האם קיימת דרך.....

Golden Cherry

New member
האם קיימת דרך.....

לעכב את המחזור בכמה ימים?

ואללה...

ביוגה אסור לעשות תנוחות הפוכות בזמן ההריון. אבל האמת היא שנראה לי לא הוגן כלפי הגוף "לעכב מחזור". זה קצת כמו לעצור את השפל בים.

Golden Cherry

New member
כן, אבל האמת היא שאני חייבת....

לעכב אותו, זה מאוד חשוב לי! תוכלו לתת לי עצות רציניות בבקשה (אם קיימות כאלה)??

Blueberry Kiss

New member
מה הסיבה?

כלומר, במקום לעכב אותו, אולי את יכולה לפתור את זה אחרת. נניח אם יש לך איזה ארוע בבריכה או משהו ובגלל זה את לא רוצה לקבל, פשוט תנסי להשתמש בטמפון (במידה ואת לא). פעם מישהי אמרה לי שאחותה אכלה שעועית וזה עזר לה לעכב את המחזור אבל זו נשמעת לי שטות רצינית... אבל אם את מוכנה לנסות כל דבר... תנסי.

Golden Cherry

New member
דווקא לא בריכה\ים...

פשוט אירוע מסוים שחשוב לי, ואני לא רוצה לסבול מהמחזור שלי באותו זמן (ואני סובלת...) טוב, אם שעועית זו העצה הכי טובה שתוכלו לתת לי, אז אני אוותר

Blueberry Kiss

New member
מצטערת ../images/Emo13.gif

קחי הרבה אדקס.זו לא תרופת סבתא, אבל יותר מזה אני לא יכולה להציע.

iditush11

New member
אדקס הנה תרופה הידועה כמשככת

כאבים בדרך כלל של מחזור עצבני ביותר, כאבי ראש וכאבי שיניים.

ה מוזה

New member
שמעתי היום לגבי כאבי מחזור

שאם אוכלים דבש זה מקל על הכאבים מוזמנות לנסות ולעדכן האם שמועה או אמת

אז אם זאת הסיבה אז...

יש הרבה תרופות סבתא להקלה על תסמונת טרום וויסתית וכאבים. אם זה מעניין אותך; -תוסיפי יותר אגזוים וזרעים לתזונה שלך. גם דגנים מלאים(קמח מלא) וירקות ירוקים. -תרגילי יוגה מאד מאד עוזרים. בעיקר אילו שמתמקדים באגן הירכיים. -עלי פטל. קונים בכל חנות טבע. לפעמים יש גם בסופרפארם. את שמה 2 כפיות לספל רגיל וממתיקה בדבש אם יש צורך. עלי הפטל מאד מקלים על התכווצויות ברחם ומאזנים את טונוס השרירים שלו. גם תה מנטה יכול לעזור. אני מדברת על עלים טריים לא שקיקי ויסוצקי. -את יכולה גם להוסיף מעט זנגוויל לתזונה שלך בימים הכואבים. אפשר גם לגרר זנגוויל לתוך מים רותחים ולהכין מזה קומפרס שאותו שמים על הבטן התחתונה. -אמבט מים חמים לרגליים.

iditush11

New member
גם ג'ינג'ר טוב לכאבי מחזור

במיוחד בתחילת המחזור אני עושה לעצמי תה ג'ינג'ר, אבל חשוב שיהיה משורש טרי, מוסיפה לימון סחוט ודבש, זה ממש עוזר לכאבים מה שגם זה אחלה וטעים.

shaishoo

New member
יש לי תרופת סבתא עתיקת יומין

זה "משהו משהו" בשביל לעצור את המחזור אבל רק אזהרה לפני שאת מנסה את זה, המחזור יעצר ליותר מכמה ימים..יותר נכון לפחות ל9 חודשים....

למעלה