האם קיים בעברית?

• פותח הנושא BoR|S
  • פורסם בתאריך

BoR|S

New member
האם קיים בעברית?

הספר של הסופר ריי ברדבארי (Ray Bradbury) שנקרא: 451 מעלות בפרנהייט (Fahrenheit 451). האם הספר הזה או ספרים אחרים של סופר זה קיימים בשפה העברית? (מורים לספרות בחיים לא שמעו ריי ברדבארי, גם הספרניות, כנ"ל בחלק מסניפי סטימצקי)... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

גרומיט

New member
הספר לא יצא בעברית

אם כי מפעם לפעם הוצאות ספרים שונות בודקות את האפשרות לרכוש את הזכויות שלו והעניין נופל בגלל דרישות כספיות גבוהות מדי של הסוכנים של בראדבורי. מאידך, הספר קצר וקל מאוד לקריאה ודי פשוט למצוא עותקים שלו באנגלית בכריכה רכה. הוא גם ספר מוצלח מאוד ואחת מהדיסטופיות היותר מעניינות שקראתי. בגלל המחירים שבראדבורי דורש, מעט מאוד דברים שהוא כתב תורגמו אי פעם לעברית. ישנם, לךמיטב ידיעתי, כמה סיפורים קצרים שלו שפורסמו במגזין המנוח "פנטסיה 2000", והספר "רשימות מן המאדים" שיצא די מזמן בסידרה הלבנה של עם עובד ונחשב כיום נדיר למדי. לפרטים על "פרנהייט 451" ועל "רשימות מן המאדים", אתה מוזמן לעיין בלינקים המצורפים. שניהם ספרים מצויינים.

BoR|S

New member
תגובה...

העניין הוא שקראתי את הספר באנגלית וברוסית (לא רק את הספר הזה, גם את The Martian Chronicles) אבל אני רוצה לקנות לבנאדם אחד שחולה על מד"ב אבל לא יודע אנגלית ברמה מספיק טובה על מנת לקרוא את הספר... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

יצא עוד ספר בהוצאת מצפן בשנות

החמישים מות הברבור - ספר נדיר ביותר, אני מאד מקווה להשיג אותו.

יכול להיות שאני טועה

והספר הנ"ל נכתב בידי אלדוס האקסלי. בכל אופן בשנות החמישים התפרסם סיפור של בראדבורי - אני לא זוכר את השם שלו - אולי משהו אם עלמות?

xslf

New member
רשימות מן המאדים של עם עובד נחשב נד

נדיר? יו, ויש לי עותק ישן ששוכב בבית של ההורים שלי כבר המון המון זמן
יש שניים שלושה דפים שיוצאים החוצה (עבודת כריכה גרועה) אבל חוץ מזה הוא במצב מצויין- קיבלתי אותו חדש במתנה לפני כ-13 שנה, כשהייתי ילדה... והוא אכן ספר מצויין (וגם פרנהייט 451, אותו יש לי באנגלית)

למעלה