האם קרה לכם דבר כזה?

ענתר

New member
האם קרה לכם דבר כזה?

התעוררתי הלילה, בערך ב4 לפנות בוקר שאני מבינה שאני שוכבת כבר זמן רב ובוכה מכאבים מאחר ולפני שהלכתי לישון - 2 לפנות בוקר לקחתי שני אדוויל לא היה לי מה לקחת (הבית מלא משככי כאבים, אבל הם של הבת)

כן.

זה קורה, וזה ממ שלא נעים. זה קרה לי בפעםהראשונה אחרי הניתוח שלי, ו.. זה היה מפחיד נורא. ועכשיו, זהקורה שוב ושוב מאז הפרוצדורה האחרונה שעברתי לפני חודשיים. זה ממש אחד הדברים הכיכואבים והכי מפחידים. אבל.. אינ מקווה שזה עובר ולא נשאר לתמיד

לודיטבע

New member
וווואוווו...זה קשה

אני לראשונה נכנסתי לפורום. כואב הלב לשמוע כמה אנשים סובלים מכאב. מה כואב לך? זה מפחיד מאוד להתעורר מתוך כאב...

ענתר

New member
כן, יש הרבה שכואבים וסובלים

התעוררתי מכאבי רגליים תודה על ההתעניינות

לודיטבע

New member

אני מבינה. ניסית לשים כרית מתחת לרגליים? קצת להרים אותם? זה עוזר .

נימ 1

New member
כל יום . קבוע. לוקח בונדרומין

בשעות הערב, נרדם, מתעורר ב 3:30 תוך כדי חלומות על עקירת שן, מתעורר מכאב שמרגיש כאילו השן נעוצה בתוך הבשר, כאילו עוקרים לי את השן , אבל הפוך , לא מלמעלה, אלא דרך הלסת עם צבת.. .מתוך שינה וכאבים קם ומתהלך בבית עד שהכאב נרגע, נרדם עד 6:00 מתעורר שוב מהכאבים ושינה לא טובה. hence עייף hence עצבי hence קודם הודעות קצרות רוח בפורום
לא לוקח משככי כאבים לזה. הכאב בהתקפים, נמשך רבע שעה , נחלש וחוזר חלילה. לא מגיב למשככי כאבים וחבל על הקיבה שלי . אני מתכון לתרום אותה לאחר מותי. חודש קרוב קריטי - החלטתי ללכת על לעקור את השן (ככה לא אחלום על זה שעוקרים לי אותה. מקווה שתחזיות הרופאים לא יתממשו והכאב לא יגבר כמו שהפחידו אותי).

ענתר

New member
כל כך מקווה שהכאב לא יחמיר

מקווה שיבואו פעם חלומות נעימים

למעלה