האם קיים ספר על גברת פלפלת? אני מחפשת מזה זמן רב ספר על סדרת האנימציה משנות ה-80 זקוקה לעזרתכם
E efratsh23 New member 12/12/03 #1 האם קיים ספר על גברת פלפלת? אני מחפשת מזה זמן רב ספר על סדרת האנימציה משנות ה-80 זקוקה לעזרתכם
ל לאזארוס לונג New member 12/12/03 #2 לא יודע אם לזה התכוונת, אבל יצאו כמה ספרים בהוצאת ענבל בשנות ה-80: גברת פלפלת - מלכת היופי. גברת פלפלת - אוי, אני קטנה! גברת פלפלת - הציור העליז. גברת פלפלת - תחרות הקפיצות.
לא יודע אם לזה התכוונת, אבל יצאו כמה ספרים בהוצאת ענבל בשנות ה-80: גברת פלפלת - מלכת היופי. גברת פלפלת - אוי, אני קטנה! גברת פלפלת - הציור העליז. גברת פלפלת - תחרות הקפיצות.
ו וול ך New member 13/12/03 #4 יש לי אחד מהם בהחלט יש סדרה של 5 ספרים המבוססים של תוכנית הטלויזיה יש לי את ה - בסידרה - "המתנה" הוצאת ענבל 1986 אם את מעוניינת צרי עימי קשר לאי מייל [email protected]
יש לי אחד מהם בהחלט יש סדרה של 5 ספרים המבוססים של תוכנית הטלויזיה יש לי את ה - בסידרה - "המתנה" הוצאת ענבל 1986 אם את מעוניינת צרי עימי קשר לאי מייל [email protected]
R Rivendell New member 14/12/03 #5 את יכולה לנסות ליצור קשר עם ההוצאה, לפעמים נשארים להם כמה עותקים. או בחנויות יד שניה.
F fake2 New member 20/12/03 #6 יש לי חלק מהם יש לי 2 ספרים מהסדרה במצב מעולה אוי, אני קטנה שנת 1987 המתנה שנת 1986 אם את מעוניינת צרי קשר ב- [email protected]
יש לי חלק מהם יש לי 2 ספרים מהסדרה במצב מעולה אוי, אני קטנה שנת 1987 המתנה שנת 1986 אם את מעוניינת צרי קשר ב- [email protected]