האם קיים מקום פיזי למפגש של א-מיניים?

האם קיים מקום פיזי למפגש של א-מיניים?

האם אין צורך במקום מפגש פיזי- בניגוד למקום מפגש וירטואלי, או, ליתר דיוק בנוסף למקום וירטואלי- לא-מיניים, כמו מועדון כלשהו או גרסא של א-מיניים ל"בית הפתוח" (של לסביות והומואים)? האם קיים גורם המארגן מסיבות או ארועים בהם א-מיניים יכולים לפגוש ולהכיר? האם אין צורך בארועים כאלו?

inbardaf

New member
אני חושבת שרצוי שיהיה

אבל אין. היה מפגש פורום בקיץ. אני הייתי שמחה אם היה איזה מקום כזה.

זה בעייתי אבל -

זה לא משתלם כלכלית. והרי הכל הולך היום לפי כסף. אני לא חושבת שיש מספיק א-מיניים בארץ שמודעים לא-מיניות שלהם [אחרת הפורום היה מעט פחות יבש...], מה גם שאלו שכן הם וודאי מגילאים מאוד שונים וקשה יהיה למצוא מקום בילוי אחד שילכד אותם, ככה שאפילו פחות אנשים יגיעו וכלכלית זה בטוח לא ישתלם. אם כן, ההיגיון אומר שצריך קודם להעלות את המודעות לעניין, שתהיה קהילה מספיק נרחבת שמקום כזה יוכל להיות קרקע בשבילה. אבל אז זה סיפור הביצה והתרנגולת: מקום כזה ופרסום שלו יכול לעזור להעלות את המודעות, אבל צריך להעלות את המודעות לפני שאפשר יהיה לקיים מקום שכזה...

snoopytush

New member
זה באמת בעייתי

וגם יש אמיניים שלא רוצים בכלל קשר אבל אם יהיה מקום כזה אשמח לסייע בקידום היוזמה

זה לא חייב להיות כלכלי

יש מקומות כמו: בית נשים פמיניטי, סלון מזל (מרכז לפעילות חברתית אקטיביסטית), וגם מקומות כמו O.A. (אכלני יתר כפייתים), וקבוצות תמיכה אחרות- במקומות אלו שכירת החדר לפעם בשבוע, פעם בשבועיים, פעם בחודש, נעשית על בסיס תרומות של המבקרים, נגיד בערך כ-20 ש"ח. זה יכול להתחיל, לפחות, בקטן. הרי העיקר הוא המפגש החברתי. כל אחד יכול להביא כיבוד, אפשר לארגן פעילויות חברתיות שיתאימו לא/נשים, גם על פי יוזמת המבקרות והמבקרים, אפשר לדון בטקסטים שונים העוסקים בנושא או מתקשרים אליו, לדון בנושא מזויות שונות, תוך כדי הנחיה, לעשות מסיבות מדי פעם וכו'. יש אפשרויות שונות לגבי אופי המפגשים, הם יכולים להשתנות, על פי רצון הנשים והגברים המבקרים במקום.

inbardaf

New member
אני איתך! ../images/Emo45.gif

אני חושבת שאת מעלה משהו מאוד נכון. נראה לי שלאנשים כאן מתאים מפגשים בפערים גדולים יותר (משהו כמו פעם בחודש מינימום. אולי אפילו פער גדול יותר) וזה בהחלט לא צריך להיות רווחי וכל הרעיונות שנתת מצויינים. אני מודה שחיי כרגע עמוסים לעייפה וקשה לי לראות את עצמי 'מרימה את הכפפה', אבל אשמח לקחת חלק 'אם וכאשר'..

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif אני איתך!

