האם קנאביס יכול להשפיע ליותר מיום1?

• פותח הנושא asib
  • פורסם בתאריך

asib

New member
האם קנאביס יכול להשפיע ליותר מיום1?

היה לי לפני שבוע סרט רע אחרי שאכלתי עוגית חשיש.. סרט שהיה ערב שלם,שבו הייתי בטוח שאני עומד למות ונכנסתי לפראנויות וכו... אחרי זה זה עבר לי יום למחרת בבוקר. אתמול טעמתי ממש קצת לעומת פעם שעברה(שמינית עוגיה) וזה לא השפיע עלי במיוחד,אבל היום כבר כמה שעות שנכנסו בי פחדים ומחשבות שמזכירות לי את מה שהיה לי אז.. זה נשמע למישהו הגיוני? זה רק בראש שלי? תודה מראש אסי

זהר פלד

New member
כן. אפשרי.

חבר שלי היה מסטול יומיים שלמים מעוגת גראס. הסיבה: ה THC מתפרק יותר לאט אל תוך זרם הדם, ככה שמן הסתם, ההשפעות נמשכות יותר זמן.

asib

New member
הבעיה שלי היא

שמה שמפחיד אותי שאתמול לא הרגשתי כלום ופתאום היום לפני 4-5 שעות התחלתי להרגיש.. אם הייתי לוקח משהו היום לא הייתי פוחד,מה שמפחיד אותי שאין סיבה שהיום פתאום אני ירגיש מוזר.. תודה מראש אסי

זהר פלד

New member
אני לא יודע בדיוק איך זה עובד...

זה תלוי כבר בצורת העבודה של מערכת העיכול, ובזה אין לי שום מושג... יכול להיות שמערכת העיכול משחררת חומרים לדם ב "חבילות", ויכול להיות שזה נעשה באופן רציף... בכל מקרה, לא אמורים להיות לך פלאשבקים לכל החיים... זה לא אמור לקחת יותר מדי זמן עד שזה יעבור לגמרי.

קשכפית

New member
קאנביס באכילה משפיע יותר חזק

ולטווח יותר ארוך מאשר עישון כי זה נכנס למערכת העיכול. וכל מה שכתבת הגיוני, יש אנשים שמגיבים כך, שמרגישים פארנויות, פחדים, יש כאלה שמרגישים חשק לישון ויש כאלה שזה מחרמן אותם ויש שפשוט מצחיק נורא. בסך הכל החויה שלך היתה לא נעימה, הרגשת שאתה עומד למות, לא לזה ציפית כשאכלת את העוגיה ולכן מאוד טבעי שהיום חזרו אליך הפחדים... לא כך?

asib

New member
כן.אבל הפחדים הם מסוג אחר

הפחדים עכשיו הם בגלל שאני מרגיש עכשיו פחדים.. אחרי 2 ימים.. זה לא בעוצמה גדולה,ואני יכול לתפקד אבל זה לא עוזב אותי.. זה מה שמפחיד אותי. כאילו מעכשיו זה ישאר אצלי לתמיד ולא יעזוב אותי.. אני יודע שזה לא אמור להיות וזה אמור להפסיק בקרוב אבל זה עדיין מפחיד. תודה אסי

MARMELAD

New member
נו באמת

אתה מפחד מהפחד. לא משום דבר אחר. גראס, איך שלא תיקח אותו, לא יעשה לך פראנויות. וכל השמועות המטופשות על "שמו לי LSD / טריפ / חומרי הזייה בגראס" הן כל כך מטופשות. שום סוחר סמים לא יבזבז סם יקר ויערבב אותו עם גראס. בקיצור, להתעשת. והצעתי אליך - להפסיק עם הסמים כי ברור שאתה לא מוכן לזה.

nitk

New member
לא כל כך חכם להתחיל מעוגיות....

