתב סיד, אך אין בנמצא כיום הקלטות שלהם. Interstellar Overdrive Nick’s Boogie עבור סרטו של פיטר ווייטהד, Tonight Let’s All Make Love in London Arnold Layne, Let’s Roll Another One הופקו ע”י ג'ו בויד. EMI קנו את “ארנולד ליין” והוציאו אותו כסינגל, כמות שהוא. אך הם חששו מהקונוטציות של מילות LRAO ודרשו לשנותן, ומכאן Candy and a Currant Bun.

Coon Jew

New member
יש לי 2 גרסאות כיסוי של רוג'ר לבד

הוא שר את all across the universe ועוד איזה שיר לא זוכר...אבל זה לא של הפינק םלויד זה רק של ווטרס

למעלה