האם קיים קובץ mtv ???

האם קיים קובץ mtv ???

כשהייתי בתאילנד קניתי מכשיר mp4 וקיימת אפשרות להוריד סרטונים. הסרטונים הקיימים במכשיר מסתיימים בסיומת mtv. האם קיימים קבצים כאלה ואם כן היכן ניתן להוריד אותם ? או שאולי קיימת תוכנה הממירה קבצים אחרים לקבצי mtv ??? בתודה מראש, אשמח לכל עזרה !!!

יאיר B

New member
לא יודע איזה קובץ זה, אבל זה מה

שמצא אתר שאני משתמש בו לבירור סיומות של קבצים.

אם כך אני זקוקה ל- mtv convertor

יאיר, תודה לך על העזרה ובאמצעות האתר ששלחת אותי אליו הבנתי שאני צריכה תוכנת המרה בשם mtv convertor היכן ניתן להשיג תוכנה זו ??? ושוב תודה על הסיוע !!!

יאיר B

New member
אני לא יודע לאיזה פורמט את רוצה

להמיר או מאיזה פורמט. בעיקרון, הכי פשוט יהיה לחפש בגוגל (אם זה לא בגוגל - זה לא קיים...). xyz to mtv OR mtv to xyz כאשר xyz זה הפורמט שאליו את רוצה להמיר או ממנו להמיר. גוגל יתן אתרים ששם אולי יהיו תוכנות להמרה (לא יודע אם הן חינמיות או לא). זה עובד כך לכל פורמט שהוא שרוצים להמיר. אני רוצה לציין שאף פעם לא שמעתי על הפורמט הזה. אז אני לא יודע לספר לך עליו הרבה.

ושוב תודה לך !!!

למעשה גם אני לא שמעתי על הפורמט הזה אבל במכשיר הmp4 מופיע כל הצג בפירוש mtv כשרואים את הסרטון, וmp3 בשמיעת קבצי המוזיקה. את הסרטונים הקיימים במכשיר קיבלנו יחד עם המכשיר וכל קובץ וידאו אחר שאני מצרפת הוא מופיע כ-mp3 או שאינו מופיע כלל. שוב אני מודה לך על העזרה ואני מקווה שבסוף אצליח למצא פתרון לבעיה.

למעלה