האם קרה לכם פעם....

meiritamir

New member
האם קרה לכם פעם....../images/Emo35.gif

ששמעתם להקה בפעם הראשונה ולא אהבתם... ואחרי כמה זמן שמעתם שוב, ופתאום כן אהבתם? אם כן, עם איזה להקה?

אמבלי

New member
כה..

עם בוטן מתוק בקרקס שמעתי שיר שלהם ב-24 ודווקא לא התלהבתי אבל אחרי זה הייתי בהופעה בבארבי והם הופיעו הופעה שניה (יעני שניה באותו ערב חח) ובמקרה נשארתי ומאז אני שומעת אותם =]

ברור...

עם לד זפלין. הכרתי אותם דרך חבר,שהביא לי קייס עם 20 דיסקים-שלהם,של פינק פלויד,הדורז וכד' האמת שכשאבא שלי ראה את זה הוא כל כך התלהב, שהוא אץ למערכת אצלי בחדר ושם את הרימסטרס של זפלין. הוא התחיל את whole lotta love מי שמכיר, והחיוך לא ירד לו איזה רבע שעה מהפנים...הוא דיקלם ותופף את כל השיר ואני חשבתי לעצמי "מה השיר הדבילי הזה?? חצי שיר הם רק צועקים ועושים גלינג גלינג". היום זאת אחת הלהקות שאני הכי אוהב,ואפילו השקעתי וקניתי 4 אלבומים שלהם,ואני נהנה מכל רגע. העתקתי את הדיסק למחשב,אבל לקחו לי כמה חודשים את שפתחתי את התיקייה עם השירים שלהם-אצלי התיקיות של האמנים שאני יותר אוהב נמצאות למעלה מן הסתם,ואלה שפחות למטה. בהתחלה הם היו למטה למטה...היום הם ראשונים

עורוס

New member
ברור ../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif../images/Emo97.gif

‏y‏ם ה2ק0ט7*ט 2!*ז כפ‏y‏&*הם!!!!1 סתם, לא.

eladi88

New member
לא להקה...זמרת

איריס פרחי בהתחלה כשהייתי בהופעה של בית הבובות ושמעתי אותה...לא הכי התלהבתי... אח"כ שמעתי שוב...ולא התלהבתי.... ואז כפי שאומרים...פעם שלישית גלידה... ואז שמעתי שוב....ואהבתי... והם חיו באושר ועושר עד
היום הזה

עברי לידר

היה לי קשה איתו בהתחלה =/ אבל עבר לי מהר.. הוא אחד האמנים העבריים האהובים עליי.. בהחלט. (=

hadarisan

New member
אודיו סלייב

היה קשה בהתחלה ופתאום האהבה הגיעה! בלי הדיסק הזה לא הייתי שורדת את פולין

זוהרים

New member
זה קרה לי עם בית הבובות ../images/Emo9.gif

והיום קניתי את הדיסק. מזלטוב לי

mory89

New member
כן, גם לי עם בית הבובות

האמת, בהתחלה ראיתי רק את המילים, והתלהבתי ממש ואז שמעתי אותם.. ולא יודעת.. הנחתי אותם בצד לכמה זמן.. ואז איכשהו שמעתי אותם שוב ועד היום אני מאוהבת!!!!!!!!!!!!!

talba3

New member
מלא פעמים קרה לי

עיברי לידר, אפרת צור (למרות שעכשיו אני לא מטורף עליה אלא נחמד לשמוע פעם ב... עם אבא) אמממ אני בטוח שיש עוד שאני לא זוכר :]

למעלה