האם קרה לכם פעם ש....

lp2002

New member
האם קרה לכם פעם ש....../images/Emo70.gif

האם קרא לכם פעם שישבתם ככה סתם באוטובוס, לבד בלי מה לעשות, חשבתם וחשבתם וחשבתם....... ושאלתם ושאלתם, ואז פתאום יצאתם מהזרם הזרם היום יומי שבוא אתם קמים בבוקר, הולכים לעבודה או לבית ספר באים הביתה עושים מה שעושים והולכים לישון. לשניה אחת יצאתם מה "שיגרה" הזאות והתסכלתם ימניה ושמאלה ושאלתם את עצמכם למה אני רואה את החיים האם אני משהוא מיוחד הרגשתם פתאום שהחיים כמו סרט כאילו אתם שחקן היחידי בסרט. מנסים להבין איך לשאול את השאלה הזאות, ואז שואלים את עצמכם מי יכול לספק לי את התשובה לשאלה הזאות, למה אני רואה את החיים מהעניים האלה האם אני לבד במובן מסויים ? האם אני נבחר על ידי אלוהים. אתם מנסים ליצור סיטואציות הסברים תשובות אבל ממשיכים לשאול מי יענה לי על השאלה ואיך השאלה האמיתית ניראת. ואם אני לא מאמין באלוהים, מי יספק לי את התשובה האם אני ידע רק כשאני ימות האם אני מיוחד. ניסתם להוציא שאלה יותר ברורה שתוביל לתשובה אבל לא הצלחתם להוציא אותה מהלשון ושאלתם את עצמכם שוב ושוב האם אני מיוחד מאחרים למה אני רואה את החיים מה מישהוא רואה דרכי ? אני יודע זה קצת לא מובן לחלקכם מה שתכתבי אולי משעמם לא יודע אבל קרה לכם פעם?

למעלה