האם קיים בית "נקי" על פי הרשימה הזו
שלום, לפני כמה זמן השארתי הועה שמספרת על אחי, שעושה ניסיון אמיץ עם בנו (המאובחן כאוטיסט). הניסיון הוא לטפל ברגישויות הכימיקליות הקשות שהבן סובל מהן, ועל ידי כך, לנסות לשפר את מצבו בכלל, ומצבו האוטיסטי בפרט. האח גר בארה"ב (עם אישתו והילד). הם כרגע מוכנים לעבור לכל מקום שיענה על הדרישות הבאות. אני מחפש מקום כזה בארה"ב, קנדה או ישראל. אם למישהו יש המלצות או הערות, (או אנשים לדבר איתם), אני מאד אשמח. מדובר באנשים טובי לב ובמצב קשה שלא ניתן לדמיין של כאב ומצוקה, אז כל עזרה תתקבל בברכה.
שלום, לפני כמה זמן השארתי הועה שמספרת על אחי, שעושה ניסיון אמיץ עם בנו (המאובחן כאוטיסט). הניסיון הוא לטפל ברגישויות הכימיקליות הקשות שהבן סובל מהן, ועל ידי כך, לנסות לשפר את מצבו בכלל, ומצבו האוטיסטי בפרט. האח גר בארה"ב (עם אישתו והילד). הם כרגע מוכנים לעבור לכל מקום שיענה על הדרישות הבאות. אני מחפש מקום כזה בארה"ב, קנדה או ישראל. אם למישהו יש המלצות או הערות, (או אנשים לדבר איתם), אני מאד אשמח. מדובר באנשים טובי לב ובמצב קשה שלא ניתן לדמיין של כאב ומצוקה, אז כל עזרה תתקבל בברכה.
Looking to rent an environmentally safe house a family with a chemically sensitive kid is looking to rent or lease, for up to $1000/month, a safe house in a rural area, but within a commuting distance to a city with job opportunities. We are open to any area in the country and Canada. The house needs to have the following features: No pesticides, herbicides, etc. have ever been used in it It has never been treated for termites. No roof leaks, plumbing leaks, or rain leaks; no molds problem. No plug-in air freshener has ever been used. No carpets or vinyl floors. Not close to any industry, plants, etc. Environmentally intelligent neighbors (no “Chem-lawn” suburb) or acreage; not near conventional agriculture. Has not been remodeled lately, or has been remodeled using non-toxic, environmentally-safe materials. Preferred, but not crucial: A house that is at least 5-6 years old. Low EMF reading throughout the house, especially in the bedrooms.