חברי הפורום וגם אתה יכולים לקפוץ לי
אני דרך אגב יכול להיות כבר אבא שלך ואם נבדוק טוב אולי נגלה שאני באמת אבא שלך. אתה צוחק עכשיו? מה מצחיק בלהתעלל בילד ששאל שאלה? הרי צ'יטים זה דבר מקובל בכל משחק רשת ואולי לא כל אחד סגור על ההבדל בין משחק רשת למשחק דפדפן. נניח לרגע שהילד ששאל טיפש מספיק כדי לפעול בדיוק כמו שיעצת לו, הרי מחקת לו את החשבון סתם. זאת התעללות ישראלית שעירה ובריונית ואתה רק עוד גיבור מקלדת בן 18 או מקסימום 22. דייקתי, נכון? אתה יודע מה קח לך גיל 25 ותעזוב אותי בשקט, גם בגיל 25 אני עדיין יכול להיות אבא שלך. אני למשל יודע שאני שנון ומצחיק ולא מרגיש צורך לגייס את "חברי הפורום" שיעמדו לצידי ויתמכו בי. רק אנשים חלשים עושים את זה ואם כבר מדברים - רק אנשים חלשים מוצאים כמצחיק הומור רדוד ומשפיל כשלך שעיקרו לרדת על ילד זר שלא פגע בך מעולם. ייתכן שאני טיפש, מה אני יודע. לדעתי התגובה שלי הייתה טובה מספיק כדי להתחרות ברמה של התגובה השנונה והמצחיקה שלך. עכשיו אל תתחיל לנהל איתי כאן קרבות מקלדת כי לא אתה ולא הפורום הזה מעניינים אותי מספיק כדי שאכנס לכאן שוב והסיבה היחידה השעניתי לך היא שיש לי הודעה למייל על תגובות, אופציה שאני מבטל מיד כשאסיים להחזיר אותך לגודל הנכון שלך - מקק ארצישראלי מצוי.