להצטרף לפורום כאן האקטיביות היא הבנה ,כבוד,תמיכה,הקשבה,סיוע .. אם תרצה נשמח שתשאר ותחלוק עימנו את הרגעים אלו הקלים פחות והקלים יותר אני לא מכירה פורומים נוספים לנגמלים למרות שמן הסתם ברחבי הרשת ישנן עוד קהילות ברוך הבא באם תבחר להשאר
מוזה, את באמת לא מכירה פורומים אחרים של מכורים? הרשת לא שייכת לאף אחד, קליק קטן ואתה עף לאן שאתה רוצה, וזה מה שיפה ברשת. עוד דבר שיכול להיות יפה ברשת זה פירגון לא ככה?
הרשה לי קודם להתנצל על שלא הצגתי עצמי כראוי אני מחליפה את מנהלת הפורום הברבורה שכעת נמצאת בחופשה לכן ידיעותיי והכרותי את הנעשה ברשת בתחום פורומי התמכרויות הוא בסיסי ביותר , ציינתי שקיימים ברשת פורומים וקהילות נוספות לתמיכה,לציין דבר מה או קהילה ספציפית אחרת שאינני מכירה לא יהיה אחראי מצידי ,פירגון לאלו המעניקים מן הלב תמיד יש תמיד יהיה אז אם הובנתי בהודעה הנ"ל בחוסר פרגון או כחוסר רצון להמליץ על פורומים אחרים ברשת אתנצל , הסיבה היחידה היא שבאמת אינני מכירה ובוודאי כשתשוב ברבורה היא תוכל לתת מידע על קהילות נוספות במידה ותמצא לנכון לעשות זאת . וכמובן שכל אדם יכול להקליק כרצונו במנועי חיפוש וכו' אחר קהילות נוספות שיהיה ערב טוב ושקט