לא כל כך חכם להתחיל עם עוגיות גראס. ידוע שהחומר עולה חזק ומהר כשאוכלים אותו מאשר כשמעשנים אותו. זה כל מה שקרה לך - פשוט קיבלת בוס לראש ולא שום דבר אחר. אם אתה לא מסוגל להתמודד עם הסאטלה שלך אולי באמת כדי שתרגע עם זה!

black_magic

New member
אני באמת לא מבינה מזה סרט רע?

כלומר הזיות רעות וכ´ו? אף פעם לא היה לי דבר כזה אני תמיד מרגישה מנותקת מהעולם ולפעמים כושלת בהליכה

asib

New member
זה ממש לא פעם ראשונה שלי..

כבר לפני 4 שנים השתמשתי פעם ראשונה כשטסתי אחרי הצבא לאמסטרדם.. שם הייתי בקופי שופ וממש לקחתי מהכל(עוגיות חשיש,ג´וינטים,תה מחוזק וכו...וזה ממש לא השפיע עלי..כמו כן ניסתי פטריות הזיה שם ,וגם זה לא ממש השפיע עלי. מאז בגלל שרוב החברים שלי באוניברסיטה סטלנים אז יצא לי להשתמש פה ושם,אבל תמיד בלי השפעה כולם מסביבי היו מסטולים לגמרי ועלי זה בדר"כ לא השפיע בכלל...היו פעמים אחדות שזה השפיע קצת. בכל מקרה כבר הייתי מיואש ולא הבנתי למה זה לא משפיע עלי כשאלכוהול כן.. ואז לפני שבוע הכנתי עוגיה ושמתי יותר מידי חשיש ומסתבר שהחשיש היה חזק במיוחד..וזה תפס אותי לא מוכן. בהתחלה זה היה בכיף ושמעתי מוזיקה כמו שבחיים שלי לא שמעתי ורקדתי בבית בלי שום סיבה אבל אח"כ ,נסעתי להורים שלי ופתאום קלטתי שאני בכלל בעולם משלי ואני לא יכול להתחבר למציאות ולשלוט על עצמי. וזה הפחיד אותי וכמה שחברים שלי ניסו לשכנע אותי שזה שום דבר וזה קרה גם להם ,הייתי בטוח שאני עומד למות או להיות משוגע לכל החיים. זה היה לי ממש הרבה זמן כמה שעות טובות עד שנרדמתי. וזהו שלשום טעמתי ממש קצת ולא הרגשתי כלום,ואז פתאום אתמול התחילו להיכנס לי הפחדים הללו שזה עומד לקרות לי שוב ואני עומד להשתגע.. אבל זה היה בעוצמות ממש נמוכות לא כמו לפני שבוע. היום יש בי איזושהי מחשבה טורדנית שאני לא יודע איך להסביר אותה ,אבל גם היא בעוצמה עוד יותר נמוכה,סטם לא עוזבת אותי כשאני לבד וכשאני עם אנשים אז אין בכלל בעיות.וזהו, אני פשוט כמה שנים ניסתי והייתי מוכן לסטלה והיא לא באה.וכשהיא באה אני לא הייתי מוכן והייתי בטוח שעלי זה לא משפיע.עכשיו אני באמת מתלבט האם להפסיק עם זה לתמיד או פשוט לא לגעת יותר בעוגיות,ורק לעשן..בכל זאת אני מתכנן עוד מעט טיול למזרח.. ביי אסף

MARMELAD

New member
וואלה אחי אתה אחלא גבר

עוגיות, תה, פטריות, חיזוקים, חשגוזים..... ממש אחלא גבר אתה ואני מעריץ אותך. ועדיין חושב שיש אנשים שעדיף שלא יעשו סמים, אם הם לא מבינים מה זה. אם אכן עשית את כל הסמים האלה אתה צריך לדעת שחצי מההמצאות ההודיות כוללות חומרים שמעוותים לך לגמרי את המוח. כנראה שזה מה שגרם לגראס פשוט להפוך למפלצת הזיות. אז הצעתי אליך, שוב: רד מהסמים, לך תמצא לך ריגושים אחרים.

למעלה