כרטיס מיקרו אפשר לשים במתאם ואז הוא הופך לכרטיס רגיל שהיום מחשבים מגיעים עם החריץ שלו.בסוף השנה אצטרך להחליף טלפון (שלי דור 3 או 3.5).
יש לי נתונים על גבי כרטיס זכרון חיצוני שארצה לא "לאבד" אותם.
הטלפון הקיים סמסונג J7, עם בעיית זכרון קשה כיום. מה שאני יכולה - אני מעבירה לכרטיס החיצוני.
תודה
רעיה
קיים ועוד איךבסוף השנה אצטרך להחליף טלפון (שלי דור 3 או 3.5).
הטלפון הקיים סמסונג J7, עם בעיית זכרון קשה כיום. מה שאני יכולה - אני מעבירה לכרטיס החיצוני.
תודה
רעיה
סמסונג A15 4Gבסוף השנה אצטרך להחליף טלפון (שלי דור 3 או 3.5).
תודה
רעיה
היום המכשירים מגיעים עם זכרון פנימי בגדלים מטורפים 128GB במינימום ועד 2TB כי כרטיסי זיכרון זה לא הדבר הכי אמין.
מציע להעביר את הנתונים שצריך מכרטיס הזכרון למכשיר החדש דרך גוגל דרייב או אפילו אפליקציות כמו AirDroid.
משזה נאמר בהנחה ומכוונים למכשיר סביר מהשנה שנתיים האחרונות עם זכרון נורמלי (לפחות 6GB)
אז בחלק מהמכשירים של סדרה A של סמסונג ובחלק מהמכשירים של oPPo עדיין
ומה יעשה כבודו באם חס וחלילה יאבד הטלפון או יכויס עם הכרטיס מיקרו SD ?!?!?!מה לא אמין בכרטיס מיקרו? מבדיקה של כמה שנים זה האיכסון הכי אמין.
ואם יפרצו לך את הענן או יגנבו לך את הסיסמה ולא תוכל יותר לגשת לשם? גם זה קרה.ומה יעשה כבודו באם חס וחלילה יאבד הטלפון או יכויס עם הכרטיס מיקרו SD ?!?!?!
לכן עדיף לגבות את כל החומר בענן של גוגל דרייב או בענן של מיקרוסופט אובר דרייב
עד כאן סוף החדשות........
מה לא אמין בכרטיס מיקרו? מבדיקה של כמה שנים זה האיכסון הכי אמין.
הכרטיס זכרון היחיד שהתחילה בו בעיה קטנה, זה הכרטיס שאני מקליט עליו מהממיר של עידן פלוסהטענה היא שכרטיס זיכרון יסבול כ-10000 מחזורי כתיבה/קריאה, אז זה תלוי שימוש.
אבל כשאתה שומר שם את התמונות של יקירך או את הברקוד של השבב שהושתל לך בחיסון האחרון - לא תרצה לאבד את המידע.
גם את השאלה הזו ניתן לשאול את הבינה המלאכותית: https://g.co/gemini/share/b2f8e3800c3e
לפי הבינה הזאת, בשיאומי 11S זה בעיה מוכרת העניין של הפתיחה של הבוטלואדר שנכשלת.גם את השאלה הזו ניתן לשאול את הבינה המלאכותית: https://g.co/gemini/share/b2f8e3800c3e
הגיע הזמן לעבור למכשירים שיש להם זיכרון, 2GB בקושי מספיקים להחזיק את האנדרואיד.תודה לכל העונים.
החכמתי, ויש לי זמן להחליט, בינתיים הטלפון שלי עובד לשביעות רצוני.
אמנם 2GB זכרון פנימי זה ממש לא מספיק, לכן אני מעביר מה שניתן לכרטיס SD.
בעקרון - אני חושבת שאעדיף טלפון של סמסונג.
לפני שנה וקצת קניתי לבן זוגי בדיוטי בפריז סמסונג A13 5G, הוא מרוצה. עלה 215 €.
רעיה
יש זכרון של המכשיר ויש נפח איכסון למכשיר. ואלה שני דברים שונים.הגיע הזמן לעבור למכשירים שיש להם זיכרון, 2GB בקושי מספיקים להחזיק את האנדרואיד.
במסיבת האירוסין של עלי הזמנתי שני OP12R, עולים קצת יותר מה-A13 אבל עם 16GB זיכרון.
ספר לי על זה - ל-OP12R יש 16GB זכרון עבודה ו-256/512GB זכרון אכסון.יש זכרון של המכשיר ויש נפח איכסון למכשיר. ואלה שני דברים שונים.
16GB זכרון עבודה זה טוב היום.ספר לי על זה - ל-OP12R יש 16GB זכרון עבודה ו-256/512GB זכרון אכסון.
אאז"נ הסלולרי האחרון שהיה לי שהיו לו רק 2GB זיכרון עבודה היה הנקסוס 4 אי-שם בשנת 2011 או 2012.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.