האם קיים קזינו בברצלונה?

Shaycus

New member
האם קיים קזינו בברצלונה?

אני וחברים רוצים לטוס עוד חודש לספרד על מנת להנות מכמה לילות באיזה משחק כדורגל איכותי, נוף טוב וכמובן קצת texas holdem ברור לי שקיים קזינו בברצלונה (כי אם לא אז אוי ואבוי) השאלה היא מה המיקום שלו אם מישהו יודע ויותר חשוב, איך הוא מבפנים? מישהו ביקר פעם? יודע איך המקום בנוי, כאילו יש אווירה של קזינו רציני סוג לאס ווגאס או שזה סתם חארטה כזאת עם יותר מדי מכונות ומעט מדי שולחנות להימורים כבדים? תודה על כל פרט..

modz0r

New member
סקירה קצרה על הקזינו

חודש שעבר מישהו שאל, ועשיתי סקירה קצרה עליו. בקשר להאם זה כמו בלאס וגאס, אין לי שמץ של מושג מכיוון שעדיין לא יצא לי להיות שם. אם יש עוד שאלות אני אנסה לעזור.

Shaycus

New member
תודה רבה ידידי

האמת שזה מעודד אותי שניתן להיכנס עם 200 אירו כי סך הכל אני בא לבזבז אבל לא רוצה לצאת מרושש (כמובן שאשמח להרוויח קצת אבל לא זאת המטרה העיקרית) האמת שהבליינדים נשמעים גבוהים קצת, חשבתי שיהיו שולחנות של בליינדים 1/2 (אני מדבר על טקסס הולדם אני לא יודע לשחק אומהה) אבל בסדר אפשר להסתדר גם עם 2/5, סך הכל נראה לי אחלה של דרך להעביר איזה 2 ערבים מתוך 4 הלילות שאני אהיה שם (אמצע שבוע) עם איזה 3-5 שעות כל ערב.. שאלה: מה הרמה של העומס שם? יש מצב שאני מגיע נניח בשעות שאתה אומר שהם ה"טובות" (3-5 אחרה"צ) ויהיה עמוס בצורה שלא יהיה לי איפה לשבת כדי לשחק הולדם? או שאין מצב כזה? תודה בכל אופן על הסקירה, עזרת לי מאוד..

modz0r

New member
לא יודע בקשר לשעות

הייתי שם רק בלילות.. הכי מוקדם שהייתי שם היה בסביבות 10 בערב, ככה שאני לא יודע איך זה בצהריים. אגב, שמתי לב שלא עניתי לך בקשר לאיפה זה ממוקם. הקזינו נמצא על החוף ויש כמה תחנות של המטרו באיזור. כשתגיע לברצלונה תשאל במלון איפה זה בדיוק, ובסך הכל קל להגיע לשם.

sdisblos

New member
קזינו ברצלונה

אני זה ששאל, ובסופו של דבר הגעתי לשם והעברתי אחלה ערב. בקשר לעומס, דווקא בשולחנות ההולדם לא היה ממש עומס, (לעומת הבלאק ג'ק הרולטה וכו'). הבליינדים כפי שנאמר הם 2-5 ויש גם 5-10. בקשר ל1-2 יש גם, אבל הם באיזשהו יום ספיציפי. אני שיחקתי בSNG של 10 איש, כניסה 50 יורו. סה"כ היה נחמד, קזינו ברמה גבוהה ואני מאמין שתהנה שם.

למעלה