יש דואר שליחיםכבר שנים רבות יש לי בעיה של הגעת דואר (מכתבים, לא חבילות) ומכתבים פשוט נעלמים, לא ברור לאן ולא מגיעים. במידה ואני יודעת שצריך להגיע אליי דואר חשוב שאינו חבילה, האם יש שירות או דרך כלשהי שימסרו לי אותו עם שליח ביד?
כמובן שבכל המקומות הכתובת שלי מעודכנת ובכל זאת המכתבים נעלמים.
האמת היא שכל הסיפור הזה התחיל מזה שהייתה לי תיבת דואר. אחרי קצת יותר משנה, לתומי חשבתי שהמנוי נגמר ובאתי לחדש אותו, כלומר לעשות תיבת דואר חדשה, אבל בפועל הייתה כבר רשומה תיבת דואר אחרת שהמשיכו לשלוח לשם מכתבים, למרות שהמנוי לכאורה נגמר, אז זה יצר בלגאן ובילבול, הם גם עשו שירות "עקוב אחריי" כך שכל המכתבים שנשלחים לכתובת שלי יישלחו לאחת מתיבות הדואר. לפני כמה שנים כשבאתי לסניף הדואר לקבל את כל המכתבים שלי, אמרו לי שאין מכתבים באף אחת מתיבות הדואר. למרות שביקשתי לבטל את שירות ה"עקוב אחריי", המכתבים עדיין ממשיכים להיעלם, וזה עניין של שנים, כבר התייאשתי מזה לגמרי.אולי תיבת דואר תעזור?
ויש לדואר ישראל שירות שליחים לחבילות גם בדיעבד (כלומר לשלם שיביאו מהסניף לבית) אולי אפשר לבקש גם למכתבים.
אבל זה עסק די יקר, אז הייתי מבקשת לקבל תכתובת בדוא"ל במידת האפשר, או אם אין ברירה בדואר רשום.
דברי מראש עם חברת האשראי, לא כולן שולחות בדואר רגיל. למעשה מניסיוני בד"כ שולחים רשום או שליחים.האמת היא שכל הסיפור הזה התחיל מזה שהייתה לי תיבת דואר. אחרי קצת יותר משנה, לתומי חשבתי שהמנוי נגמר ובאתי לחדש אותו, כלומר לעשות תיבת דואר חדשה, אבל בפועל הייתה כבר רשומה תיבת דואר אחרת שהמשיכו לשלוח לשם מכתבים, למרות שהמנוי לכאורה נגמר, אז זה יצר בלגאן ובילבול, הם גם עשו שירות "עקוב אחריי" כך שכל המכתבים שנשלחים לכתובת שלי יישלחו לאחת מתיבות הדואר. לפני כמה שנים כשבאתי לסניף הדואר לקבל את כל המכתבים שלי, אמרו לי שאין מכתבים באף אחת מתיבות הדואר. למרות שביקשתי לבטל את שירות ה"עקוב אחריי", המכתבים עדיין ממשיכים להיעלם, וזה עניין של שנים, כבר התייאשתי מזה לגמרי.
ולא כל דבר אפשר לקבל בדוא"ל. למשל בעוד מספר חודשים יפוג תוקף כרטיס האשראי שלי ואז ישלחו לי בדואר כרטיס חדש שכמובן לא יגיע. זה לא משהו שאפשר לשלוח בדוא"ל. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו, אם לא דואר שליחים אז לתת כתובת של קרובי משפחה, שיעבירו לי את המכתבים, אבל כמובן שאי אפשר לדעת מה יהיה בעוד מספר חודשים..
חברת האשראי הספציפית הזאת לא עושה שירות שליחים ככל הידוע לי ודואר רשום גם חוזר. אלוהים יודע לאן כל הדואר נעלם אם הוא לא מגיע גם לתיבות דואר שהיו לי, אבל בכל אופן גם דואר רשום חוזר.דברי מראש עם חברת האשראי, לא כולן שולחות בדואר רגיל. למעשה מניסיוני בד"כ שולחים רשום או שליחים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.