האם קיים מוד צ'יפ לPS1?

ShotokanMaster

New member
האם קיים מוד צ'יפ לPS1?

מוד צ'יפ (שבב שקורא משחקים צרובים) קיים לPSX וגם לPS2.....לי יש דגם אחר של סוני שהוא PS1 הדגם שסוני יצרו כשהפלייסטיישן 2 התחיל את דרכו.. אני מפעיל משחקים דרך Boot Disc שזה דיסק שטוען את המערכת ומאפשר לדיסקים צרובים לעבוד, הבעיה, שמלבד הקטע המתסכל של להכניס את הדיסק הזה כל פעם, יש הרבה משחקים שפשוט נתקעים לי באמצע, וזה לא קורה אצל חבר שלי שיש לו PS1 עם מוד צ'יפ נורמלי.... השאלה שלי היא, האם קיים גם מוד צ'יפ לדגמי הPS1? (כי נראה לי שלא, הדגם הוא מאוד קטן ולא נראה לי שיש בו מקום להרכיב מוד צ'יפ, אבל חשבתי לפחות לוודא את זה....אז אם מישהו יודע אם קיים ואיפה אפשר להתקין אותו באיזור גוש דן, שיידע אותי בבקשה) תודה לכל מי שיעזור!

ShotokanMaster

New member
רציניים?????

אתם בטוחים? אם כך איפה אני יכול להשיג אותו??? (שלא יהיה בילבול! אני מתכוון לPS1 הדגם הקטן לא הPSX הקלאסי....)

gilsasson

New member
תברר במקומות הבאים:

מגה-סאן סנטר בקניון הזהב. צעצועי שגיב - סוקולוב 49 חולון מדיה גיים - סירקין 8 גבעתיים

ShotokanMaster

New member
תודה רבה לך!

אני מכיר את השניים הראשונים...על צעצועי שגיב אנלא סומך בגלל שהם מכרו לי פעם משחק אדבאנס מזויף והם מוכרים משחקי פס שהם כבר שיחקו בהם בבית....ולא ידעתי שמתקינים שם צ'יפם....מגסון סנטר נשמע אמין אני אברר שם אם אפשר שוב תודה!

AxBattler

New member
לא נראה לי שהוא מוכר צ'יפים

כי הוא מוכר רק משחקים מקוריים. יש חנות מחשבים ליד קניון הזהב בקניון ערי החוף שאני יודע שפעם מכרה צ'יפ ל PS. השם שלה (לא תאמינו) הוא CHIP. תנסה שם, זה ממש ליד.

gilsasson

New member
התקנת צ'יפ נקראת גם הסבה כי

אתה מסב את המכשיר לאופציות נוספות.

gilsasson

New member
אני עשיתי את הצי'פ למכשיר שלי

לפני 7 שנים. אני בטוח שהמחירים השתנו מאז. אבל אני חייב לציין שההבסה שעשיתי היתה מאד מוצלחת.

ShotokanMaster

New member
ליד? באיזה איזור?

אם תוכל לפרט קצת....כי זה איזור גדול....צ'יפים לPS אפשר להשיג בכל מקום השאלה היא אם גם יש צ'יפ לPS1

למעלה