האם קיים פורם גיטריסטים?

Rockstedy

New member
האם קיים פורם גיטריסטים?

רציתי לדעת האם קיים פורם גיטריסטים בתפוז? מי פה עוד מנגן על גיטרה?

ouria

New member
אני, על באס

וגם סתם גיטרות רגילות, ויש גם את התרנגול השעיר, האקספטורה ועוד כמה שמנגנים גם הם. ויש פורום כלי נגינה שהוא ברובו פורום לגיטריסטים

ביטלמן

New member
גם גיטריסט

גיטריסט אפשר להגיד ותיק בין השאר אוהב לעשות את הסולואים של פייג' למרות שיש לי פנדר... והסולואים לא נשמעים אותו דבר מבחינת הצליל...

התרנגול השעיר לא מנגן מספיק זמן

כדי שיוכלו להגדיר אותו כגיטריסט (חודש וחצי) חוצמזה, הוא גם ממש מעצבן

וואו..

זה הפעם הראשונה שמזכירים אותי בשירשור בלי שכתבתי בו בכלל כבוד.. כן, בוא לכלי נגינה ונגנים, סליחה.. גיטרות וגיטריסטים (ופה ושם איזה באסיסיט וקלידן)

WhiskyBar 1

New member
אבל התרנגול הצעיר די

מתקדם לא? גם אני מנגנת על גיטרה (קלאסית
)

StarMo

New member
מה ההבדל בין קלידן לפסנתרן?

מפוחיסטים יש מדי פעם..
יש את ג'תרו החלילן
מדי פעם איזה אקורדיוניסט אבל קלידן? וגם אם כן, זה לא מישהו קבוע

ouria

New member
אין הבדל כזה בשמיים..

אבל בהרבה להקות מכובדות יש גם קלידן שאחרי על הסינתים והסמפלים וכו' (נגיד החליל בסטירוויי זה קלידים בכלל) ויש פסנתרן שעושה סולו "בנזונה משו לא מהעולם הזה" על הפסנתר.

Miss CB

New member
בטח שיש הבדל...

אומנם בגדול קלידים זה דומה לפסנתר, בשניהם יש לבנים ארוכים ושחורים יותר קצרים וצריך ללחוץ על ה"קליד" הנכון. אז מה, גם סיטאר וגיטרה זה מאוד דומה. ההבדל בין קלידים ופסנתר הוא הסאונד ורק הסאונד*, פסנתר זה הרבה יותר קלאסי, מה גם שאין בו אפקטים סטייל סינתיסייזר. קלידים זה משהו שאפשר למצוא בהרבה מאוד להקות רוק ישנות, פסנתר פחות, כאמור: הרבה יותר קלאסי. *"ההבדל הוא הסאונד ורק הסאונד" - דבר ראשון זה ניחוש שמבוסס על הגיון, אני לא מנגנת על אף אחד מהכלים. דבר שני - ההבדל בטכניקה איך שאני מבינה את זה שווה ערך אולי להבדל בטכניקה בין גיטרה אקוסטית לחשמלית, לא?

StarMo

New member
אבל קלידן הוא פסנתרן

ופסנתרן הוא קלידן, השאלה היא רק איזה ציוד יש לו..

Miss CB

New member
נו,

אבל השאלה היא לא מבחינת כישורים (נדמה לי - אם כן עימכם הסליחה) אלא מבחינת ההבדל של הכלי עצמו.

למעלה