האם קיימים נושאים שהם מבחינת

האם קיימים נושאים שהם מבחינת

"טאבו" ושאתם לא תכתבו עליהם בבלוג או שכל נושא שעולה ברוחכם ניתן לכתוב עליו?

wranger

New member
טרם נתקלתי בנושא שכזה

אולי פוליטיקה, כמו שנאמר לפני, אבל רק בגלל שזה לא מעניין אותי ואני לא מבין בזה שום דבר. בעיקרון הבלוג שלי אמור לתאר דברים שקורים לי, ואני לא חושב שיש דבר שיקרה לי שאני לא אהיה מוכן בשום פנים ואופן לדבר עליו.

ayala26

New member
על נושאים אינטימיים לא אכתוב

וגם לא על כל מיני אנשים במשפחתי שאולי היה לי מה לכתוב עליהם - לא מבחינת טאבו, אלא מכיוון שאני יודעת מי קורא את הבלוג שלי, לכן יש אולי דברים שאשמור לעצמי. בכל אופן, אני לא מרגישה שאני מצנזרת את עצמי. אם הייתי מרגישה כך הייתי פותחת בלוג אנונימי בשם בדוי

כן, כמובן

כאשר פתחתי את הבלוג, ועם הזמן, הגדרתי בדיוק על מה הבלוג - הצגתי לקוראים שלי תוכן מסויים ואני אמשיך באותו קו עד הסוף. כלומר, אם החלטתי שאני כותב על אינטרנט - אני אמשיך עם זה עד הסוף ולא אסתה מהמסלול בשום אופן, למעט יוצאי דופן לא משמעותיים, פה ושם..

reedgreenwhait

New member
קיימים...

אבל אני לא חושבת עליהם מראש... כלומר, אין לי נושאים מוגדרים שהחלטתי לא לכתוב עליהם...

קשתית9

New member
אני כותבת על הכל

אני לא רושמת שמות (כמובן) אבל מבחינת הנושאים אני באמת "מטפלת" במגוון נושאים, כולל נושאים "כבדים" (לידה בבית, אאוטינג וירטואלי, עוני) או כאלה שיש שחושבים שהם "מפדחים" (למשל על התקופה בה הייתי עניה, על פחדים, על נושאים כואבים אישיים, על טעויות שלי). בקיצור, על הכל, בלי לעשות לעצמי אאוטינג פומבי לגמרי. יש גם ככה מספיק אנשים שמכירים אותי בשמי האמיתי ובניק התפוזי שלי, ומכירים את הבלוג. לא מרגישה שאני מצנזרת כלום. ולא דופקת חשבון למישו. כותבת מה שבראש שלי.

קשתית9

New member
ומה שכן, כל הרשימות שלי עומדות

בסטנדרט העיתונאי: "אמת דיברתי" "תום לב"... נו.. מטבעו הוא סובייקטיבי ומדבר רק על דברים הנוגעים בי אז... לא. "עניין ציבורי"... הייתי אומרת שזה ענין של השקפה. על פי הרייטינג (אם ניתן לקרוא ככה למעט קוראי הנאמנים... תודה לכם...), אולי הוא לא עומד בכבוד בהגדרה הזו

Mr Gerber

New member
אין

לא רוצה להגביל את עצמי עכשיו כי הדיעות שלי משתנות עם הזמן. ככה שכרגע - לא.

קשתית9

New member
../images/Emo207.gif איך משנים תמונה ראשית בבלוג?

ניסיתי בכל מיני וארציות, ואני פשוט לא יודעת איך (לא זוכרת אפילו איך הכנסתי את הראשונה ...
) לעזרתכם אודה

דם דם

New member
פוליטיקה

כמו שכבר אמרו פה ודברים אישיים עלי מדי פעם אני מסםר הלכתי לפה לשם וכול מיני כאלה..א.בל דברים אישיים על החיי יום יום שלי זתומרת שהבלןג יהפוך למין יומן אישי, על זה אני גם לעולם לא יכתוב

למעלה