אני חושבת שעדיין חסרה מודעות ומכאן אנשים, כדי להצליח באמת להקים מקום כזה, אבל זה משהו שכדאי לפעול בכיוון שלו ואולי ככה תעלה המודעות (?) צריך להיות מאוד זהירים ולחוש את השטח כדי להבין מה מתאים. כמו ש-snoopytush ציינה, יש כאלה שבכלל לא מעוניינים בקשר. לטובת אלה שכן, צריך לנסות להבין מה מחפשים. הרעיונות שהעלת הם התחלה מצויינת. אני חושבת שאפשר להתחיל יותר סביב 'חגים/אירועים' במהלך השנה כדי שתהיה תדירות כלשהי אבל לא גבוה מידי. אם היה מפגש למשל, ביום האהבה, אני בטוחה שהיינו יכולים לחלוק הרבה ממה שאנחנו חווים ביחס ליום הזה, והיינו יכולים לחגוג אותו כמו שמתאים לנו, ואני מאמינה (לפחות מתחושותי האישיות) שזה שונה קצת ממה שקורה בחוץ. (למרות שהיום הזה מתמקד בזוגיות ואהבה שזה לכאורה המכנה המשותף שלנו עם אנשים מיניים.) בשורה התחתונה: "זה יכול להתחיל, לפחות, בקטן. הרי העיקר הוא המפגש החברתי." לצערי, חיי כרגע עמוסים לעייפה ואני בקושי מוצאת זמן לישון, כך שקשה לי להאמין שאני 'אוכל להרים את הכפפה', אבל אשמח מאוד להצטרף 'אם וכאשר' כמיטב יכולתי. "זה יכול להתחיל, לפחות, בקטן. הרי העיקר הוא המפגש החברתי."

inbardaf

New member
איזה אתר דפוק!

קודם הוא 'זורק' אותי ומודיעה על תקלה, ואח"כ כשאני כותבת הודעה חדשה, הוא מצרף גם את השניה...
מה נסגר עם המערכת הזו?!? קיצר, זה לא פיצול האישיות שלי, שרשמה שתי הודעות (ועכשיו 3
), זו המערכת הדפוקה!

Xylophone

New member
חוסר עניין במה?

בלהיפגש. לדעתי אפשר בהחלט לארגן עוד מפגש בפארק כמו שבפורום הזה תמיד עשינו. עכשיו בדיוק הזמן המתאים לזה מבחינת מזג האויר (לא חם). בקשר לרעיון שלו, נראה לי זה לא ילך. אנחנו לא קבוצת תמיכה.

inbardaf

New member
חוסר עניין בלהפגש

למה צריך להיות קבוצת תמיכה כדי להפגש? אין לי בעיה עם מפגש בפארק, הרעיון היה ליצור איזו שהיא מסגרת יותר קבועה לפגשים. מפגשי שירה, הם גם קבוצת תמיכה? אם יש לנו מכנה משותף ואנחנו מרגישים שאנחנו רוצים לבלות יחד ושרוב מקומות הבילוי לא מתאימים לנו כי... האוכלוסיה/הפעילות/... אז למה לא? אבל נראה שבאמת אין בזה יותר מידי עניין.

לא צריך לוותר כל כך מהר

צריך להמתין- יותר אנשים ייכנסו לפורום, יותר אנשים יתוודעו לרעיון. באיזה פארק היה המפגש שהזכרתן? ואיך הוא הלך?

inbardaf

New member
אני לא מוותרת

אבל מנסה להיות מציאותית יותר אנשים יכנסו לפורום? זה אחד הפורומים הכי רדום שראיתי... מקווה שזה ישתנה. בכל אופן, אם יש דרך להעלות מודעות, אני אשמח לשמוע.

Xylophone

New member
אני מעוניינת לארגן עוד מפגש

נניח בפארק מול התחנת רכבת כמו שעשינו פעם שעברה או בפארק הירקון כמו שעשינו פעם לפני שעברה. אם יש עוד מישהו שרוצה תשרשרו

Xylophone

New member
נו יאללה מה עם עוד אנשים?

Berethor מה איתך? אתה מדבר פה הרבה וחסרים לנו גברים במפגשים.

למעלה