האם קיים בית "נקי" על פי הרשימה הזו

WhiteBear

New member
האם קיים בית "נקי" על פי הרשימה הזו

בנוסף להודעה שאני שולח לשאר הפורומים, אני רוצה לציין שהסיבה שאני פונה אליכם היא שבמהלך דיבורי עם אחי, הוא טען שלדעתי התחום שהוא פונה אליו בטיפול בבנו, קשור גם למחלות רבות, ביניהם לופוס. כך שגם אלו שלא יודעים/ות מה לעזור לי, אולי כיוון החשיבה הזה יעזור לכם במשהו. בברכה: שלום, לפני כמה זמן השארתי הועה שמספרת על אחי, שעושה ניסיון אמיץ עם בנו (המאובחן כאוטיסט). הניסיון הוא לטפל ברגישויות הכימיקליות הקשות שהבן סובל מהן, ועל ידי כך, לנסות לשפר את מצבו בכלל, ומצבו האוטיסטי בפרט. האח גר בארה"ב (עם אישתו והילד). הם כרגע מוכנים לעבור לכל מקום שיענה על הדרישות הבאות. אני מחפש מקום כזה בארה"ב, קנדה או ישראל. אם למישהו יש המלצות או הערות, (או אנשים לדבר איתם), אני מאד אשמח. מדובר באנשים טובי לב ובמצב קשה שלא ניתן לדמיין של כאב ומצוקה, אז כל עזרה תתקבל בברכה.
Looking to rent an environmentally safe house a family with a chemically sensitive kid is looking to rent or lease, for up to $1000/month, a safe house in a rural area, but within a commuting distance to a city with job opportunities. We are open to any area in the country and Canada. The house needs to have the following features: No pesticides, herbicides, etc. have ever been used in it It has never been treated for termites. No roof leaks, plumbing leaks, or rain leaks; no molds problem. No plug-in air freshener has ever been used. No carpets or vinyl floors. Not close to any industry, plants, etc. Environmentally intelligent neighbors (no “Chem-lawn” suburb) or acreage; not near conventional agriculture. Has not been remodeled lately, or has been remodeled using non-toxic, environmentally-safe materials. Preferred, but not crucial: A house that is at least 5-6 years old. Low EMF reading throughout the house, especially in the bedrooms.​

אורי רז

New member
עם דרישות מחמירות כאלה קטנים

הסיכויים שיימצאו משהו בארץ.
"No pesticides, herbicides, etc. have ever been used in it"​
בית בן למעלה מחמש שנים שלא השתמשו בו מעולם ב K700 להרוג ג'וקים ? שאפשר למצוא את הבעלים שלו מאז שאוכלס כדי לבדוק אם לא עשו ריסוס בבית ?
"Within a commuting distance to a city with job opportunities." "Not close to any industry, plants, etc." "not near conventional agriculture."​
כל מישור החוף, מאשדוד עד מפרץ חיפה, נפסל במקום. העשן מהארובות של בתי הזיקוק באשדוד, חדרה, ומפרץ חיפה יכול תחת אינברסיה מצוייה להגרר ברוח למרחקים של עשרות קילומטרים - לא מאה פעם ולא מאתיים ראיתי את העשן השחור מהארובות באשדוד נגרר ברוח צפונה מיבנה. יש מצב לירושליים ובאר-שבע, אבל הייתי נותן תשומת לב לערים קטנות בגליל ובנגב כמו ערד וצפת.

WhiteBear

New member
כן, ובכן.

אני מעריך את התגובה. אני גם מסכים לחלוטין לקושי שכרוך בדבר (בכללו הסיכויים הנמוכים). הניסיון הוא בעיקר למצוא אנשים שיש להם ניסיון בתחום ואולי לקבל חוות דעת ואת זו נידבת. תודה
, טל.

למעלה